Donald Trump a anunțat planul pentru combaterea ideologiei „de gen”: „Această nebunie se va încheia!” (VIDEO)

Donald Trump a declarat război deschis ideologiei „de gen", promovată de comunitatea LGBT+, Partidul Democrat și de diverse alte cercuri de interese. Fostul președinte american susține că dacă va ajunge din nou la Casa Albă, în urma alegerilor din 2024, „această nebunie se va încheia". 
Andi Miron
04 iul. 2023, 18:29
Donald Trump a anunțat planul pentru combaterea ideologiei „de gen

Joe Biden și Partidul Democrat au promovat puternic în ultimii ani schimbările de sex, inclusiv în rândul copiilor, printre alte subiecte controversate din aria LGBT+. Acest fenomen a provocat din ce în ce mai multe revolte, iar Donald Trump susține că va face „ordine” din 2025, după alegerile de la finalul lui 2024.

Zilele trecute, potențialul candidat la prezidențiale, din partea Partidului Republican, a transmis un discurs puternic, salutat de internauți. Afaceristul a punctat în câteva minute măsurile imediate pe care și le va asuma în calitate de viitor președinte, pe fondul promovării din ce în ce mai evidente a transgenderismului în rândul copiilor.

Fostul președinte a afirmat ferm că încurajarea schimbării de sex în rândul copiilor reprezintă o gravă încălcare a demnității umane.

Iată discursul lui Donald Trump:

„Nebunia extremei stânga legată de gen este un abuz la adresa copiilor noștri. E foarte simplu. Acesta este planul meu, împotriva mutilării fizice, chimice și emoționale a tinerilor.

Încă din prima zi (n.r. – la Casa Albă) voi elimina politicile crude ale lui Joe Biden, așa-numitele ‘griji pentru afirmarea de gen’ ridicole, un proces ce implică mutații și operații pe trupurile copiilor minori. 

O semna un nou ordin executiv în care voi cere fiecărei agenții federale să înceteze aceste programe care promovează sexul și tranziția de gen la orice vârstă. De asemenea, voi cere Congresului să oprească definitiv sponsorizarea acestor proceduri. În toate cele 50 de state, foarte curând, voi stabili ca orice spital și furnizor de servicii de sănătate care se implică în procese chimice și fizice de mutilare a tinerilor minori nu va mai îndeplini standardele în vigoare (n.r. – și nu va mai primi finanțre). 

Mai mult, voi susține dreptul victimelor de la da în judecată doctorii care au prestat aceste proceduri (n.r. – de mutilare a tinerilor, schimbare de sex etc.) împotriva copiilor minori. Departamentul de Justiție va investiga Big Pharma și marile rețele de spitale pentru a determina dacă au mușamalizat efectele adverse pe termen lung a tranziției de sex pentru a se îmbogăți pe spatele pacienților vulnerabili, în acest caz foarte vulnerabili. De asemenea, vom investiga dacă Big Pharma și alții au folosit ilegal pe piață hormoni și substanțe pentru prevenirea pubertății care nu sunt licențiate, aprobate pentru utilizare.

Departamentul de Educație va informa statele și districtele școlare că orice profesor sau oficial al unei școli care sugerează unui copil că este ‘capturat în corpul greșit’ va suferi consecințe severe, în baza violării drepturilor civile pentru discriminarea sexuală, respectiv eliminarea finanțării federale. Profesorii vor primi o educație pozitivă despre familie, rolul mamelor și taților, celebrând mai degrabă decât a șterge lucrurile ce fac bărbații și femeile să fie diferiți și unici.

Voi cere Congresului să treacă la vot un proiect pentru stabilirea ca singurele genuri recunoscute de guvernul SUA sunt bărbatul și femeia, stabilite la naștere. Legea va interizce, de asemenea, participarea bărbaților la sporturile feminine, vom proteja familiile forțate să permită copiilor minori să-și asume un nou gen și o identitate fără acordul părintesc. Identitatea copiilor nu va fi nouă și fără acordul parental. Nicio țară serioasă nu ar trebui să spună copiilor că sunt născuți cu un gen greșit. Un concept care nu a mai existat vreodată în istoria omenirii. Nimeni nu a mai pomenit așa ceva, ce se întâmplă astăzi. Este o chestiune inventată de radicalii de stânga, de câțiva ani.

