Reghecampf, un nou „divorţ” costisitor, se cer 150.000 de euro la partaj

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Neftci Baku! Anunţul a fost făcut astăzi, pe contul oficial al clubul azer. Se pare că oficialii formaţiei din Baku i-a găsit deja înlocuitor antrenorului român, fiind în discuţii avansate cu un tehnician turc.
Alina Costache
22 iun. 2023, 22:13
Reghecampf, un nou
Reghecampf, cale liberă spre FCSB! Presa din Azerbaidjan anunţă că românul şi-a reziliat contractul cu Neftci Baku FOTO GSP

Laurenţiu Reghecampf se răzbună pe şefii lui Neftchi Baku. Clubul azer Neftchi Baku a anunţat, miercuri, despărţirea de comun acord de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf a pregătit-o pe Neftchi Baku din luna iunie a anului trecut. Pe banca fostei campioane a Azerbaidjanului a bifat 45 de meciuri, a înregistrat 24 de victorii, 13 înfrângeri şi opt rezultate de egalitate. În sezonul trecut, Neftchi a terminat pe locul trei în campionat şi a pierdut finala Cupei.

Despărţirea a agitat apele! Antrenorul român le cere celor din Azerbaidjan să-i plătească suma de 150.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere pe care una dintre părţi trebuie să o achite în cazul în care întrerupe înţelegerea unilateral, scrie publicaţia azeră Oku.

Care sunt singurele plăceri pe care le mai are Ion Ţiriac la 84 de ani. „La mine acasă aşa se face treaba”

Azerii sperau că tehnicianul va accepta, totuşi, o sumă mai mică de bani, „Reghe” s-a răzbunat şi a cerut să primească clauză integral.

Ce a putut spune Anamaria Prodan când a aflat că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de Neftchi Baku. Mesaj surprinzător

Anamaria Prodan a „îngropat securea războiului” cu Laurenţiu Reghecampf şi l-a anunţat că îi va fi alături. Agentul de jucători şi-a manifestat susţinerea faţă de bărbatul cu care a fost căsătorită aproape 15 ani şi cu care are un copil, pe Bebeto.

„Nu cred nimic. Cred că Dumnezeu îl va ajuta să-și regăsească forța cu care este înzestrat să ajungă unde a fost mereu. În top. Iar noi familia vom lupta pentru ca el sa fie din nou numărul unu mereu! Reghecampf este top! Nr. 1! Și noi îl vom susține toată viața. El este tatăl copilului meu și pentru acest dar minunat pe care mi l-a oferit am sa fiu no matter what alături de el forever”, a declarat Anamaria Prodan.

Neftci a terminat pe locul trei în campionat şi a pierdut finala Cupei, motiv pentru care şefii clubului i-au căutat înlocuitor. Sergen Yalcin a fost adus, la Neftchi, în locul românului.

Reghecampf nu duce lipsă de oferte după ce s-a despărţit de echipa din Azerbaidjan. Adrian Mititelu îşi doreşte să îl aducă la FC U Craiova 1948. Oltenii sunt în căutarea unui antrenor, după ce Joao Janeiro a decis să plece la mai puţin de o lună după ce a fost prezentat oficial la echipă.

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară
Laurenţiu Reghecampf a fost la un pas de o despărţire pe cale amiabilă cu oficialii lui Neftchi, dar şi-a ieşit din minţi când a aflat că antrenorul care urma să îi ia locul, Sergen Yalcin, era deja la echipă. Potrivit sportinfo.az, Reghecampf s-a întors marţi seară la Baku pentru a discuta ultimele detalii ale despărţirii. Iniţial acceptase să plece fără să primească vreun ban, dar s-a răzgândit în momentul în care a aflat că se pregătea deja prezentarea lui Sergen Yalcin.

Jurnaliştii azeri anunţă că Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit atunci şi a cerut plata integrală a clauzei de reziliere. Şefii lui Neftchi nu au mai avut de ales şi i-au făcut pe plac. Ar fi vorba de 45.000 de euro.

Afacere de milioane de euro pentru Gigi Becali. Cel mai valoros jucător de la FCSB este dorit la un club puternic din Europa

Laurenţiu Reghecampf pleacă alături de tot staff-ul de la Neftchi. Secunzii Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Cornel Merișanu și antrenorul de portari Florin Tene au rămas liberi de contract.

Laurențiu Reghecampf a rezistat exact un an pe banca lui Neftchi Baku. Iniţial s-a crezut că „Reghe” ar fi acceptat un contract amețitor în Azerbaidjan, dar Anamaria Prodan a venit atunci cu detalii din interior.

”Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu un an.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Reduceri la facturile la energie. Cum se calculează consumul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'