Previziuni rune pe ZODII, 3-9 iulie 2023. INGUTZ aduce cadouri, dar WUNJO se ascunde în această săptămână, nimeni nu are protecţie totală

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 3-9 iulie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.
Alina Costache
02 iul. 2023, 19:33
Previziuni rune pe ZODII, 3-9 iulie 2023. INGUTZ aduce cadouri, dar WUNJO se ascunde în această săptămână, nimeni nu are protecţie totală

Previziuni rune pe ZODII, 3-9 iulie 2023. Citirea în pietre este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.
Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.
Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Citeste si Horoscop Cassandra. Cum începe iulie pentru fiecare zodie: cine munceşte din greu, cine primeşte primă de vacanţă!
Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni rune PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Ehwaz : Aceasta runa te avertizeaza ca vrei sa mergi tot inainte intr-o situatie, dar ceva te opreste si te afli in stare de asteptare. Poate ca vrei sa te duci intr-o calatorie sau vacanta. Te poti relaxa, confuzia nu ti se datoreaza si nu a venit sfarsitul lumii. Tot ce faci sau nu faci este corect si la timp. Doar ca o parte din optiuni sunt acum excluse pentru tine. Sfatul este sa fii relaxat, nu fii descurajat daca lucrurile nu merg atat de repede precum ai dori.

Previziuni rune PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – GEBO (cu fata in sus). In timp ce este placut si frumos sa primesti cadouri, este si mai bine pentru tine acum sa oferi, iar recompensele iti vor veni neasteptat in viitor. Familia si prietenii sunt binecuvantari care nu ar trebui luate ca si cum ti se cuvin si sunt firesc sa iti fie acordate.

Horoscop rune 3-9 iulie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodii vor primi semne de la astre, ce zodii vor primi atenţionări

Previziuni rune PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Inguz : Te poti simti izolat in calatoria ta spirituala, dar exista un foc de inspiratie in tine ce te sustine sa cresti si sa mergi tot inainte. Hraneste acel foc nobil cu perseverenta, cauta raspunsuri dar scapa de intrebari irelevante. Traieste doar in prezentul tau.

 

Previziuni rune PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – MANNAZ (cu fata in jos). Nu te teme. Toata lumea face greseli si are taine. Daca secretele tale iti intarzie progresul, e semn ca a venit momentul sa te separi de ele. Nu poti schimba ce a fost, dar poti invata din lectiile a ce s-a intamplat ca sa fii mai intelept si puternic. Fii pozitiv. Ai puterea in tine sa depasesti orice. Sa crezi in tine si in potentialul tau de reusita !

Previziuni rune PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – NAUTHIZ. Semnificatie : RESTRICTIE. Aceasta runa iti indica ca pot fi intarzieri sau schimbari in directiile actiunilor tale. Exista motive puternice pentru care este bine sa iti revizuiesti planurile cu atentie. Restrictia este necesara. Runa Nauthiz iti sugereaza sa iti identifici Umbra, partea intunecata a naturii tale care se reflecta in exterior sub forma de slabiciune. Incearca sa descoperi ce este in interiorul tau care pare a atrage o lipsa de noroc in viata pe un subiect dorit de tine. Dificultatile si esecurile, totusi, ne pot invata multe despre noi insine. La nevoie, rectifica-ti directia si restaureaza-ti echilibrul intern. Priveste partea pozitiva a adversitatii.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Runa etalata – PERTH. Au loc schimbari interioare profunde. Se anunta surprize pregatite pentru tine. Nu prea conteaza acum nimic din ce se intampla in exterior, decat cum pare pentru sinele tau interior. Orice iti starneste o reactie in lumea exterioara transmite un echivalent al lumii interioare si ceva de vazut de catre tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Băutura ieftină care te ajută să slăbești și reglează metabolismul. Se bea cu 15 minute înainte de masă, iar rezultatele se văd destul de repede
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Donald Trump refuză să participe la dezbateri cu Kamala Harris, considerând-o ‘nepotrivită’
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!