Corneliu Dobriţoiu spune că a fost FILAT de structurile de profil din armată VIDEO

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a declarat marţi că, după ce a văzut pe unele posturi de televiziune o fotografie cu soţia lui în balconul de la bucătăria locuinţei, şi-a dat seama că aceasta a fost făcută de militarii structurilor de profil din armată.
Romania TV
16 apr. 2013, 10:07
Corneliu Dobriţoiu spune că a fost FILAT de structurile de profil din armată VIDEO

Ce este jenant este că pe posturi am văzut, luni, o fotografie care o prezenta pe soţia mea într-un balcon la bucătărie. Acea poză, care încalcă dreptul la intimitate, la viaţă privată, a fost făcută dintr-o scară de bloc de vizavi. Cunosc foarte bine topografia blocului şi mi-am dat seama că poza a fost făcută tot de militari. Cu alte cuvinte, fiind sub observaţia structurilor de profil din armată încă de atunci, vă asigur că dacă aveam altceva, eram cu tone de hârtii aici la DNA”, a spus fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu, după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au anunţat că a fost începută urmărirea penală pe numele lui în legătură cu achiziţionarea unei locuinţe de serviciu.

În ce priveşte vânzarea apartamentului la un preţ mult mai mare decât cel de achiziţie, Dobriţoiu a spus că locuinţa a fost renovată, iar atunci când a fost vândută, s-a luat în considerare şi suma de bani investită ulterior.

Apartamentul a fost renovat, nu se putea intra în el şi cred că mai sunt oameni pe scara aceea care vă pot spune cum arătau apartamentele când le-am luat în primire. S-au făcut investiţii mari în acel apartament, iar valoarea lui de piaţă a ţinut cont şi de investiţia făcută de noi„, a spus Dobriţoiu.

Senatorul PNL a mai spus că nu ar fi vândut locuinţa dacă nu ar fi existat un incident în care soţia sa a fost atacată la intrarea în scară de persoane necunoscute, iar aceasta ar fi considerat că zona nu este sigură.

Soţia mea a fost atacată la intrarea în bloc, seara, şi atunci am luat decizia să ne mutăm. Soţia mea a considerat că zona este nesigură, iar asta a determinat renunţarea la acest apartament„, a explicat Corneliu Dobriţoiu.

Corneliu Dobriţoiu a spus, la ieşirea de la DNA, că procurorii l-au anunţat că au început urmărirea penală pe numele lui, precizând că este victima unui dosar politic şi că dacă i se va propune funcţia de ministru al Apărării, nu va refuza, chiar dacă face obiectul unei anchete penale.

„Probabil că sunt unele persoane care au interese directe să nu cumva să ajung la Ministerul Apărării şi din cauza asta trebuie deschis un dosar penal care poate fi soluţionat în 20 de ani”, a spus Corneliu Dobriţoiu.

Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală în cazul fostului ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu pentru participaţie improprie la abuz în serviciu, întrucât ar fi achiziţionat un apartament de la MApN la un preţ subevaluat, au precizat surse judiciare.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 5-11 august 2024. Mihai Voropchievici: Două zodii au parte de protecție, fertilitate și belșug
Capital.ro
Schimbare uriașă în România. A intrat în vigoare de la 1 August. Toți românii vor beneficia
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Un nou val de coșmar în România. Vin temperaturi ireale
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cine sunt cei doi polițiști care și-au pierdut viața în accidentul de la Târgu Lăpuș. Sora unuia dintre agenții decedați a fost rănită grav
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Primăria Capitalei organizează cursuri de instruire digitală pentru vârstnici
MediaFlux
GATA cu BANII CASH! Limită pentru PLĂȚI cu NUMERAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?