Fecioara Maria, mesajul săptămânii: „Daruieste cu dragoste si har neconditionat”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 24 iunie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 
Alina Costache
24 iun. 2023, 09:09
Fecioara Maria, mesajul săptămânii: „Daruieste cu dragoste si har neconditionat

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Cele 5 zodii care vor fi date afară din casă de bani! Până la finalul lunii iunie conturile le vor fi pline

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Daruieste cu dragoste si har neconditionat

Ti se cere sa acorzi mai multa atentie aspectelor confortabile, materne, dragastoase si stabile ale naturii tale, pe care sa le echilibrezi cu puternica energie protectoare. Ghidarea te ajuta sa te concentrezi pe echilibrul tau. Asigura-te ca ramai cu picioarele pe pamant tot timpul. Analizeaza-ti viata si vezi cum ai putea sa iti dezvolti latura feminina, darnica si iubitoare, dar si sa demonstrezi ca esti puternic si ca ai incredere in tine. De asemenea, nu uita ca esti o persoana ce merita sa fie iubita, indiferent cum te trateaza altii. Constientizeaza faptul ca esti unic, special si nu uita sa ai compasiune pentru cei care au nivel mai mic de cunoastere decat tine.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Mentine-ti valoarea si stima de sine”

Primesti mesajul ca e timpul sa iti amintesti cat de special esti. Spiritul tau trebuie sa fie cel putin trecut de a 7-a dimensiune ca sa ii fie permis sa se reincarneze pe pamant. Si, ca la orice inceput, cand intri intr-un corp, a fost pusa asupra ta multa intelepciune. Ghidarea ta este sa meditezi pentru cateva minute in fiecare zi asupra cadourilor, talentelor si intelepciunii din sufletul tau. Ti se reaminteste ca multi ingeri sunt in jurul tau si unii dintre cei mai magnifici arhangheli lucreaza cu tine.

Horoscop iulie 2023. Zodia care scapă de karma negativă, soarele aduce noroc pe toate planurile

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Foloseste-ti puterea cu intelepciune”

Esti puternic ca un urs, insa trebuie sa fii si intelept pentru a o stapani pe deplin. Pentru asta, trebuie ca tu sa fii inconjurat de fericire. Examineaza-ti lumea si, daca trebuie sa faci schimbari, cere Fecioarei Maria si arhanghelilor sa te ajute. Deci, ai oportunitatea sa iti recreezi propriul cocon ca Divinitatea sa te atinga. Deschide-ti centrul coroanei si lasa-i sa te umple cu lumina sa aurie direct pana in inima, astfel incat tu sa emani pace si iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII

Iata calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
DA DOVADA DE CUMPATARE  

Ai ales sa vii in aceasta dimensiune fizica pentru a te bucura si a participa in experimente care nu pot fi posibile in niciun alt loc. Cu toate acestea, fie ca este vorba de taramul spiritual sau de cel pamantesc, echilibru este cheia in tot. Moderarea inseamna pur si simplu sa eviti extremele sub orice forma. Trebuie sa inveti sa iti conservi energiile si sa practici moderatia ca sa traiesti o viata mai implinita, sa te exprimi mai creativ si sa cultivi si manifesti darurile si calitatile tale. Daca iti apare acest mesaj, inseamna ca ghizii spirituali si Arhanghelul Mihail iti transmit sa iti examinezi aspectele vietii peste care ar trebui sa asterni pauza si pacea. Prea multa munca, prea multa mancare sau prea mult stres sunt toate parte din aceeasi tema spre care trebuie sa privesti. Esti o fiinta umana pretioasa si trebuie sa intelegi ca este responsabilitatea ta sa te aduci pe tine insuti intr-o stare de echilibru si moderare, altfel vei avea de-a face cu consecintele. Traiesti intr-o perioada de timp suprasaturata de stimuli si tehnologie. Este asadar imperativ sa te opresti si sa dai dovada de minte inteleapta si constienta de clipele prezente pe care le traiesti. O viata mai fericita si mai lunga se obtine prin simplitate in tot impreuna cu un simt al balantei in orice face parte din experienta ta.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi dai semnale pretioase cand sa ma opresc, cand sa ma ponderez si cand sa aduc echilibru in viata mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
DA DRUMUL EGOULUI!    

O lectie majora in aceasta scoala de a fi om pe Pamant este sa inveti sa separi personalitatea egoului de adevarata ta fiinta. In realitatea plina de iluzii a acestei lumi fizice, constiinta Sinelui tau inalt – care are de-a face numai cu INTREGUL – este filtrat prin mintea si creierul man si prin gandurile ce incep cu „Eu”. Omul se identifica pe sine prin corpul in care se afla, in mediul din jur, in obiectele materiale cumparate si in felul in care este perceput de altii. Fiecare gand emotional este vazut din punctul de vedere propriu, deci al egoului. Ghizii tai si Sinele tau inalt au ales aceasta dimensiune pamanteasca pentru ca tu sa simti cum este sa experimentezi iubirea si compasiunea in timp ce ai emotii de izolare si deconectare. Aceasta uriasa separare dintre ego si sinele tau adevarat este cauza starii de tristete si necaz aici pe pamant. Daca primesti acest mesaj, ghizii tai vor sa iti reaminteasca ca obiectivul tau principal de viata este sa vezi totul ca parte din tine. Cand tu te poti deschide spre ce se intampla in afara egoului, esti capabil sa vezi perspectiva mai mare a vietii tale si abia atunci ai parte de valuri noi de bucurie si implinire.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi reamintesti ca nu sunt singur, izolat, deconectat, separat, ca sunt parte din Marele Intreg si ca tot ce este in jurul meu este in stransa conexiune cu intreaga mea fiinta. Iti multumesc pentru aceasta calauzire valoroasa!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
INFLORESTI, AI RABDARE!

„Abia esti la un inceput, deci ai rabdare cu tine si cu intregul proces in care te afli si nu renunta.”

In multe feluri, si tu esti ca o boboc de floare ce se deschide si este pregatit sa creasca. Nu incerca sa grabesti acest proces pentru ca este parte din calea minunata a vietii. Bucura-te sa inveti noi cunostinte si sa capeti noi abilitati. Ia-ti timpul necesar ca sa culegi noi idei. Ingrijeste-ti cu iubire corpul cu mult aer proaspat, apa proaspata si mancare sanatoasa si soare ori de cate ori ai ocazia. In curand, vei primi semnalul foarte clar ca este timpul sa iti pui in actiune tot ce ai invatat. Petrece timp cat mai mult in medii curate, printre flori sau munceste ori foloseste-te de esentele florale Bach sau de uleiuri esentiale pure pentru a-ti sustine procesul de crestere.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: incetineste ritmul; ai rabdare; implica-te in ingrijirea plantelor; foloseste aromaterapia si/sau esentele florale pentru echilibrul emotional si fizic; mentine-ti credinta vie.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi sustineti procesul de inflorire si crestere pas cu pas. Va multumesc ca imi dati semnale de a-mi regla ritmul propriu de a trai cu cel natural al vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Alan Abel, cel mai mare farsor al secolului XX. Una dintre născocirile sale a durat șase ani
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Donald Trump continuă mitingurile în aer liber, ignorând recomandarea Secret Service după tentativa de asasinat
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!