Horoscop special: Războinicul și pasionalul Marte timp de 6 săptămâni în perfecționista Fecioară. Iese bine sau nu?

Marte urmează să se mute în Fecioară pe 10 iulie 2023 și va rămâne acolo până pe 27 august 2023, oferindu-ne șapte săptămâni pentru a face lucrurile corect – sau altfel.
Irina Dumitrescu
05 iul. 2023, 11:02
Horoscop special: Războinicul și pasionalul Marte timp de 6 săptămâni în perfecționista Fecioară. Iese bine sau nu?

Când Marte tranzitează Fecioara, lucrurile mărunte contează. Detaliile devin incredibil de importante și le ignori pe riscul tău. Această energie astrologică se referă la îmbunătățirea lucrurilor, fie că acesta este sfatul tău „util” pentru colegii tăi sau propria voința pentru auto-îmbunătățire.

În astrologie, energia Fecioarei este critică, iar energia lui Marte este puternică – pune-le împreună și vei avea un upgrade forțat pe care unii dintre noi îl vom găsi mai greu decât alții. În timpul tranzitelor Fecioarei pe Marte, există o mulțime de satisfacții de la o muncă bine efectuata, dar este și foarte ușor să ne batem pe noi înșine pentru că nu ne descurcăm suficient de bine. Un accent obsesiv pe performanță este solicitant, chiar și pentru cele mai capabile zodii, iar natura autocritică a acestui tranzit astrologic poate duce cu ușurință la depresie sau anxietate.

Zodiac chinezesc LUNAR iulie 2023. O luna cu multe fațete! Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!
Marte este planeta pasiunii în astrologie, dar și a furiei. Atunci când standardele destul de dure ale Fecioarei sunt aplicate peste tot, temperamentul se va aprinde dacă lucrurile nu sunt tocmai corecte. Fecioara este un semn de pământ, totuși, așa că după crize de furie pot fi găsite soluții practice, solide, sensibile și, cu noroc, situația se va apropia mai mult de perfecțiunea evazivă decât era înainte. Ceea ce apare în urma unui tranzit pe Marte în Fecioară este aproape întotdeauna mai bun decât ceea ce a existat înainte, dar această îmbunătățire are un cost pentru unele zodii.

Cheia pentru un Marte sănătos și pozitiv în tranzitul Fecioarei este să eviti să iti supraanalizezi propriile acțiuni și rezultate. Fă tot ce poți, dar nu permite perfecționistului tău interior să-ți saboteze încrederea. Într-o notă pozitivă, acest tranzit este excelent pentru a adopta un stil de viața mai sănătos și pentru a face schimbări în viață care pot deveni rapid obiceiuri noi și sănătoase. De asemenea, este un moment grozav pentru a-i ajuta pe ceilalți, așa că ai grijă de cineva care are nevoie de o mână de ajutor.

Marte în Fecioară pentru Berbec

Acest tranzit pe Marte îți stimulează energia și vitalitatea fără sfârșit; de fapt, din moment ce Marte guvernează Berbecul, probabil că ai energie de rezervă. Sporturile și drumețiile te vor atrage, mai ales dacă ai norocul să poti face drumeții prin natura sălbatică. Te vei simți motivat să iti îmbunătătesti sănătatea în timpul acestui tranzit. Analizeaza tratamentele alternative de sănătate, precum și procedurile standard. Dieta este, de asemenea, importantă, așa că incearca să elimini lucrurile despre care știi că nu sunt grozave pentru sănătatea ta. La locul de muncă, evită tentația pentru munca aglomerată – asigură-te că ceea ce faci contează cu adevărat.

Horoscop karmic: Zodiile de apă păşesc pe nisipuri mișcătoare

Marte în Fecioară pentru Taur
Când Marte tranzitează Fecioara, creativitatea Taurului este declanșată. Vrei să te distrezi puțin și chiar pe merit – lasă munca să aibă grijă de ea însăși pentru un timp. Căutarea perfecțiunii în viața ta de agrement, totuși, poate scurge toată distracția din ceea ce altfel ar trebui să fie câteva săptămâni plăcute. Orice îți place să faci cu timpul tău, nu-l strica cerând standarde de neatins de la tine. Dacă ești singur, acesta este un tranzit interesant pentru întâlniri, Marte stârnind pasiunea în Taur. Dacă ești deja îndrăgostit, Marte te va ajuta să readuci magia pe care ai simțit-o cândva.

Marte în Fecioară pentru Gemeni
Viața de familie a nimănui nu este perfectă, dar cu siguranță vei dori ca a ta să fie în timp ce Marte tranzitează Fecioara. Ca părinte, s-ar putea să devii mai exigent acum, mai ales dacă copiii sunt de vârstă școlară. Încearca să reduci presiunea; s-ar putea să-ți dorești doar ce este mai bun pentru copiii tăi, dar respirațiain ceafa lor nu ii va ajuta. Totuși, acesta este un moment bun pentru a căuta perfecțiunea în mediul tau de acasă, așa că fa curățenie, decoreaza, renoveaza și reînnoieste mediul înconjurător. Ai grijă la temperatură acasă, deoarece siguranța ta Gemini este considerabil mai scurtă decât în mod normal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!