Cât de gravă e starea de sănătate a lui Horia Brenciu după căzătura din timpul concertului care a devenit virală. „M-am mirat când m-am ridicat”

Horia Brenciu a avut parte de un accident care a fost surprins de către internauți, iar filmările au devenit virale. Artistul a căzutpe scenă, chiar în punctul culminant al concertului.
Alina Costache
19 iun. 2023, 18:16
Cât de gravă e starea de sănătate a lui Horia Brenciu după căzătura din timpul concertului care a devenit virală. „M-am mirat când m-am ridicat”
Cât de gravă e starea de sănătate a lui Horia Brenciu după căzătura din timpul concertului care a devenit virală. „M-am mirat când m-am sculat”

Viața de artist vine la pachet și cu clipe de neuitat și nu neapărat toate sunt frumoase. Horia Brenciu înțelege foarte bine acest aspect, deoarece artistul a căzut de pe scenă în timpul unui concert, iar imaginile surprinse de internauți au făcut turul internetului, devenind foarte rapid virale. Din fericire, artistul nu a avut probleme și a reușit să își ducă concertul la bun sfârșit.

Citește și: Horia Brenciu s-a îndrăgostit de o femeie măritată. Gestul incredibil făcut de artist pentru cea care i-a furat inima

Evenimentul neplăcut a avut loc în cadrul unei eveniment din București, unde artistul întreținea voia bună și atmosfera pentru fanii săi. Totuși se pare că aceștia au avut parte și de o mică porție de amuzament, deoarce, la un moment dat, chiar atunci când atmosfera era mai încinsă, Horia Brenciu a căzut de pe scenă, iar imaginile au devenit în scurt timp virale. Cântărețul a știut imediat cum să gestioneze situația și a făcut spectacol. Imaginile au fost publicate chiar de artist pe contul său de Facebook.

„N-am crezut când am căzut! M-am mirat când m-am sculat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie!’, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare. Horia Brenciu a continuat să cânte, iar evenimentul a fost un mare succes.

Nu numai internauții au fost amuzați de căzătura lui Horia Brenciu, ci și colegii săi de breaslă care nu s-au putut abține din a lăsa un comentariu amuzant la postarea acestuia. Printre vedete s-au numărat Smiley și Adda. Soțul Ginei Pistol i-a transmis un mesaj genial artistului.

„Nu mai iese windmillul ăla ca pe vremuri’.„Eu m-am întors spre scenă și te-am văzut pe jos, am crezut că ai făcut tu o schemă, nu mă așteptam la asta’, i-a spus Alice Badea. De asemenea, Adda a fost surprinsă de momentul lui Horia Brenciu. „Genial’. Totodată, fanii au fost și eu amuzați de situația și au comentat la postarea artistului.

„Ce frumoasă a fost ridicarea, ca și cum ar fi făcut parte din program/ Tipic Horia Brenciu/ Ați văzut ce înseamnă să aveți condiție fizică?! Multă sănătate/ Bravo! Face parte din coregrafie, ești genial/ Vârsta, domnule Brenciu/ Un pic de decență cred că ar da bine/ Ha! Ha! Ai grijă că la 50+ e mai greu cu recuperarea/ Bine că nu te-ai lovit. Contează că ai știut să cazi’, sunt doar o parte din comentariile internauților.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Are trei decenii de când a debutat pe micul ecran. Horia Brenciu a povestit în trecut că s-a apucat de muzică după ce a rămas fără proiecte TV.

„Eu am făcut un schimb și acum, când mă gândesc, cred că a fost una dintre cele mai riscante schimbări pe care le-am făcut în viața mea profesională. Din 1993 până în 2003 am trecut prin 7 ani de TVR și 3 ani de Antena 1, după acești 10 ani nu se mai găseau formate. Dacă nu se găsesc formate în cadrul unei televiziuni, tu ai două șanse: una este să pleci de la televiziunea respectivă și alta este să stai și să aștepți, fiind prins de televiziunea respectivă. Eu am ales să plec, dar credeam că notorietatea vine după mine și nu a venit după mine… Adică notorietatea, dacă o faci la o emisiune, ea rămâne la televiziune, oarecum. OK, te cunoaște lumea pe stradă, dar televiziunea e ca doamna pe care trebuie să o gâdili în permanență. Dacă o lași, ea te uită’, a declarat Horia Brenciu.

Citește și: Ce a ajuns Horia Brenciu să facă la TVR, pentru celebritate: „Nimeni nu mă trata ca pe un star”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'