Ștefan Bănică Jr. a șocat Bucureștiul cu ultima sa apariție. Cum s-a afișat artistul la cei 55 de ani ai săi

Ștefan Bănică Jr. are nu mai puțin de 55 de ani, dar nicio secundă nu lasă acest lucru să se vadă. Acesta a avut o apariție cu totul inedită chiar în Capitală. Cum s-a afișat artistul pe străzile din București.
Irina Dumitrescu
04 iul. 2023, 01:15
Ștefan Bănică Jr. a șocat Bucureștiul cu ultima sa apariție. Cum s-a afișat artistul la cei 55 de ani ai săi
Ștefan Bănică Jr. a șocat Bucureștiul cu ultima sa apariție. Cum s-a afișat artistul la cei 55 de ani

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, adorat de generații întregi. Încă din tinerețe cântărețul a făcut furori, iar vârsta se pare că nu îi pune deloc probleme. Acesta are deja onorabila vârstă de 55 de ani, însă corpul nu trădează deloc cifrele din buletin. Acesta a fost surprins pe străzile din Capitală de către paparazzii Cancan, iar apariția a fost una cu totul inedită. Ștefan Bănică Jr. arată mai bine ca niciodată.

Citește și: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, rupe tăcerea despre relația sa cu Andreea Marin. Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală

Artistul a abordat un tip de vestimentație cât se poate de chic, această opțiune surprinzându-i chiar și pe cei mai tineri, care rareori își asumă un astfel de stil îndrăzneț. Mai mult decât atât, la vârsta de 55 de ani, Ștefan Bănică își menține trupul într-o formă exemplară, chiar mai bună decât mulți tineri de 20 de ani.

Într-o după-amiază, restaurantul portughez specializat în preparate din pește și fructe de mare, Dancing Lobster, a fost vizitat de nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr. Într-o atmosferă deosebită, diverse feluri de mâncare au fost servite cu grijă la masa acestuia, cu scopul de a-i asigura o experiență culinară desăvârșită și lipsită de orice obiecții.

CANCAN.RO a obținut imagini exclusive cu Ștefan Bănică Jr., într-o apariție considerată îndrăzneață pentru vârsta sa, dat fiind că acesta are 55 de ani. Cu toate acestea, anii par să-i fi conferit încredere suficientă pentru a-și asuma un stil vestimentar constând într-un maiou și o pereche de pantaloni scurți. De asemenea, atenția s-a îndreptat către pantalonii scurți care au evidențiat un alt aspect notabil.

Se poate observa că Ștefan Bănică dorește să minimizeze diferența de vârstă de aproape 20 de ani dintre el și partenera sa. În acest sens, depune efort pentru a se menține în formă, optând pentru outfit-uri mai tinerești și implicându-se în activități precum antrenamentele la sală. O preocupare pentru aspectul său personal este evidentă, ajungându-se chiar la epilarea picioarelor pentru o imagine mai impecabilă.

Ce părere are Ștefan Bănică Jr. despre femeile din viața lui

Stefan Banica Jr. a avut de-a lungul timpului relații cu mai multe femei celebre și, în prezent, nu regretă absolut nimic. Este mândru de parteneriatele și mariajele pe care le-a avut până acum, indiferent că este vorba despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin sau Lavinia Pîrva, cu care are o legătură puternică în momentul de față. Într-un interviu, artistul și-a dezvăluit gândurile cu privire la copiii săi.

În cadrul discuției, artistul a menționat pe fiul său Radu, rezultat din relația cu Camelia Constantinescu, care îi asemăna leit.

„Ștefan e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în podcastul Lianei Stanciu.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. vorbește despre Andreea Marin, la zece ani de la divorț. Ce spune despre Zâna Surprizelor

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!