Sub administrația mea, această nebunie se va încheia! Vă mulțumesc foarte mult!”.

Internauții au reacționat laudativ la adresa lui discursului susținut de către Trump. Iată cele mai apreciate comentarii:

„Acest mesaj is motivul pentru care-l voi vota pe Donald Trump!”;

„Nu sunt american, dar susțin acest mesaj al lui Trump, 100%”;

„Doamne! Voi face 18 ani în 2024. Am petrecut mulți ani urându-l pe Trump, dar tot ceea ce a spus în acest clip a fost aur curat. Se poate baza pe mine la alegeri!”;

„Da, este vorba despre abuzurile împotriva copiilor. Nu pot să mă fac că nu văd faptul că unii părinți permit astfel de acte ticăloase propriilor copii”;

„Trebuie să protejăm viitorului tinerilor și să aducem înapoi adevăratul rol al părinților”;

„Un adevărat lider. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald Trump”.

Diferențe ideologice puternice între tabăra Donald Trump și echipa Joe Biden

La fel ca în discursul menționat, în ultimele luni, Donald Trump a calificat Partidul Democrat drept o formațiune radicală, extremistă. Viziunea Partidului Republican a fost în ultimii ani într-o puternică antiteză cu cea a Democraților, pe diverse teme:

  • susținerea războiului din Ucraina (PD) vs. încetarea războiului din Ucraina (PR);
  • încurajarea avorturilor (PD) vs. încurajarea natalității (PR);
  • implementarea unor măsuri stricte în ceea ce privește activitatea din social media – cenzură (PD) vs. mai multă deschidere pe platformele online (PR);
  • susținerea mișcării Black Lives Matter (PD) vs. acuzarea mișcării BLM pentru actele violente (PR);
  • impunerea vaccinării obligatorii COVID (PD) vs. susținerea vaccinării COVID opționale, cu prezentarea beneficiilor și riscurilor (PR);
  • susținerea mișcării LGBT+ (PD) vs (. susținerea familiei naturale (PR);
  • deschidere mare față de migranții ilegali (PD) vs. politică controlată față de migranții ilegali (PR);
  • ostilitate față de activele digitale – crypto (PD) vs. deschidere față de activele digitale (PR).

De curând, Donald Trump a vorbit și despre încurajarea politicilor „pro-viață”:

„Ca președinte al vostru, voi continua să apăr cu tărie politicile pro-viață, așa cum am făcut timp de patru ani… Nu trebuie să ne fie frică să îi combatem pe Democrații extremiști…

De aceea, dacă voi fi reales, voi continua să mă lupt împotriva aborționiștilor demenți din Partidul Democrat care cred în avortul fără limite, la cerere, și chiar în executarea bebelușilor după naștere”, a declarat Donald Trump.

Dramele tinerilor care și-au făcut schimbare de sex încă din copilărie

În mai multe state ale lumii, schimbarea de sex nu este interzisă prin lege. Astfel, mii de cazuri au ieșit la suprafață în ultimii ani, cu indivizi care au intrat în depresie după ce au urmat tratament cu hormoni și au fost supuși unor intervenții chirurgicale. Tinerii s-au răzgândit și au ajuns la concluzia că au făcut o greșeală. Și-au acuzat părinții de iresponsabilitate, au blamat medicii și au vorbit publicului larg despre dramele prin care trec.

„Vorbesc cu niște tineri de 19-20 de ani, care au făcut operații de schimbare de sex, iar acum își doresc să nu fi făcut-o, disforia lor nu a fost rezolvată: nu se simt bine nici cu noua identitate căpătată și nu știu ce opțiuni au acum”, a declarat Charlie Evans, cetățean născut femeie, care se recomandă acum bărbat, dar care-și dorește să redevină la identitatea biologică.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Animalul misterios surprins în adâncurile mării. Pe mulți îi sperie înfățișarea lui, puțini știu de ce e în stare
Capital.ro
Statul vrea BANII românilor. Nouă obligație de plată. Vor plăti scump din 2025
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
BNR vine cu vești bune pentru români! Rata anuală a inflației, în scădere
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Prima imagine cu Emily Burghelea după ce a ieșit din operație. Fanii s-au cutremurat când au văzut-o 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Pace în Ucraina. Anunț ISTORIC de la Kremlin: Primul pas a fost făcut azi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ungaria va ignora criticile UE după vizita lui Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!