Cine sunt ispitele-surpriză din noul sezon „Insula Iubirii”. Concurenții își aleg partenerii pentru primele întâlniri

S-a dat startul noului sezon „Insula Iubirii”, iar cele 5 cupluri participante au fost puse față în față cu o surpriză uriașă încă din prima ediție a emisiunii, deoarece au cunoscut ispitele. Mai mult de atât, în acest sezon au existat și ispite-surpriză. Iată despre cine este vorba.
Alina Costache
23 iun. 2023, 21:29
Cine sunt ispitele-surpriză din noul sezon „Insula Iubirii”. Concurenții își aleg partenerii pentru primele întâlniri
Cine sunt ispitele-surpriză din noul sezon „Insula Iubirii”. Concurenții își aleg partenerii pentru primele întâlniri

Noul sezon „Insula iubirii” a avut premiera aseară, în data de 22 iunie, la Antena 1 și a adus în fața telespectatorilor 5 cupluri care sunt pregătite să își testeze fidelitatea și 20 de ispite, care fac deliciul vizual al oricărui om. Tot aseară oamenii au avut ocazia să facă cunoștință cu ispitele surpriză ale acestui sezon. Este vorba despre Maria Ilioiu şi Matei Negrescu, două ispite care au istorie în această emisiune.

Citește și: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, rupe tăcerea despre relația sa cu Andreea Marin. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

Premiera noului celui de-al 7-lea sezon „Insula Iubirii” a înregistrat aseară un record de audiență pentru acest format. Aseara a avut loc și ceremonia ispitelor, așadar s-a dat startul tentațiilor, iar cele 5 cupluri simt deja pericolul care îi paște. Unora dintre concurenți le-a înghețat sângele în vene, în timp ce alții au încercat să își mascheze nesiguranța prin glume, iar acest lucru se întâmplă pentru că toată lumea a devenit conștientă de faptul că lucrurile au devenit „serioase”, iar relațiile lor atârnă doar de un fir de ață.

„Maria şi Matei, pe care probabil îi recunoaşteţi deja, sunt ispite prin definiţie. Au deja experienţa mai multor sezoane, sunt şarmanţi, determinaţi, inteligenţi, abili şi deschişi către orice le poate oferi insula, aşa că este foarte greu să le rezişti!”, le-a dezvăluit Radu Vâlcan participanţilor celui mai dur test de fidelitate.

„Mi-a fost dor de experienţa asta, toate sezoanele au fost cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Mi-a fost dor!”, a mărturisit şi Maria Ilioiu, în vreme ce Matei Negrescu a completat: „Sunt extraordinar de curios să cunosc fetele din cupluri!”.

Ediția din această seară a emisiunii „Insula Iubirii” îi va pune pe concurenți într-o situație delicată și anume cea de a-și alege partenerii pentru primele întâlniri. Aceștia vor fi obligați să admită fățiș care sunt preferințele lor. Totul se va întâmpla chiar sub ochii extrem de vigilenți ai partenerilor lor. Toţi sunt perfect conştienţi că cel mai mic derapaj îi poate costa scump. Mai ales că, pentru prima dată pe Insula Iubirii, flacăra ispitei stă de veghe şi e gata oricând să se aprindă într-o vilă, atunci când o limită e încălcată în cealaltă.

Noul sezon Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Citește și: Cum a scăpat Mircea Badea pentru totdeauna de gelozie: „Prietene, ești prost?”. Pamfletarul nu mai crede în sufletul pereche (VIDEO)

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Șoferii primesc un mare ajutor. Ce se întâmplă dacă le expiră permisul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!