Sebastian Dobrincu, luptă dură cu anxietatea: „Nu mai pot să ies singur pe stradă. Cineva trebuie să fie cu mine”

Sebastian Dobrincu, în vârstă de 24 de ani, trece printr-o perioadă destul de grea de circa un an. A mărturisit că se confruntă cu episoade de anxietate și că a ajuns să nu mai poată să iasă singur din casă.
Filip Stan
28 iun. 2023, 09:54
Sebastian Dobrincu, luptă dură cu anxietatea:

Sebastian Dobrincu, tânărul afacerist pasionat de tehnologie, care se scaldă în bani la doar 24 de ani, nu are o viață atât de ușoară precum și-au imaginat-o mulți. Are anxietate socială, iar ieșitul singur din casă a devenit o corvoadă pentru el.

Citește și Anisia Gafton, marea câștigătoare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, se întoarce la Pro TV: „Nu știu cum găsesc puterea asta în mine de fiecare dată”

Antreprenorul, invitat în podcastul lui Jorje, a explicat cum a ajuns să se confrunte cu această afecțiune. „Cred că a fost prima carte pe care am citit-o cap coadă, aia de programare. Mi-a stârnit curiozitatea, a stârnit ceva în mine. Nici nu știam ce e aia job. Eu voiam să învăț cum să programez. Am început să caut oameni care aveau nevoie de abilitățile astea pe care mi le dezvolt eu. Câte lucruri am făcut pe gratis… Pot să înțeleg cititul ca relaxare. Am multe momente de anxietate maximă și nu mi le explic. Am căpătat o anxietate dubioasă în ultimul an, nu pot să ies singur pe stradă. Dacă nu am un prieten, fie iubita mea, fie cineva cu mine, am o anxietate. Nu am reușit să controlez starea asta. Secretul este să nu-ți pese”, a spus Sebastian Dobrincu, la podcastul lui Jorge.

Citește și Horia Moculescu, la un pas să fie ucis. Nidia a dezvăluit cine a vrut să-i omoare tatăl: „Tremuram de frică”

Cum a reușit Sebastian Dobrincu să facă bani rapid: „Eu la 13 ani eram la birou, făceam 3-4 mii de euro lunar!”

Sebastan Dobrincu se află în topul milionarilor români. Recent a făcut dezvăluiri despre cum a reușit să ajungă milionar încă de când era copil. „La 13 ani faceam trei, patru mii de euro lunar”, a spus celebrul antreprenor.

„Am furat startul la multe chestii în viață. Stăteam să programez când alții băteau mingea în spatele blocului și se înjurau și aruncau cu pietre prin parcuri, poate m-a făcut să fur startul la multe chestii.

Faptul că mereu am fost cel mai tânăr în medii profesionale. Eu la 13 ani eram la birou, job full-time, făceam trei-patru mii de euro ca angajat la 13-14 ani, pe acolo. Îmi puneam ochelari să par mai mare, să nu se prindă… poveste lungă, că ei nu știau câți ani am, dar îmi făceam treaba bine, știam. Și m-am obișnuit, fiind printre oameni mai mari poate am cules de mic din gândirea lor, din abordarea asta mai matură.

Am început să fac mulți bani foarte rapid. Munceam foarte mult, asta e foarte adevărat, dar nici nu realizam, nu-mi dădeam seama. Târziu am reflectat și am realizat că nu mai am grija zilei de mâine, am strâns ceva (n.r.: bani), sunt stabil, atunci chiar m-am simțit mândru.

Cea mai fericită amintire a mea e când n-am mai avut grija chiriei. Când am scăpat de grija aia, mama ei de chirie, 3.500 de dolari pe lună în debaraua aia, ce bucurie a fost, nu ai idee! M-am simțit cel mai bogat om din lume pentru că am scăpat de grija asta”, a mărturisit Sebastian Dobrincu, în podacastul Alexandrei Ungureanu.

 

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din lume. Aici e bine să locuiești, viața e perfectă. Se află la mai puțin de două ore de București
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
Playtech.ro
Ți se face pielea de găină. Ce a apărut pe cer la un eveniment în memoria lui Nicu Covaci.
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Proprietarii de animale, vizați de autorități. Au apărut noi reguli, se dau amenzi
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Alertă de călătorie în Liban. MAE le recomandă cetățenilor români să evite orice călătorie
Capital.ro
Decizie pentru cei care au carte de identitate și permis de conducere. Anunț pentru conducătorii auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Un tânăr din Oradea prins de două ori în aceeași zi conducând cu viteze excesive
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?