Ce o sfătuiește Maria Ghinea pe Dana Roba: „Singurătatea şi liniştea o vor ajuta foarte mult”. Artista a trecut și ea prin momente cumplite, când a fost împușcată în cap

Ce o sfătuiește Maria Ghinea pe Dana Roba. Artista a trecut printr-o situație similară în urmă cu 22 de ani, când a trăit o traumă de nedescris atunci când a fost împușcată în cap de fostul soț. Dana Roba a fost şi ea, la rândul ei, mutilată de propriul soţ, iar acest lucru nu poate decât să-i dea fiori şi să-i amintească clipele de groază prin care a trecut.
Alina Costache
28 iun. 2023, 17:30
Ce o sfătuiește Maria Ghinea pe Dana Roba:

Ce o sfătuiește Maria Ghinea pe Dana Roba. Cântăreața de muzică populară știe exact prin ce trece acum make-up artista, după ce a fost mutilată de propriul soţ și spune ce ar trebuie să facă pentru a se vindeca.

Citește și: Minune dumnezeiască pentru cântăreaţa Maria Ghinea, după ce a fost împușcată în cap de soțul ei: „Toţi se întrebau cum de pot cânta, dar nu pot vorbi”

Ce o sfătuiește Maria Ghinea pe Dana Roba

Maria Ghinea îi recomandă Danei Roba să aibă încredere în ea și să nu se învinovățească nici o secundă pentru ceea ce s-a întâmplat. Mai mult, artista spune că această tragedie o va face mai puternică pe fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Are nevoie în primul rând să aibă încredere în ea. Este foarte adevărat că în momentul în care ţi se întâmplă o tragedie de acest gen, nu înţelegi nimic, ţi se pare că pământul s-a răsturnat cu tine. În primă fază eşti confuz, nu îţi dai seama unde ai greşit. Ţi se pare, la un moment dat că poţi să fii şi vinovat.

Oamenii îşi spun părerile, dar nimeni nu ştie ce este într-o familie, nimeni nu ştie ce este într-un cuplu, nimeni nu trăieşte cu tine. Eu acum pot vorbi cu dezinvoltură şi pot vorbi cu linişte în suflet despre ce mi s-a întâmplat. Sunt cumva eliberată, detaşată.

Dar la un moment dat şi eu am fost pusă în situaţia de mă întreba dacă din vina mea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Poţi să ajungi din victimă în persoană vinovată, astfel încât nici tu să nu te mai recunoşti şi să te întrebi unde ai greşit. Cu timpul, lucrurile însă se vor aşeza.

Dar este foarte important să ai încredere în Bunul Dumnezeu şi în momentul în care realizezi că sufletul tău şi fiinţa ta nu au greşit, să fii conştient că lucrurile se lor aşeza, că viaţa merge înainte.

Până la urmă suntem oameni, iar viaţa ne dă nişte lecţii la un moment dat. Asta înseamnă că trebuie să fim luptători şi trebuie să avem încredere în Bunul Dumnezeu că lucrurile vor merge către bine, chiar dacă în momentul de faţă este rău.

În primul rând, singurătatea şi liniştea cu sufletul o vor ajuta foarte mult. Eu cred că de o mie de ori îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi şi pentru fiecare răsărit de soare, pentru echilibrul pe care îl am acum. Şi ştiu sigur că toate vin de la Dumnezeu şi de la gândirea pozitivă.

În momentul în care treci prin aşa ceva trebuie să ai un moment de pauză. Nu te poţi încărca cu presupunerile tuturor. Trebuie cumva să-ţi linişteşti sufletul şi să te linişteşti tu, ca şi fiinţă. Oamenii care o înconjoară cred că, cel mai bine ar fi să o lase să se liniştească şi apoi comunice despre acest subiect cu ea”, a spus Maria Ghinea, pentru Fanatik.ro.

Cântăreaţa împuşcată în cap nu a apelat la ajutorul unui psiholog, după ce propriul soţ i-a devenit călău. Acum regretă acest lucru şi consideră că şi-ar fi revenit psihic mult mai repede dacă ar fi cerut ajutor.

Eu am dus povara asta mult timp pentru că am fost încăpăţânată şi nu am mers la psiholog. Contează foarte mult să apelezi la ajutor profesionist. Eu aş sfătui-o pe Dana Roba să facă lucrul acesta. Eu am fost încăpăţânată şi am vrut să lupt de una singură cu tot ce mi s-a întâmplat în viaţă. Însă psihologul are un rol foarte important.

Un psiholog, educat fiind ştie să-ţi deschidă sufletul şi ştie să te facă să povesteşti cu dezinvoltură tot ceea ce păstrezi doar tu în suflet. Lucrurile acestea o vor ajuta tare mult”, a mai sugerat Maria Ghinea.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a făcut Mircea Badea la un hotel de la granița cu Ucraina: ”Minunăție”
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Thulasendrapuram: Satul indian care se roagă pentru succesul Kamalei Harris
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!