Mesaje de la îngerii păzitori: Ce zodii au parte de sincronizare divină

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-9 iulie 2023 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur.
Alina Costache
04 iul. 2023, 09:30
Mesaje de la îngerii păzitori: Ce zodii au parte de sincronizare divină

MESAJUL SAPTAMANAL de la îngerii păzitori zodii 3-9 iulie 2023. Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968.

 Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici.

Mai multe despre persoanele indigo – asa cum poti fi si tu! – gasesti AICI.

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Zodia care rămâne în pană de bani şi supravieţuieşte din datorii. Previziuni Urania pentru toate semnele zodiacale

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!

Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj de la Îngerii Păzitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

INVATA CEVA NOU

Va asteapta informatii noi. Acest mesaj va cere sa initiati sau sa incheiati studiile pe o tema (sau pe teme) care va intereseaza. Cand apare acest mesaj, el reprezinta adesea o chemare sa incepeti sau sa terminati ceva ce stiti deja ca ar trebui sa faceti. Este confirmarea ca momentul pentru insarcinarea voastra este acum. Acest mesaj va poate indruma si sa meditati si sa aveti o conversatie cu Universul. Puteti sa puneti orice intrebare si veti primul raspuns, daca ascultati cu mintea si cu inima deschisa. Aveti incredere in raspunsul pe care il primiti! Notati-l si luati in considerare ideea de a ii invata pe altii predând aceste informatii. Ca persoana indigo, veti recunoaste cu usurinta adevarata indrumare Divina, pe masura ce ea ca parvine. Chiar daca simtiti ca ceea ce invatati nu va va folosi in viitor, va rog sa aveti incredere ca ingerii va indruma cu un motiv anume, pe care poate ca nu e neaprat nevoie sa il cunoasteti la acest moment din viata voastra. Distrati-va si incercati ceva nou!

Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care primeşte o ofertă de job de nerefuzat. Influente in casa banilor!

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

RAMAI

Acest mesaj va indruma sa nu fugiti de o situatie care va tulbura. Orice s-ar intampla sau orice va pune la incercare acum este ceva ce trebuie sa traiti si ceva din care trebuie sa invatati in aceasta viata. Exista un aspect al acestei situatii, oricat de neplacut ar fi el, care nu este inca incheiat. Asa ca ingerii va roaga sa nu faceti niciun fel de miscari extreme acum. Desi asta poate sa para exact opusul a ceea ce ati sperat sa auziti, sa stiti ca instrumentele si lectiile pe care le aveti dobândi daca perseverati va vor servi ca bunuri de nepretuit mai tarziu in viata. Intr-o zi o sa vedeti aceasta situatie la fel de clar cum o vad ingerii acum — si o sa stiti ca, atunci cand vine vremea sa faceti o schimbare, semnele nu vor putea fi negate.

Mesaj de la Îngerii Păzitori pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

SINCRONIZARE DIVINA

Mesajul acesta inseamna ca rezolvarea situatiei despre care ati intrebat este amânata de mai mult decat niste simple circumstante. Sincronizarea divina inseamna ca nimic nu se poate intampla inainte ca dinamica vietii voastre sa fie pregatita pe deplin pentru acest lucru. Sincronizarea divina implica multi factori, inclusiv alegerile pe care celelalte persoane le fac din liberul lor arbitru. Daca dorinta voastra se implineste la momentul nepotrivit, conditiile nu vor fi adecvate, iar manifestarea nu va dura sau nu va fi permanenta. Aveti incredere in ordinea Divina a lucrurilor si sa stiti ca va aflati pe calea cea buna catre implinirea dorintelor voastre si a misiunii voastre de persoana indigo. Nu va pierdeti credinta si fiti deschisi la indrumarile venite pe valea intuitiei si care va cheama la actiune. Pas cu pas, toate rugaciunile voastre sunt ascultate si isi capata raspuns, exact atunci cand trebuie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Băutura ieftină care te ajută să slăbești și reglează metabolismul. Se bea cu 15 minute înainte de masă, iar rezultatele se văd destul de repede
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Donald Trump refuză să participe la dezbateri cu Kamala Harris, considerând-o ‘nepotrivită’
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!