Dana Roba face noi dezvăluiri șocante despre divorț. De șase luni dormea cu ușa încuiată de teamă că soțul ei se va răzbuna: „Mereu spunea că vrea să mă omoare. S-a ținut de promisiune”

Dana Roba voia să divorțeze deja de câteva luni de cel care i-a devenit călău, lucru care l-a înfuriat foarte tare pe bărbat și l-a făcut să recurgă la gestul criminal. Make-up artista se temea de soțul ei, așa că de șase luni dormea cu ușa încuiată.
Alina Costache
04 iul. 2023, 08:40
Dana Roba face noi dezvăluiri șocante despre divorț. De șase luni dormea cu ușa încuiată de teamă că soțul ei se va răzbuna: „Mereu spunea că vrea să mă omoare. S-a ținut de promisiune”
Dana Roba, noi dezvăluiri despre atacul soțului ei, Daniel Balaciu

Dana Roba a primit a doua șansă la viață, după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate, lovind-o în repetate rânduri cu un ciocan de construcții în cap și lăsând-o într-o baltă de sânge. După măcel, make-up artista a fost supusă mai multor operații și, chiar dacă medicii nu îi dădeau nicio șansă, ași-a revenit spectaculos, reușind să se întoarcă acasă la fetițele ei. Acum, vedeta are de parcurs un drum lung pentru a se recupera în totalitate.

Într-o intervenție video, în cadrul emisiunii Acces Direct, Dana Roba a dezvăluit că ea și soțul ei, Daniel Balaciu, nu se mai înțelegeau deja de ceva timp, acesta amenințând-o adesea că o va omorâ. Bărbatul nu mai muncea, ea fiind singura perosană care aducea bani în casă.

„Eu am fost la pastor cu o lună înainte ca să-i explic și că am un motiv foarte bine întemeiat, nu mi se pare normal și bineînțeles că pastorul nu a fost de acord și ii spunea „Nu băga divorț cu nesimțita asta” și i-am zis că nu mai vreau și mi-a zis „Nu mă duc la muncă, nu mi place munca. Nu am muncit 7 ani și nici n-o s-o fac” și mereu spunea că vrea să mă omoare.

Mereu am știut că Dumnezeu ține cu mine.  M-am dus la dezlegarea trompelor și am sunat la 112 și a venit poliția și ne-am împăcat. Eu am muncit, eu am făcut tot, îi dădeam toți banii lui pe mână, uneori nu aveam nici 10 lei la mine”, a dezvăluit Dana Roba.

Citește și: Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii: ”M-am trezit cu opt ciocane în cap. Toți doctorii și toate asistentele plângeau”

Dana Roba ar fi presimțit că soțul ei i-ar putea face rău, motiv pentru care de șase luni dormea cu ușa încuiată. Până și tatăl ei a avertizat-o în această privință. Make-up artista a povestit, cu lacrimi în ochi, ce s-a întâmplat în dimineața calvarului care avea să o aducă la un pas de moarte.

„Eu deja de 6 luni mă închideam cu cheia, tatăl meu mereu îmi zicea că ăsta o să intre și o să mă omoare. Duminica respectivă, am venit acasă, am fost după biserică la un restaurant cu psihologa bisericii și îi ziceam că sunt fericită că peste două zile am divorțul și îmi zicea că să-l iert.  Când am ajuns acasă nu mai aveam cheie. M-am rugat pe genunchi și am adormit, la 5-6 dimineața, am apucat să zăresc că se lumina ziua cu noaptea.

M-am trezit cu câteva ciocane în cap și el mă înjura foarte tare: „Îți promit că te omor, decât să te știu divorțată, mai bine te omor”.(…) Un ciocan de construcții, cu o parte scoți cuie, iar cu cealaltă parte le bați. M-a lovit de 8 ori, m-a ridicat, mă dădea cu capul de pereți. Fetele erau în camera lor, la un metru distanță, s-au trezit și au început să plângă. Am intrat într-o stare de inconștiență și ele strigau: „Vreau la mama, vrem s-o vedem”.

Citește și: Dana Roba face noi dezvăluiri șocante. Fiicele sale au fost martore la oroarea prin care a trecut mama lor: „Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor”

Mă ridica și mă dădea cu capul de perete. El era treaz, nu se drogase, nu știu. El s-a ținut de promisiune, el asta și-a dorit. M-a luat din somn ca să nu ripostez, că dacă eram trează, aș fi țipat. 

Aveam conflict violent verbal de 6 luni în fiecare zi. Eu când veneam de la lucru îmi spunea: „Poți să umbli cu oricine, dar nu vreau să divorțezi”. Eu mi-am dat seama că după 5 ani de zile și-a arătat adevăratul chip de monstru, de demon, până atunci a pozat în bărbatul perfect”, a mai spus Dana Roba.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Raed Arafat: Legislația privind securitatea la incendiu a mașinilor electrice este deficitară
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!