Monitorizarea holistică end-to-end și perspectiva utilizatorului

Monitorizarea „tradițională” a încărcării procesorului, a eficienței bazei de date sau a disponibilității aplicațiilor, nu mai este suficientă pentru arhitecturile complexe de sistem de astăzi. Funcționalitatea optimă și calitatea înaltă a sistemelor și aplicațiilor pot fi asigurate doar prin monitorizarea holistică end-to-end, care include mai presus de toate și perspectiva utilizatorului.
Alina Costache
23 iun. 2023, 18:35
Monitorizarea holistică end-to-end și perspectiva utilizatorului

Cu toate acestea, stabilirea unui proces de monitorizare end-to-end este complexă și implică o serie de provocări. Selectarea tehnologiilor adecvate, identificarea proceselor critice pentru afaceri sau determinarea valorilor prag potrivite, sunt doar câteva dintre sarcinile Charisma software medical. În special, aceasta include fluxuri de lucru mai eficiente și promovarea cooperării multidisciplinare în domeniul îngrijirii medicale, prin schimbul de date fără probleme între toate părțile interesate, implicate în asistența medicală.

De ce este nevoie de un software medical?

Poate ajuta numeroase instituții medicale să conecteze sisteme informaționale care creează, gestionează și schimbă informații clinice, pentru a crește eficiența și, în același timp, a îmbunătăți calitatea îngrijirii. Este cel mai important sistem de acces la servicii în mediul de sănătate. Noua soluție bazată pe browser și, prin urmare, mobilă, deschide noi dimensiuni pentru clienți. Astăzi, multe organizații medicale se bazează pe acest sistem central de management al performanței. De la fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice unei unități medicale, până la regulamente de raportare electronică a statisticilor şi decontărilor către CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) – Platforma Integrată a Asigurărilor de Sănătate (PIAS – SIUI, SIPE, CEAS), sistemul software oferă, pur și simplu, mai multe servicii integrate. Pentru clinici, spitale și alte unități de asistență medicală, precum și pentru producătorii dispozitivelor medicale și furnizorii acestor dispozitive, sistemul software este partenerul responsabil pentru digitalizare și expertul cu o bază mare în inginerie software. Echipele identifică potențialul companiei pentru digitalizare, optimizează procesele clinice și creează strategii și soluții digitale.

Pregătiți pentru viitor, cu un software medical durabil

Sistemul software face ca procesele clinice să fie mai inteligente. Doar software-ul care a fost conceput pentru a fi inteligibil, menținut și durabil, rămâne extensibil pe termen lung. În acest fel, noile tehnologii pot fi integrate în orice moment și cerințele viitorului pot fi, de asemenea, implementate cu ușurință, fără să fie necesară o relansare completă. Soluțiile interoperabile permit un grad ridicat de flexibilitate prin sisteme de interconectare perfectă. În plus, gama proprie de servicii poate fi extinsă cu ajutorul rețelei diferitelor sisteme, evitând astfel întreruperile ineficiente ale procesului și, deci, îmbunătățind considerabil experiența utilizatorului.

Un program complex end-to-end pentru instituțiile medicale include mai multe componente care sunt esențiale pentru furnizarea eficientă a asistenței medicale. O astfel de componentă este un sistem software medical, care este o versiune digitală a diagramei unui pacient cu informații stocate pe un sistem informatic. Sistemul oferă furnizorilor de asistență medicală acces ușor la informații despre pacient, inclusiv istoricul medical, rezultatele testelor și înregistrările medicamentelor. Acest lucru ajută la eficientizarea îngrijirii pacientului și la îmbunătățirea procesului decizional clinic. Sistemul software facilitează, de asemenea, comunicarea între furnizorii de servicii medicale și reduce riscul erorilor rezultate din comunicarea greșită.

Componente ale sistemului software medical

Acesta este un sistem software complet conceput pentru spitale, clinici, cabinete medicale, laboratoare, centre de imagistică și farmacii. Fiind primul sistem software românesc utilizat de liderii serviciilor medicale, sistemul integrează și optimizează diverse procese de asistență medicală pentru a îmbunătăți eficiența și productivitatea în general. Cu funcțiile sale simplificate de gestionare a pacienților, profesioniștii din domeniul sănătății pot accesa cu ușurință înregistrările pacienților, pot gestiona programările și pot urmări istoricele medicale. Această soluție software end-to-end asigură că unitățile medicale pot funcționa fără probleme și eficient, oferind îngrijiri de calitate pacienților.

