Carmen Grebenișan, marcată pe viață de experiența Survivor România. Vedeta nu își poate reintra în ritm: „Simțeam nevoia să nu răspund la telefon”

Celebra influenceriță, Carmen Grebenișan, a demonstrat în cadrul competiției Survivor România 2023 că este o persoană cât se poate de puternică, dispusă să lupte pentru ceea ce își dorește. Totuși, această experiență a lăsat o serie de sechele. Vedeta nu reușește să revină.
Alina Costache
04 iul. 2023, 21:07
Carmen Grebenișan, marcată pe viață de experiența Survivor România. Vedeta nu își poate reintra în ritm: „Simțeam nevoia să nu răspund la telefon”
Carmen Grebenișan, marcată pe viață de experiența Survivor România. Vedeta nu își poate reintra în ritm: „Simțeam nevoia să nu răspund la telefon”

Carmen Grebenișan este una dintre vedetele curajoase din România care au acceptat provocarea Survivor România 2023, însă toată această experiență nu a rămas fără ecouri. Influencerița a participat în competiție în echipa Faimoșilor și a reușit să rămână în Dominicană până în ultima zi de competiție. Aceasta admite că nu se aștepta ca această experiență să o marcheze atât de tare.  Cu toate că au trecut deja cinci săptămâni de la finalul competiției, vedeta nu reușește să își revină și să își reia viața normală.

Citește și: Carmen Grebenișan a crezut că va fi părăsită de soț, în timp ce era la Survivor: „Mă gândeam că își reface viața”

Carmen Grebenișan este încă profund marcată de experiența Survivor, mai ales dat fiind că s-a ales și cu probleme de sănătate după experiența din junglă. Aceasta a mărturisit că se simte total debusolată și încă nu a reușit să se readapteze la viața cotidiană.

„Realist, nu mi-am intrat încă în ritm, trebuie să fiu sinceră. Simt că încă mă adaptez – la ideea de a posta constant ceea ce fac, de a mă gândi la planurile pe următoarele zile, la a-mi face un calendar pe ore. În acest moment, îmi doresc să stau acasă, alături de Alex, soțul meu, și să avem timp pentru noi. De altfel, răspund la acest interviu din Spania, din prima noastră vacanță de la revenire. Simțeam nevoia să fugim puțin și încă să nu fiu nevoită să răspund la mailuri sau telefoane”, a declarat Carmen Grebenișan, potrivit viva.ro.

Carmen Grebenișan nu poate să mai facă copii din cauza Survivor România

Carmen Grebenișan, cu toate că nu s-a întors câștigătoare, le-a demonstrat tuturor că e foarte puternică și poate face față cu brio multor provocări. Vedeta s-a întors de câteva săptămâni în țară și le-a povestit tuturor ce a trăit acolo.  A rezistat ca o învingătoare în Repubica Dominicană fiindcă a trecut prin multe probe de foc și s-a luptat cu toate forțele până la final pentru marele premiu.

După mai bine de jumătate de an petrecută la „Survivor”, Carmen Grebenișan spune că este o altă persoană, în sensul bun al cuvântului. Și, totuși, experiența și-a pus amprenta foarte mult asupra ei și a început să aibă din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Cea mai vizibilă problemă e cea legată de acnee, dar nu e singura.

De câteva zile influencerița se confruntă cu o gastrită care o face să fie foarte atentă la ce consumă. Competiția a fost atât de grea încât are dereglări hormonale și acesta e și motivul pentru care în momentul de față nu poate să aibă copii.

„Sunt dereglată hormonal. Nu mai am menstruație de cinci luni, din păcate. Aștept să își revină corpul. Toate fetele au pățit asta în Survivor. Suntem toate dereglate în aceeași măsură, așa că așteptăm. Restul fetelor cu care am vorbit li s-a reglat organismul. Aștept și eu să-și revină corpul natural.”, a declarat vedeta, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Carmen Grebenișan de la Survivor, pusă la zid de Cătălin Măruță: ”Au plătit mai bine la Antenă sau la PRO TV?”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Anunț pentru românii care au contract cu DIGI. Nu mai pot alege după 8 septembrie
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Doliu în lumea politică. Toată țara îl plânge azi: A murit în cel mai dificil moment
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Mircea Geoană își va anunța candidatura la prezidențiale după finalizarea mandatului la NATO
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...