Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Zodiile care numără mulţi bani în vara aceasta

Pavel Globa a anuntat schimbari radicale pentru patru zodii in luna iulie. Există veşti formidabile, dar şi momente mai puţin plăcute
Alina Costache
30 iun. 2023, 14:22
Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Zodiile care numără mulţi bani în vara aceasta

Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Pavel Globa a remarcat ca aproape toti cei din zodiac vor avea parte de aventuri in lua iulie . Cu toate acestea, pentru unele semne ale zodiacului in acest timp  vor prinde noroc, in timp ce altele se vor confrunta cu dificultati.

Mai intai trebuie sa va amintiti care zile din iulie sunt considerate favorabile si in ce zile este mai bine sa nu incepeti chestiuni importante. Asadar, zile favorabile: 4, 8, 12, 15-16, 21 si 25. Zilele mai putin reusite cad pe: 3, 6, 9, 13, 18, 24 si 27.

Luna aceasta, asa cum ne asigura Pavel Globa, nu trebuie sa va sfiati sa perseverati in dragoste si nu numai ca puteti, dar trebuie sa va familiarizati cu sexul opus. Dar din punct de vedere financiar, trebuie sa fii atent, pentru ca multi nu vor rezista noilor achizitii, dar acest lucru se poate transforma intr-o dezamagire.

Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Berbec
Pentru Berbec, Pavel Globa prezice o luna de tulburari inutile. Zodia  Berbecului poate chiar interfera cu o cariera in iulie, ca sa nu mai vorbim de relatiile personale.

Taur
Taurul nu va trebui sa se relaxeze in iulie, pentru ca s-ar putea sa aiba probleme. Cei care reusesc sa ramana optimisti, sa nu se aplece sub jugul problemelor, ci sa continue sa actioneze vor trece cu cinste aceasta perioada.

Gemenii
Dar astrologul a prezis mari schimbari pentru gemeni, care ar putea chiar soca pe unii reprezentanti ai acestei zodii. Cineva asteapta o nunta, iar cineva, din pacate, divorteaza.

Rac
Pavel Globa promite stabilitate racilor in a doua jumatate a lunii iulie. Acest lucru va da imediat roade si multi isi vor gasi sufletul pereche sau un hobby interesant.

Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Leu
Leul  asteapta o cariera de succes. Multi vor primi o promovare sau o schimbare cu succes a locului de munca. Vor fi multe oportunitati de a arata talente si chiar de a castiga bani din asta.

Horoscop rune iulie 2023. O singură zodie are protecţie divină. Atenţie la runele care aduc certuri şi pagube băneşti

Balanta
Balanta,  Pavel Globa  te sfatuieste sa  nu se incapataneze in iulie, doar asa  isi vor atinge toate obiectivele. Mai mult, realizarile balantelor  vor fi admirate de altii, iar rudele vor fi mereu gata sa ofere sprijin.

Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Scorpion
Scorpionii, ca si Berbecul, pot fi preveniti prin irascibilitate in iulie. Din aceasta cauza, pot pierde multi prieteni. Pavel Globa sfatuieste barbatii Scorpioni sa nu rupa legaturile vechi de dragul unora noi.

Sagetator
Sagetatorii vor putea realiza tot ce si-au dorit in iulie. Multi vor putea deveni mandria rudelor, iar cei care au fost singuri vor avea o sansa pentru o cunostinta romantica.

Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Capricornul
Iulie va fi o luna mixta pentru Capricorni. Daca succesul asteapta la locul de munca, atunci, dupa cum noteaza Pavel Globa, pot exista conflicte si pauze in viata personala. Cei care stiu sa negocieze si sa nu actioneze in graba vor supravietui lunii iulie mai calm.

Varsator
Lipsa asamblarii nu va aduce beneficii Varsatorului in iulie. Este mai bine sa actionati conform unui plan prestabilit. Dar, in acelasi timp, iulie poate oferi Varsatorului oportunitatea de a dezvolta o relatie romantica puternica de la o noua cunostinta.

Horoscop iulie. Cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop iulie 2023 Pavel Globa. Pesti
Pestii au o perioada grozava cand pot incepe sa castige bani din hobby-ul lor. Iulie este bun si pentru acei pesti care decid sa-si inceapa propria afacere. Toate intreprinderile creative pot aduce dividende bune in viitor.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El a participat la Moscova la o conferință a astrologilor, șamanilor și parapsihologilor. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începe în 2014, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din acel an sau la cinci zile după încheierea lor. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.

A prezis că președintele american Barack Obama va fi asasinat ca și John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus că Al Treilea Război Mondial va începe după asasinarea lui Obama.

Astrologul a mai spus că sistemul politic și cel economic se vor schimba complet și că aproape fiecare țară va fi condusă de o femeie, până în 2020.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!