Manelistul Babi Minune a ”comis-o”. A bătut și a tâlhărit un tânăr în plină stradă, iar acum a fost plasat sub control judiciar. VIDEO

Manelistul Babi Minune este acuzat de tâhărie calificată, după ce a bătut și a jefuit un tânăr, în plină stradă. Incidentul care a avut loc în Sectorul 5 din București a fost surprins de camerele de supraveghere, iar Babi Minune a fost plasat sub control judiciar.
Filip Stan
16 iun. 2023, 11:11
Manelistul Babi Minune a ”comis-o”. A bătut și a tâlhărit un tânăr în plină stradă, iar acum a fost plasat sub control judiciar. VIDEO

Babi Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. El a apărut din nou în atenția opiniei publice, dar nu în urma unui act artistic, ci a unuia de violență. Babi Minune a încercat să îi ia telefonul unui tânăr, iar când acesta a refuzat, manelistul s-a năpustit asupra lui, lovindu-l și luându-i telefonul, în cele din urmă. Ca urmarea acțiunilor sale, este acuzat de tâlhărie calificată și a fost plasat sub control judiciar.

Citește și Ultimele mesaje ale fetiţei de 12 ani ucise în Berceni aruncă în aer ancheta: „Sunt logată pe telefonul mamei”

Incidentul a  avut loc pe o stardă din Sectorul 5 al Bucureștiului, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere aplasate în zonă.

După ce a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, Babi Minune a fost plasata acum sub control judiciar, conform informațiilor transmse de Poliția Capitalei.

Citește și Studenta torturată de mineri, ”târâtă de păr, ca un animal sacrificat”, dezvăluiri din dosarul mineriadei: ”Am întâlnit domnișoare procuror care nu știau ce sunt CPUN sau FSN sau care nu auziseră în viața lor de Gelu Voican Voiculescu”

”La data de 14 iunie 2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil.

În urma cercetărilor investigativ-operative, bărbatul a fost depistat, la o adresă din Sectorul 5 și condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații dispunând față de acesta măsura controlului judiciar. Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, se arată în comunicatul emis de Poliția Capitalei.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!