ELVEŢIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Prima TV: 2-2. Tricolorii, remontada cu neutra Elveţia

România a scos un egal în Elveția, scor 2-2, în cel mai greu duel al grupei preliminare pentru Euro 2020. Valentin Mihăilă a marcat o „dublă” în minutele 90 și 92.
Filip Stan
19 iun. 2023, 19:10
ELVEŢIA - ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Prima TV: 2-2. Tricolorii, remontada cu neutra Elveţia

UPDATe: Naţionala de fotbal a României a smuls un egal incredibil în faţa echipa Elveţiei, scor 2-2 (0-2), luni seara, pe Swissporarena din Lucerna, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

Echipa naţională a Israelului a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, echipa naţională din Andorra, în calificările pentru Euro 2024, grupa I. Naţionala din Belarus a dispus cu 2-1 de Kosovo.

La Ierusalim, pe Teddy Stadium, Israel a avut nevoie de aproape o repriză întreagă pentru a deschide scorul, prin Raz Shlomo, în minutul 42. Jucătorii din Andorra au reuşit să egaleze în minutul 52, când a marcat Rosas. Gazdele au revenit rapid în avantaj, la golul lui Manor Solomon, din minutul 61 şi au câştigat cu scorul de 2-1.

În meciul de la Budapesta, Belarus a reuşit să învingă naţionala din Kosovo, cu scorul de 2-1. Primul gol al întâlnirii a fost înscris de Vladislav Morozov, în minutul 73, în timp ce Ebong a făcut 2-0, în minutul 75. În minutul 87, Muriqi a transformat un penalti, dar gazdele nu au mai avut emoţii şi s-au impus cu 2-1.
În grupa I conduce Elveţia, cu 10 puncte, urmată de România cu 8 puncte, Israel 7 puncte, Belarus cu 3 puncte, Kosovo – 3 puncte şi Andorra – un punct.

Rezultate înregistrate luni în grupa I a calificărilor pentru Euro 2024:

Grupa I: Elveţia – România 2-2 (Amdouni 28, 41 / Mihăilă 90, 90+2);

Grupa I: Belarus – Kosovo 2-1 (Morozov 73, Ebong 75 / Muriqi 87 penalti);

Grupa I: Israel – Andorra 2-1 (Shlomo 42, Solomon 61 / Rosas 52).

ELVEŢIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Prima TV. Partida se joacă în etapa a 4-a din Grupa I, azi, ora 21.45, la Lucerna, Elveția, iar duelul din preliminariile pentru EURO 2024 este transmis la TV și în România. Tricolorii vin după un egal norocos obținut cu Kosovo (0-0) și speră la un rezultat pozitiv în fața actualului lider al grupei.

Meciul de foc dintre Elveția și România este transmis la tv de Prima TV, iar cele mai tari faze ale duelului de la Lucerna se pot vedea Live Video Online pe Romaniatv.net

Mai mult, suporterii care doresc să îi susțină pe „tricolori” pe stadionul Swissporarena își pot achiziționa tichete prin intermediul site-ului FRF, iar prețul este de 45,30 de franci elvețieni, adică 230 de lei. Șansele ca suporterii români să mai găsească tichete chiar în ziua meciului sunt mari, deoarece FRF a anunțat că au fost suplimentat numărul tichetelor destinate oaspeților.

ELVEŢIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Prima TV.

Elveția – România, echipele de start:
Elveția: Sommer – Elvedi, Akanji, Rodriguez – Fernandes, Zakaria, Xhaka, Freuler – Shaqiri, Amdouni, Vargas
Rezerve: Mvogo, Kobel – Garcia, Seferovic, Steffen, Zuber, Sow, Bislimi, Zesiger, Zeqiri, Aebischer, Schar
Selecționer: Murat Yakin

România: 12. Moldovan – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 15. Burcă, 3. Drăgușin, 23. Sorescu – 11. Hagi, 22. Screciu, 10. Stanciu-cpt., 19. Coman – 7. Alibec
Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Țicu, 6. Băluță, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. M. Marin, 17. Rus, 18. Olaru, 20. Man, 21. Moruțan
Antrenor: Edward Iordănescu (45 de ani)

Înaintea meciului din runda a 4-a din Grupa I, Elveția este lider, cu 9 puncte, după ce a bifat trei victorii din tot atâtea meciuri și are un golaveraj de 10 goluri marcate și unul primit, iar pe locul doi se află România, cu șapte puncte, după ce „tricolorii” au înregistrat două victorii și o remiză în preliminariile pentru EURO 2024.

Dezastru pentru Simona Halep după scandalul de dopaj. WTA a făcut anunţul oficial

În cazul unei victorii a „tricolorilor” la Lucerna, atunci echipa națională va trece pe primul loc în clasamentul Grupei I, cu 10 puncte, la unul în fața Elveției. Lucrurile se complică dacă elevii lui Edi Iordănescu nu câștigă partida de la Lucerna deoarece Israel îi poate egala dacă o bate pe Andorra, ocupanta locului 5, iar Elveția se distanțează la cinci puncte.

