Alexandra Ungureanu, dezvăluiri incendiare despre bărbatul care a pus-o pe jar: „Îl urmăream așa, cu suspine și cu lacrimi în ochi. Înalt, păr brunet și cârlionțat”

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri incendiare despre viața ei amoroasă. Cu toate că nu este genul ei să vorbească despre ce se întâmplă în plan privat, aceasta a spus cine este bărbatul care i-a furat inima.
Irina Dumitrescu
28 iun. 2023, 16:00
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri incendiare despre bărbatul care a pus-o pe jar: „Îl urmăream așa, cu suspine și cu lacrimi în ochi. Înalt, păr brunet și cârlionțat”
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri incendiare despre bărbatul care a pus-o pe jar: „Îl urmăream așa, cu suspine și cu lacrimi în ochi. Înalt, păr brunet și cârlionțat”

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin decență și delicatețe. Vedeta a evitat să își expună viața personală sau să dea prea multe detalii cu privire la acest subiect. Din acest motiv, fanii ei nu au prea multe informații despre lucrurile care se întâmplă în spatele ușilor închise pentru Alexandra.

Citește și: Alexandra Ungureanu, adevărul despre așa zisul scandal cu Marius Moga: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, urâțele”

Aceasta a devenit la vârsta de 41 de ani câștigătoarea emisiunii-concurs „Bravo, ai stil” și a afirmat despre ea că este o femeie puternică, care luptă pentru orice își dorește, iar ambiția este o trăsătură definitorie pentru ea. Muncește din greu pentru a atinge perfecțiunea în cariera sa și pentru a evolua ca persoană și a se simți împlinită.

Alexandra Ungureanu a dezvăluit mai multe detalii despre prima sa iubire. Aceasta a simțit fiorii dragostei pentru prima oară în perioada liceului, iar norocosul era un jucător de baschet cu zâmbet seducător. Totuși, vedeta s-a mulțumit cu privirile aruncate de la distanță, motiv pentru care nu l-a abordat niciodată. Mai mult de atât, aceasta a mărturisit că nu a avut niciodată prieteni în liceu, spunând că este un semn al cumințeniei acest fapt. Cu toate acestea, ea este fericită că a reușit să recupereze în tot acest timp.

„A fost o iubire de la distanță cumva, pentru că era un băiat pe care îl urmăream așa, cu suspine și cu lacrimi în ochi. Juca baschet, era înalt, păr brunet și cârlionțat și mi se părea că are cel mai simpatic zâmbet de pe planetă. Nu am avut niciodată curajul să îl abordez, el nu mă băga în seamă că era mai mare decât mine și nu îl interesa. L-am urmărit cu privirile, îl căutam prin pauze să creez un context. Nu a fost să fie. În liceu nu am avut niciun prieten, atât de cuminte am fost. Asta e, am recuperat pe parcurs.”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit Wowbiz.

Cu toate că nu există nicio informație confirmată despre relația în care se află în prezent Alexandra Ungureanu, circulă un zvon care spune că aceasta ar fi fost văzută alături de Gojira, iar cei doi erau destul de apropiați. Cu toate acestea, vedeta spune că acest an va fi al său și că simte că e momentul potrivit. Printre planurile sale se numără și un copil, dar și o nuntă.

„Planurile astea nu se schimbă așa de pe o lună pe alta și iarăși nu se întâmplă când am pus eu ceasul. Nu e ca și cum pui alarma de dimineață la 6:15 și mă apuc de treabă. Astea se fac în anumite contexte, când oamenii potriviți se adună, când mai iau și decizii împreună. Nu pot să zic că l-am luat pe unul de mână, că eu am hotărât și pentru el să fac asta. Trebuie să se întâmple. Evident e un focus, e o situație care simt că o să se întâmple cât de curând, sunt ok cu asta, o să vă zic la momentul potrivit. O să fie bine. La sfârșitul anului simt că lucrurile vor sta foarte bine pentru mine. Am un presentiment că o să fie anul meu.”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu. Artista se pregătește pentru marele eveniment

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!