Cazul Dincă rămâne o enigmă. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Gheorghe Dincă are vrăjeală. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte”

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu. În acest context, Tudorel Butoi a explicat mai multe aspecte cu privire la tiparul de criminal în care monstrul din Caracal se încadrează.
Alina Costache
28 iun. 2023, 08:39
Cazul Dincă rămâne o enigmă. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Gheorghe Dincă are vrăjeală. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte”
Cazul Dincă rămâne o enigmă. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: „Gheorghe Dincă are vrăjeală. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte”

Cazul lui Gheorghe Dincă ridică încă foarte multe semne de întrebare. Profesorul universitar doctor Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a pus în discuție acest subiect. După părerea acestuia criminalul din Caracal ar putea avea mai multe victime la activ. Specialistul crede că mai multe fete au fost ucise și băgate în dispozitivul de ardere al acestuia de-a lungul timpului.

Citește și: EXCLUSIV Culisele interviului. Roxana Ciucă dezvăluie cum a ajuns să-l intervieveze pe „Monstrul din Caracal”. Gesturile șocante făcute de Gheorghe Dincă

„Gheorghe Dincă are vrăjeală. După cum vedeți, se face scriitor. Este diferit față de Rîmaru, care nu a schimbat nicio vorbă cu victimele, căci era inhibat. Dincă a creat atmosferă. Este un prădător sexual. Îl bănuiesc că mai are și alte fapte (tot fete ucise și băgate în dispozitivul lui de ardere)”, a declarat Tudorel Butoi la Marius Tucă Show.

Mai mult de atât, psihologul criminalist a afirmat că, în cazul Dincă, procurorii au găsit peste 32 de capse de blugi. Acesta susține că ele „sunt culese din cenușa, mizeria existente în dispozitivul de ardere. Să mi se spună și mie ai cui sunt nasturii. Cazul rămâne enigmatic (și cu supoziția că mai are fapte) câtă vreme capsele de blugi nu sunt repartizate pe eventualele victime. Nu am nicio explicație cum au apărut nasturii.”

Gheorghe Dincă condamnat la 30 de ani de închisoare

Curtea de Apel Craiova a hotărât, marți, în cazul Caracal, condamnarea definitivă a inculpatului Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare, pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, iar a inculpatului Ştefan Risipiţeanu la 12 ani de închisoare, pentru viol.

Potrivit deciziei instanţei, Curtea de Apel Craiova a respins ca nefondate apelurile formulate de părţile civile Măceşanu Tudoriţa Mariana şi Măceşanu Ion, împotriva sentinţei penale nr. 134 din data de 23.09.2022, pronunţate de către Tribunalul Olt în dosarul nr. 54/104/2020, şi a admis apelurile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Direcţia Teritorială Olt şi părţile civile Mocanu (fost Melencu) Monica Georgeta, Iordache Stelian, Ciobanu (fostă Iordache) Cătălina Constanţa, Negroiu Roxana Ionelia împotriva aceleiaşi sentinţe.

„Desfiinţează în parte sentinţa penală nr. 134 din data de 23.09.2022, pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul nr. 54/104/2020 şi rejudecând: Descontopeşte pedeapsa principală rezultantă de 30 de ani închisoare, pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi şi pedepsele accesorii aplicate inculpatului Dincă Gheorghe în pedepsele componente pe care le repune în individualitate. În baza art. 396 alin. 1 şi 2 C. proc. pen. condamnă inculpatul Dincă Gheorghe la pedeapsa de 30 de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, se menţionează în decizia Curţii de Apel Craiova.

Citește și: Se scumpesc ţigările. Cât va costa un pachet de Kent din 3 iulie

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Noul șef al armatei britanice avertizează asupra unui război lung și devastator în Ucraina
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!