Angajări 2023. Singurul job din România unde se oferă 1000 de euro lunar şi al 13-lea salariu

Un coordonator de operaţiuni bancare câştigă între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, iar un angajat pe poziţia de inspector de daune are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.
Filip Stan
23 iun. 2023, 15:08
Angajări 2023. Singurul job din România unde se oferă 1000 de euro lunar şi al 13-lea salariu

Angajări 2023. Un angajat pe poziţia de coordonator de operaţiuni bancare are un salariu care variază, în medie, între 750 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Un coordonator de operaţiuni bancare are responsabilitatea de a superviza şi coordona activităţile operaţionale din cadrul unei instituţii bancare. Acesta asigură buna desfăşurare a proceselor şi procedurilor specifice instituţiei, având în vedere conformitatea cu reglementările şi politicile bancare. Printre atribuţiile şi responsabilităţile specifice ale acestui rol se numără supervizarea şi organizarea activităţilor din departamentul de Operaţiuni, asigurând acurateţea documentelor solicitate de la clienţi, cât şi procesarea la timp a documentelor, respectând normele şi procedurile interne ale băncii, ale BNR şi legislaţiei în vigoare. Sunt la mare căutare astfel de specialişti în Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Brăila şi Galaţi, iar oferta salarială este între 750 – 1.000 euro net”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Angajări 2023. Postul plătit cu 2.000 de euro net pe lună, plus bonuri de masă, prime de Sărbători şi bonusuri anuale
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, al 13-lea salariu, abonament medical, preţuri speciale la activităţi sportive şi programe de învăţare.

În prezent, 229 de posturi vacante pentru poziţia de cooperator de operaţiuni bancare sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Brăila şi Galaţi.

Un salariu pe zi. Un inspector de daune câştigă între 900 şi 1.300 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de inspector de daune are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Ca inspector de daune auto ai nevoie experienţă şi cunoştinţe în domeniul autovehiculelor şi al asigurărilor. Această poziţie necesită studii superioare tehnice, preferabil specializarea mecanică auto, experienţă de lucru în programul Audatex şi cunoştinţe avansate MS Office. Totodată, sunt foarte apreciate abilităţile soft pentru buna derulare a activităţii zilnice: abilităţi de comunicare şi relaţionare cu clienţii şi colegii, capacitatea de a gestiona eficient timpul şi priorităţile, abilitatea de a lucra sub presiune şi de a rămâne calmi şi concentraţi în situaţii stresante. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 900 – 1300 euro lună, în medie”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Angajări 2023. Banii nu mai sunt pe primul loc, care este beneficiul suprem pe care angajaţii şi-l doresc în contract
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical la clinici private, traininguri de specializare şi zile libere suplimentare.

În prezent, 1.535 de posturi vacante pentru poziţia de inspector de daune sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Galaţi, Brăila.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!