Vârsta este doar un număr. O bătrânică de 103 ani face senzație pe internet, dansează și se distrează de minune: „Nu-mi place să stau degeaba”

Joan, o bătrânică în vârstă de 103 ani, face furori pe Tik Tok. Se filmează în timp ce dansează și postează totul pe rețelele sociale.
Alina Costache
19 iun. 2023, 15:16
Vârsta este doar un număr. O bătrânică de 103 ani face senzație pe internet, dansează și se distrează de minune: „Nu-mi place să stau degeaba”
O bătrânică de 103 ani a devenit virală pe internet

O bătrânică din Marea Britanie a demonstrat că vârsta este doar un număr. Femeia crează clipuri pentru Tik Tok în care dansează și se distrează cu cei din jur.

Joan Thompson este mama a doi copii și este rezidentă șa azilul Cloverleaf Care Home din Lincoln. Femeia s-a născut în 1919 și mai are 12 frați, spunând despre copilăria sa că a fost una idilică, cățărându-se în copaci și frângând inimi, potrivit Mirror.

Cu toate astea, simpatica bătrânică spune că a avut o viață plină de dificultăți și încercări. În copilărie, Crăciunul era complet diferit față de cum este acum. Ea și frații ei primeau un singur ciorap în care găseau o mandarină, un măr și câteva dulciuri, pe care trebuiau să le împartă între ei.

Citește și: De necrezut! O bătrânică a fost arestată pentru că nu și-a plătit factura la gunoi: „Am fost într-o cuşcă mică la secţia de poliţie”

„Am fost fericiți într-un fel, dar mama și tatăl meu au fost foarte stricti. Dar asta era viața și nu te așteptai la mai mult”, povestește Joan.

La doar 14 ani, când a abandonat școala, Joan s-a mutat într-o casă nouă unde a s-a ocupat de îngrijirea unor copii mai mici, care se confruntau cu dificultăți de învățare.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ea și soțul ei, Ron, care era înrolat în armată, au fost martorii unui raid aerian, reușind pe ultima sută de metri să evite să fie loviți. Ea s-a ascuns sub un copac, agățându-se de el atât de tare încât unghiilei-au pătruns în scoarța copacului.

„Îmi amintesc că soțul meu a vrut un pahar de bere. S-a dus la acest pub și apoi au aruncat bombe și a fost un crater mare care a făcut găuri în pământ”, povestește ea.

În timpul serviciului militar al soțului ei, Joan a condus o pensiune în regiunea Devon, unde spăla podelele, spăla vasele, pregătea mesele și avea grijă de grădină. Cei doi soți au reușit să supraviețuiască războiului, iar Joan crede că a ajuns la această vârstă pentru că nu consumă alcool, nu fumează și își menține activitatea fizică.

Citește și: Imagini emoționante! O bătrânică s-a urcat pentru prima dată în avion ca să își viziteze fiica stabilită în Germania. Momentul revederii este sublim – VIDEO

„Îmi place să fac lucruri, nu-mi place să stau degeaba”, mai spune ea.

@tanglewoodcarehomes Lovely Joan Cloverleaf, #Lincoln #carehome #carehomelife #fundance #fyp #fypシ ♬ You make up your mind – SunriseMusic

Bâtrâna adoră să joace bingo și nu ratează nicio ocazie de a realiza videoclipuri pentru Tik Tok în care dansează alături de personalul de îngrijire.

„Joan este o inspirație. Când aud despre viața ei și despre faptul că a supraviețuit unui război. Joan ia întotdeauna parte la activități, nu contează ce este. E o bucurie”, a declarat Hayley Mitchell, de la Cloverleaf Care Home.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cum îți dai seama dacă telefonul tău este urmărit. Codurile secrete care te ajută să îți protejezi informațiile importante
Capital.ro
Simona Halep a făcut anunțul despre copil: Acesta este viitorul pe care mi-l doresc!
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pedeapsa Simonei Bucura-Oprescu pentru femei. Puține sunt cele ce vor scăpa
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Nigel Farage, cel mai bine plătit parlamentar britanic, depășește 1 milion de lire sterline anual
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...