Clasamentul Grupei I

  1. Elveția – 9 puncte
  2. România – 7 puncte
  3. Israel – 4 puncte
  4. Kosovo – 3 puncte
  5. Andorra – 1 puncte
  6. Belarus – 0 puncte

Echipele probabile pentru Elveția – România

Elveția: Sommer – Lotomba, Akanji, Elvedi, R. Rodriguez – Freuler, Zakaria, Xhaka – Shakiri, Amdouni, Vargas
Rezerve: Kobel, Mvogo, Zesiger, Schar, U. Garcia, E. Fernandes, D. Sow, Aebischer, Zuber, R. Steffen, Seferovici, Zeqiri
Selecționer: Murat Yakin (48 de ani)

România: H. Moldovan – Manea, Drăgușin, Burcă, Sorescu – N. Stanciu, T. Băluță, Olaru – D. Man, Alibec, I. Hagi
Rezerve: Aioani, Nedelcearu, Țicu, A. Rus, M. Marin, Cicâldău, V. Mihăilă, Moruțan, Fl. Coman, L. Munteanu, G. Pușcaș
Antrenor: Edward Iordănescu (45 de ani)

Arbitru: Daniele Orsato / Asistenți: Ciro Carbone, Alessandro Giallatini (toți din Italia) / Arbitru VAR: Maurizio Mariani (Italia)
Stadion: Swissporarena (Lucerna) Capacitate: 16.800 locuri

ELVEŢIA – ROMÂNIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Prima TV: 1000 de fani români

Organizatorii au anunțat la ședința de securitate, premergătoare jocului de la Lucerna, că așteaptă în această seară 1.050 de spectatori români. Dintre aceștia, 655 și-au achiziționat bilete prin platforma bilete.frf.ro. Restul au achiziționat tichete direct din Elveția. Totuși, în oraș, românii vorbesc de câteva mii de bilete achiziționate de fani tricolori.
În cadrul aceleași ședințe s-a anunțat că meciul este considerat de UEFA cu grad ridicat de risc. Autoritățile elvețiene au anunțat că amenda pentru nerespectarea regulilor de conduită în incinta stadionului este de până la 1.000 de franci elvețieni.
Aseară, la conferința de presă, selecționerul Edward Iordănescu a avut un mesaj pentru fanii români: “Îi apreciez pentru că vin mereu să ne susțină. Îi rog, totuși, să fie atenți. În septembrie ne așteaptă acasă două meciuri foarte importante și avem nevoie de sprijinul lor”.

Iată care sunt cei 26 de fotbaliști pe care se va baza Edi Iordănescu:

Portar – Ștefan Târnovanu (FCSB), Horațiu Moldovan (Rapid), Marian Aioani (Farul)

Fundași – Andrei Rațiu (Huesca), Radu Drăgușin (Genoa), Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Andrei Burcă (CFR Cluj), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Mario Camora (CFR Cluj), Adrian Rus (Pisa), Raul Opruț (Hermannstadt)

Mijlocași – Tudor Băluță (Farul), Alexandru Cicâldău (Al-lttihad Kalba), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns), Ianis Hagi (Rangers), Marius Marin (Pisa Sporting Club), Darius Olaru (FCSB), Olimpiu Moruțan (Pisa Sporting Club), Deian Sorescu (FCSB), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova)

Atacanți – Denis Alibec (Farul), George Pușcaș (Genoa), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (FCSB), Dennis Man (Parma)

Meciul se va juca pe Swissporarena, în Lucerna, Elveția. Stadionul are o capacitate de 16.000 de locuri.

Ce spune Florinel Coman despre partida cu Elveția
La finalul meciului cu Kosovo, Florinel Coman (25 de ani, FCSB), a declarat că „Mergem în Elveția să jucăm fotbal, să ne exprimăm cât mai bine. De sâmbătă vom începe să pregătim meciul, putem scoate un rezultat pozitiv. Vom vedea pe unde trebuie să atacăm, e clar că au și puncte slabe.”
Victor Ciutacu, nemilos după remiza chinuită cu Kosovo: „Jucători, nu fotbalişti. De multă vreme nu am mai trăit un asemenea sentiment de jenă”

„Mister ne-a implementat ideea de a lupta, ne-a spus că trebuie să scoatem aceste idei proaste din minte, să luptăm, pentru că sigur se juca meciul”, a afirmat Coman.

Edi Iordănescu este optimist înaintea deplasării din Lucerna
„Vedem ce a făcut Elveția în Andorra, 2-1. Hai să fim alături de echipa națională! Avem încă o deplasare, împotriva unui adversar cu foarte multă calitate. Va fi o provocare să recuperăm băieții, după efortul care s-a făcut. Sper să fim inspirați, să găsim soluțiile cele mai bune”, a îndemnat selecționerul, după meciul de la Priștina.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Stațiunea de basm din România. Turiștii găsesc aici un Rai
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
NASA și Boeing întârzie întoarcerea astronauților de pe Stația Spațială Internațională din cauza problemelor tehnice ale navei Starliner
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!