Andrei Aradits nu a trecut încă peste divorț. Cum reușește să facă față schimbărilor: „Nu doresc să insist în această chestie, e o telenovelă”

Andrei Aradits a trecut recent printr-un divorț, care i-a șocat pe fanii actorului. La momentul respectiv, Andreea, fosta soție, a decis să plece în India, iar actorul a fost nevoit să rămână acasă cu copilul.
Alina Costache
21 iun. 2023, 20:00
Andrei Aradits nu a trecut încă peste divorț. Cum reușește să facă față schimbărilor: „Nu doresc să insist în această chestie, e o telenovelă”
Andrei Aradits nu a trecut încă peste divorț. Cum reușește să facă față schimbărilor: „Nu doresc să insist în această chestie, e o telenovelă”

Andrei Aradits este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, care a reușit să cucerească inimile românilor, în trecut de la masa juriului emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar în prezent din serialele românești în care joacă. Actorul a surprins pe toată lumea în momentul în care, în cadrul podcastului lui Jorge, a anunțat că mariajul lui s-a încheiat și că actele de divorț au fost depuse încă din toamna anului 2022.

Citește și: Andrei Aradits, emoții uriașe pentru fiul său după divorț: „Eric a fost nasol o perioadă. Am fost cu el la psiholog”

Fosta soție a acestuia, Andeea, era la momentul respectiv plecată în India, pentru o călătorie spirituală. Andrei Aradits a vorbit pentru Impact.ro despre care este modul în care viața acestuia s-a schimbat odată cu divorțul și de asemenea, despre cum fiul său se pregătește pentru examenul de bacalaureat și dorința de a da admitere la Facultatea de Actorie.

În cadrul acestui interviu, Andrei Aradits a mai vorbit despre rolul său din serialul „Lia, soția soțului meu” și despre cum receptează publicul acest personaj. De asemenea, el a mai dezvăluit și cum a obținut acest rol.

„Lumea îmi scrie pe Facebook: ne place de tine, deocamdată! Habar nu am, să vedem cum se va dezvolta. Iar mă pun să fiu rău. Sunt rău. Nu știu de ce. Ce m-a atras? A fost un telefon. Am fost sunat. Eu răspund la telefoane. Viața mea, cariera mea a fost construită din faptul că am zis: alo, da! Când? Mâine? Pot să vin la casting. Ce joc acolo? Iepuri pentru primărie? Ok. Cam așa arată și așa zisele mele roluri au fost lucruri consecutive, după niște decizii care nu mi-au aparținut”, a declarat Andrei Aratits.

Cum reușește Andrei Aradits să treacă peste divorț

În ceea ce privește divorțul și modul în care a fost afectat de această schimbare majoră, Andrei Aradits a fost cât se poate de rezervat, explicând că încă trece prin acest proces.

„Nu am învățat nimic, procesul este în continuare în curs de desfășurare. Nu doresc să insist în această chestie, e o telenovelă. Am experiență la telenovele. Adică nu e o tragedie, tragediile sunt nasoale, există oameni cu drame reale, există oameni cu cancer, există tragedii. Asta e o telenovelă. Aș prefera să nu vorbesc despre asta, că nu e decent”, a mai adăugat actorul.

Acesta a mai vorbit și despre dorința fiului său de a urma aceeași carieră. Fiul actorului și-a pus problema să dea admitere la o facultate de arte.

„Am încercat să sugerez o altă direcție, dar are talent și dacă asta vrea, e mult prea căpos ca să pot să-l conving în altă direcție. Cred că asta o să facă mai departe. Sau habar nu am!”, a explicat Andrei Aradits.

Citește și: Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. Unde va apărea actorul

Spynews
Horoscop duminică, 15 septembrie 2024: Scorpionii au parte de multe evenimente
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Se închid școlile de luni în România, în urma ploilor puternice. Lista completă cu locurile unde nu se țin cursuri
Capital.ro
Bărbatul cu care a apărut Simona Halep. Cei doi s-au sărutat (FOTO)
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Mai multe școli și licee din România se închid, după inundațiile catastrofale
Adevarul
Imagini șocante de la Revoluția din '89 în „orașul lui Nicu Ceaușescu”. Amănunte neștiute
Spynews
Ce să nu faci după ce ai mâncat. Obiceiul nociv care îți poate distruge sănătatea
Spynews
Românii riscă amenzi de până la 10.000 de lei dacă nu vor respecta legea. Ce presupune noua modificare legislativă
Evz.ro
Secretul unui ou făcut perfect. Nu e atât de simplu
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Moștenitorul impreiului Alpin și celebra influenceriță și-au spus ADIO! S-a rupt lanțul de iubire după 4 luni
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Gigi Mulțescu, legenda Dinamo, a murit la vârsta de 72 de ani: „Te-am pierdut, nea Gigi!” Care a fost cauza decesului
Capital.ro
Decizie finală pentru Elena Udrea. E cea mai grea veste pe care a primit-o
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
PERICOL de RĂZBOI! GERMANIA a INTERVENIT în FORȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...