Contre în direct. Paula Seling, deranjată de întrebările lui Lili Sandu: „De ce mă tot întrebi asta?”

Interviul Paulei Seling, la emisiunea „Vorbește Lumea", a fost mici scântei. Cântăreața a fost deranjată de întrebările insistente ale lui Lili Sandu. Cine a avut dreptate?
Filip Stan
17 iun. 2023, 12:29
Contre în direct. Paula Seling, deranjată de întrebările lui Lili Sandu: „De ce mă tot întrebi asta?

Paula Seling preferă să nu se promoveze prin intermediul vieții amoroase. Astfel, întrebările cu privire la fosta relație, transmise în rafală, le consideră mai degrabă obraznice.

Din acest motiv, Paula Seling a pus-o la punct pe Lili Sandu, preocupată să bage bățul prin gard.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat anul trecut, după 17 ani de căsnicie. Cei doi au adoptat o fetiță în urmă șase ani. Acum, aceasta are de 9 ani. Cei doi părinți sunt foarte responsabili, a asigurat fostul jurat de la X Factor.

Iată ce a declarat Paula Seling despre fiica sa și relația cu fostul soț:

„Noi suntem foarte apropiate și suntem în continuare o familie foarte apropiată, deciziile le luăm împreună, avem grijă ca Elena să nu simtă lucrurile prin care trecem.

E ca și cum ar avea două locuințe, se simte băgată în seamă, pentru că atât eu, cât și tatăl ei încercăm să petrecem foarte mult timp împreună. Pentru ea e un avantaj, că nu se plictisește acasă, pentru că merge la a doua casă. Eu simt că este echilibrată, că este în regulă și că înțelege că indiferent ce ar fi în lumea asta, noi suntem totuși o celulă care e întotdeauna acolo pentru ea”, a declarat Paula Seling.

Paula Seling a declarat că separarea dintre ea și fostul ei soț a avut loc anul trecut, dar că nu îi place să vorbească despre acest subiect.

Lili Sandu: Paula, când a fost separarea?

Paula Seling: Dar mie nu-mi place să vorbesc despre lucrurile astea. Anul trecut”, a fost începutul dialogului dintre Paula Seling și prezentatoarea emisiunii.

Întrebările au continuat, iar Paula Seling a dezvăluit că și-a revenit după divorț și că și-a găsit echilibrul în muncă.

Paula Seling: Eu mi-am găsit echilibrul muncind, pentru mine munca este un refugiu, ceva ce mă face să mă simt valabilă pentru mine însămi. Nu fac lucrurile pentru a demonstra cuiva ceva, ci pentru că așa mă simt valabilă, repet, pentru mine.

Bogdan: Vreau să știu dacă te vezi în curând într-o nouă relație. Paula Seling: Normal. Da, normal. Și așa e normal să fie. Bogdan: Te simți vindecată, să înțeleg.

Paula Seling: Sunt anumite lucruri care sunt acolo și peste care dai în viața ta pentru a fi ca un fel de notă, te raportezi la evenimentul respectiv tot timpul, pentru a avea un anumit parcurs. Nu știu dacă înseamnă o vindecare, înseamnă o continua evoluție, adică mie mi se pare prea prețios și pretențios să spui vindecare. Nu, înseamnă o trecere de la o etapă la alta, înseamnă să faci în tine schimbările de care ai nevoie pentru a fi mai aproape de cine trebuie să fii”, a continuat dialogul dintre artistă și prezentatorii emisiunii.

Lili Sandu: Paula, cum vezi tu această separare? Aveai nevoie de ea?

Paula Seling: De ce mă tot întrebați? Nu știu, îți dai seama că toate lucrurile care ți se întâmplă în viața asta nu ai cum să le prevezi, nu le înțelegi decât în momentul în care treci prin ele. Nu știu de ce aveam nevoie, mulți dintre noi nu știm de ce avem nevoie. În momentul în care ți se întâmplă anumite lucruri, îți dai seama cu ce rămâi în sufletul tău. Nu știu să vă spun de ce aveam nevoie, Dumnezeu știe”, a reacționat Paula Seling, vizibil deranjată.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!