Saturn retrograd afectează puternic două zodii. Camelia Pătrășcanu îi avertizează, în special, pe Berbeci și pe Raci

Saturn retrograd se sfârșește în luna noiembrie. Astrologul Camelia Pătrășcanu face predicții pentru fiecare zodie în parte.
Alina Costache
26 iun. 2023, 17:25
Saturn retrograd afectează puternic două zodii. Camelia Pătrășcanu îi avertizează, în special, pe Berbeci și pe Raci
Camelia Pătrășcanu, predicții pentru zodii în Saturn retrograd

Satrun retrograd a început în data de 17 iunie și va ține până în noiembrie 2023. Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut analiza fenomenului care va schimba viețile a cel puțin două zodii, potrivit fanatik.ro.

În acest moment, Saturn se află în Pești, lucru extrem de special, întrucât acest tranzit se produce o dată la 30 de ani. Valorile și principiile acestei zodii ajing mai greu la noi, așa că trebuie să fim foarte atenți la aceasta. Peștii reprezintă puterea de vindecare și consolare.

Berbec

Pentru acești nativi, Saturn retrograd aduce o perioadă plină de teste pe plan profesional, fiind nevoiți să munească și mai mult. Trebuie să îi pună pe ceilalți pe primul loc și să lase în urmă orice orgoli, concurențe sau amniozități.

Citește și: Horoscop iunie 2023. Saturn retrograd în Pești, corecții pentru granițe permeabile

Taur

Pentru Tauri, Saturn retrograd vizează iubirea, dragostea față de familie sau de prietenii de suflet. Fenomenul îi îndeamnă să fie circumspecți, dar nu lipți de afecțiune. Să fie atenți la cine le fac ochi dulci, mai ales în luna iulie, pentru că nu toți au intenții bune.

Gemeni

Gemenii se gândesc mai bine la poziția și influența pe care o au la locul de muncă. Relația cu autoritățile va fi și ea vizată. Mulți nu vor mai fi atât de doritori de putere sau de pozțiții de conducere. Au nevoie de mai multă relaxare.

Rac

Racii încep să se gândească mai mult la cum se poziționează față de credință și convingerile lor spirituale sau morale. Analizează situațiile de viață ale celor apropiați. Fenomenul astrologic îi va face pe acești nativi să fie nostalgici. Vor face o călătorie spre locurile importante pentru ei, dar și una spirituală.

Leu

Leii vor reanaliza niște câștiguri sau posibile beneficii materiale, pentru care ar trebui să sacrifice niște lucruri. Dacă ajung săîi coste prea mult, vor renunța la beneficii.

Fecioară 

Fecioarele au Saturn retrograd în zona imaginii publice. Se analizează în urma unor întâlniri și nu sunt mulțumite de cum se comportă. Își analizează stângăciile, greșelile nu pentru că ar fi pedepsite, ci au mai multă luciditate decât altădată.

Balanță

Balanțele vor depune foarte mult efort pe plan profesional. În iulie și în august descoperă că munca sau anturajul le poate îmbolnăvi. La muncă au parte de ceva toxic.

Scorpion

Saturn retrograd le aduce înțelepciune Scorpionilor care sunt părinți. Înțeleg abia acum, după mai mulți ani, cum trebuie să se comporte. Trebuie să își analizeze viciile, excesele, patimile și lăcomiile.

Săgetător

Săgetătorii au vizate casa și căminul. Pot fi necesare niște reparații sau recondiționări. Au și un spirit de lucru și de meștereală. Pe de altă parte, relațiile de familie și mai ales cu persoanele în vârstă au nevoie de mai multă atenție și discuții lămuritoare. Află lucruri noi despre oamenii din familia lor, descoperă o altă istorie de familie.

Citește și: Cea mai norocoasă zodie. Se îmbogățește peste noapte și se bucură de un val de oportunități extraordinare

Capricorn

Capricornii se vor îndoi asupra credinței lor. Își dau seama că nu știu tot și că mai au multe de învățat. Marte îi ajută mult vara asta să pună întrebări, să se întoarcă la manuale sau la cărți.

Vărăsător

Vărsătorii își pot pune probleme financiare. Simt că ar putea câștiga mai mult și n-o fac. Simt că nu au spor în nimic din ceea ce fac, tocmai de aceea asta le poate da idei.

Pești

Peștii trec printr-un proces, care va continua și anul viitor, unul de autoanaliză destul de serios. Devin mai profunzi, mai înțelepți, mai sârguincioși, mai coerenți cu ei înșiși.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Alertă în Kerala după moartea unui băiat de 14 ani din cauza virusului Nipah
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!