Zodia care rămâne în pană de bani şi supravieţuieşte din datorii. Previziuni Urania pentru toate semnele zodiacale

Astrologul Urania a prezentat horoscopul pentru următoarele zile. Din păcate, anumikte semne astrale vor avea mari probleme financiare
Irina Dumitrescu
04 iul. 2023, 07:56
Zodia care rămâne în pană de bani şi supravieţuieşte din datorii. Previziuni Urania pentru toate semnele zodiacale

Astrologul Urania a făcut previziunile astrale pentru săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Urmează o perioadă cu posibilitatea izbucnirii mai multor conflicte, pentru diferite persoane, care nu reușesc să se înțeleagă cu cei din jurul lor. Așadar, armonia ar putea fi primul element pus sub semnul întrebării, în săptămâna 2 – 8 iulie 2023. De asemenea, vin probleme financiare pentru mai multe zodii, care pot traversa niște situații limită. Totuși, o zodie se va bucura de foarte multă simpatie și atenție săptămâna aceasta.

Berbec

Posibilă nemulțumire (supărare, deziluzie, revoltă) reprovocată de comportamentul sau de afirmațiile unei persoane dragi lor ori poate răstimp presărat cu neînțelegeri și capricii care strică armonia firească.

Horoscop Urania Taur

Relații de prietenie desfășurate într-un context relaxat; amabilitate și bună comunicare. Posibile ipostaze neplăcute în relațiile de familie sau în viața rudelor, ceea ce-i va angaja și pe Tauri.

Gemeni

Chestiuni financiare mai greu de soluționat, care impun răbdare (așteptare) sau care evoluează în trepte; tendința de a se crampona de niște bunuri sau de eventualele câștiguri pe care nativii le scontează.

Horoscop Urania Rac

Hărnicie și dedicare sarcinilor de serviciu curente sau dorință de a acționa corect, coerent, profitabil, colegial, la locul de muncă. Stare generală de sănătate bună.

Leu

Situații financiare care pot sugera instabilitate, ambiguitate în decizii ori dublă măsură (restricții în unele domenii de viață și de activitate și cheltuieli/investiții în altele).

Horoscop Urania Fecioară

Relațiile parteneriale vor tinde spre comoditate, politețe, măsură și spre eliminarea factorilor care le-ar putea complica existența.

Horoscop Urania Balanță

Tendința generală a celor născuți în zodia Balanței va fi de retragere, de discreție, de „rămânere în umbră”, de prudență, de cântărire atentă a cuvintelor și a deciziilor necesare activităților din acea perioadă.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru restul anului 2023: „Vine o vară intensă. Urmează o perioadă mai fastă, din punct de vedere financiar”
Scorpion

Pentru cei tineri, care se află în fața examenelor și a testării cunoștințelor, momentul va fi apăsător, se va asocia cu stres, cu îngrijorare, cu unele inhibiții.

Săgetător

Luna se va afla în tranzit prin zodia Săgetătorului, dându-le celor care s-au născut în acest semn energie, optimism, formă mentală aptă să facă față îndatoririlor curente sau împrejurărilor solicitante cu succes.

Cele două zodii care se scaldă în bani până la finalul lunii iulie! Cum a dat norocul peste acești nativi

Horoscop Urania Capricorn

Discretă influență a Lunii asupra stării de spirit interioare care le va insufla nativilor o bună capacitate de mobilizare, voință, viziune clară asupra evenimentelor curente.

Vărsător

Vărsătorii se pot arăta riguroși, principiali, determinați să pună ordine în relațiile de prietenie, exigenți și deloc timorați, delicați sau moderați cu apropiații lor.

Horoscop Urania Pești

Perioadă a unui spor de simpatie din partea celor apropiați sau de respect și admirație a unui public recrutat din mediul profesional al nativilor.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Doliu în muzica românescă. A murit un mare interpret
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Marina Gavrilă, ucisă în doar 30 de secunde! Prima reacție a individului
substantial.ro
Taxă pe lux pentru românii cu case și mașini scumpe
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!