O fetiță a devenit milionară la două zile de la naștere. Deține deja o casă de un milion de lire sterline și un fond fiduciar de cinci milioane de lire

O fetiță a devenit milionară la două zile de la naștere. Totul, datorită bunicilor, care se pare că au o avere impresionantă de 200 de milioane de lire sterline. Barrie obișnuiește să cheltuiască anual milioane de lire sterline, la nașterea fiului său, Romeo, i-a dăruit un iaht de 2,5 milioane de lire sterline.
Alina Costache
27 iun. 2023, 23:29
O fetiță a devenit milionară la două zile de la naștere. Deține deja o casă de un milion de lire sterline și un fond fiduciar de cinci milioane de lire
O fetiță a devenit milionară la două zile de la naștere

O fetiță a devenit milionară la două zile de la naștere. Familia i-a urat bun-venit celui mai recent membru, micuța Marina, care a primit un cadou impresionant de la bunicul ei.

Citește și: Care este cea mai mare frică a Denisei Tănase, după ce a devenit milionară în euro: „Este ciudat”

O fetiță a devenit milionară la două zile de la naștere

Tony Drewitt-Barlow și cu mine nu am putea fi mai mândri de Saffron Drewitt-Barlow și Conor Tucker pentru că au născut această mică prințesă pentru familia noastră. Prima noastră nepoată și o nouă prințesă pe care să o răsfățăm.

Sunt foarte mândru atât de Saffron, cât și de soțul ei, Conor. Sunt foarte bine asortați. Acum am o altă prințesă pe care să o răsfăț și abia aștept. Tocmai i-am cumpărat în acest weekend o casă nouă în valoare de 1 milion de lire sterline și am însărcinat o echipă de designeri de interior să o renoveze complet pentru ea.

Aspen [fratele lui Saffron] tocmai i-a cumpărat un cărucior Dior de 5.000 de lire sterline. Și cum este prima nepoată a lui Tony, acesta a înființat un fond fiduciar de 5 milioane de lire sterline pentru ea, așa că este deja multimilionară.„, a declarat bunica micuței.

Barrie și fostul său soț, Tony, și-au făcut milioanele din diverse afaceri, inclusiv o agenție transatlantică de surogat. Agenția ajută persoanele care doresc să angajeze o mamă surogat, o femeie care va purta un copil în numele lor, și îi sprijină pe parcursul procesului.

Maternitatea surogat este legală în Marea Britanie, deși plata pentru aceasta nu este legală. Cu toate acestea, este permisă plata pentru o mamă surogat în SUA, deși legile variază în funcție de stat.

De asemenea, Barrie și Tony au intrat în istorie, devenind primul cuplu din Marea Britanie care a avut un copil prin mamă surogat. Familia deține proprietăți în întreaga lume, inclusiv în Florida și Essex.

M-am născut din părinți foarte săraci, într-o casă socială din Longsight. Nimeni nu mi-a dat nimic. Oamenii pot gândi ce naiba vor, oricum o fac întotdeauna. Sunt banii mei – lucrez până la 20 de ore pe zi în unele zile și acum vreau să cumpăr lucruri pentru copiii mei. Chiar nu mă interesează ce crede lumea„, a spus bărbatul.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De sâmbătă, 17 august 2024, de la ora 10, patru zodii trec printr-o mare transformare. Destinul lor se schimbă, nimic nu va mai fi la fel
Capital.ro
Statul taie banii. N-ai dreptul să refuzi inspecția. Nu mai primești niciun leu un an întreg
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Împușcarea lui Ceaușescu, decisă mult înainte de decembrie 1989
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
A încercat la Ramona Gabor! Pescobar a aruncat lanseta, dar şi-a luat-o peste bot 😂 Imaginile sunt fabuloase
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...