Sistemul oferă, de asemenea, o alocare eficientă a resurselor, permițând profesioniștilor din domeniul sănătății să gestioneze resurse precum echipamente medicale, personal și medicamente. Această caracteristică asigură că resursele sunt distribuite în mod eficient, reducând risipa și îmbunătățind îngrijirea pacientului. Software-ul oferă, de asemenea, analiză și raportare cuprinzătoare a datelor, permițând profesioniștilor din domeniul sănătății să monitorizeze eficacitatea operațiunilor lor și să ia decizii bazate pe date pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților. Gestionează operațiunile zilnice ale unităților medicale, gestionând milioane de pacienți și câștigând recunoaștere pentru performanța sa ridicată.

DailyBusiness
Cel mai mare producător de carne din România iese din supermarketuri și își deschide propriul magazin. De unde își pot alimenta frigiderele românii
Spynews
“Oxicomana lui Vlad Pascu”, postare sfâșietoare, după moartea suspectă a lui Rareș. Cine l-ar fi găsit decedat în casă
Bzi.ro
Dan Capatos, de urgență pe masa de operație! „Anestezie totală, intubare…”
Fanatik.ro
Șocant! Aaron Boupendza a murit! Fostul atacant al Rapidului a căzut de la etajul 11 al unui bloc din China
Capital.ro
Doliu în fotbal. Un celebru jucător s-a stins mult prea devreme. Vestea, un șoc pentru toți cei care îl cunoșteau
Playtech.ro
Fotbalist de la Rapid, mort după ce a căzut de la etaj! Ar fi fost împins, este doliu în fotbal
DailyBusiness
România evită recesiunea în 2025, dar stă pe un butoi cu pulbere economic. Adrian Vasilescu (BNR): Trebuie să stăpânim inflația!
Adevarul
Un profesor român din SUA explică pe înțelesul tuturor dedesubturile succesului lui Trump și ce ne așteaptă
wowbiz.ro
Vlad Pascu, în doliu! Vestea fulgerătoare a dimineții. A fost găsit mort în casă
Spynews
A pus punctul pe i! Decizia radicală a Georgianei Lobonț în legătură cu familia ei. Nu mai vrea niciodată să treacă prin asta!
Spynews
Ce decizie a luat Sânziana Negru pentru casa ei din Moldova. A făcut schimbări majore de când a început lucrările: “M-am speriat când am văzut”
Evz.ro
Vară timpurie, cu temperaturi care testează limitele umane: Valuri de caniculă
Ego.ro
EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu Armin Nicoară, imediat după ce a născut Claudia Puican
Prosport.ro
Jordan Chiles, rivala Anei Bărbosu, a arătat poate prea mult într-un costum de baie
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul celor doi medici rezidenți din Iași care au murit la câteva zile distanță. Rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Scărlătescu a băut până a ADORMIT în fund! Imagini ȘOC: a căzut și...
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Regulă nouă pentru gunoi. Românii trebuie să anunțe la primărie. Se aplică chiar din luna Aprilie
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. Teodora Stoica, imagini fabuloase din Japonia. A fost la templul acoperit cu foiță de aur
stirilekanald.ro
Mama Alexandrei, răpusă de durere la priveghi: ”E o sfârșeală în ea, n-am cuvinte”
Friptura de miel la cuptor cu vin si usturoi verde. Reteta traditionala pentru masa de Paste
MediaFlux
Curtea de Apel, decizie în scandalul dintre Elena Lasconi și USR! Instanța anunță dacă partidul îl poate susține pe Nicușor Dan
Shtiu.ro
Cum se aprinde Lumina Sfântă la Ierusalim? Cum aprinde preotul lumânările fără sursă de foc?
Puterea.ro
Păstorii de stele: cum au ajuns ciobanii din Sahara brokeri de meteoriți