Daniel Balaciu, declarații tulburătoare despre fapta comisă față de soția sa, Dana Roba: „ Eu nu am lovit-o niciodată, în schimb ea m-a agresat de mai multe ori”

Daniel Balaciu face mărturii cutremurătoare, după ce a agresat-o pe soția lui, Dana Roba, lovind-o în repetate rânduri cu un ciocan. Bărbatul susține că ea a fost întotdeauna o fire violentă și că fapta sa a fost comisă în legitimă apărare.
Alina Costache
05 iul. 2023, 08:48
Daniel Balaciu, declarații tulburătoare despre fapta comisă față de soția sa, Dana Roba: „ Eu nu am lovit-o niciodată, în schimb ea m-a agresat de mai multe ori”
Daniel Balaciu susține că totul a fost în legitimă apărare, Dana Roba fiind mereu violentă

Daniel Balaciu aruncă vina pe soția sa, Dana Roba, și susține că femeia a fost cea agresivă, tot ceea ce a făcut fiind pentru a se apăra. Bărbatul spune că fapta a avut loc mult mai târziu decât a precizat make-up artista, susținând că totul s-ar fi petrecut după orele dimineții, în timp ce soția spune că totul s-a petrecut în jurul orelor patru-șase.

Deși Dana Roba spune că dormea când bărbatul s-a năpustit asupra ei, Daniel Balaciu neagă acest lucru. El spune că își amintește că soția ar fi devenit violentă, moment în care s-a panicat și a început să o lovească cu un obiect pentru a se apăra.

Citește și: Dana Roba, acuzată de cumnat că l-ar fi lovit prima pe Daniel Balaciu: „A aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap. Dacă voia o omora”

„Luni, 5 iunie, pe la 7 dimineața, m-a trezit soția să duc copiii la sat. Dana voia să fie liberă. Eu, având varicelă, i-am zis că nu vreau să merg, atunci mi-a băgat mana în gât, m-a scuipat pe față. 

Văzând că devine tot mai agresivă, am luat copiii, apoi m-am dus la mama, pe la ora 10 m-am întors în apartamentul în care locuiam cu soția, moment în care Dana a fost foarte deranjată că am revenit și că nu am rămas cu copiii la părinți. Atunci a început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr.

Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după. Am fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța.

Nu-mi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea, în acel moment eram convins că Dana ma poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu-mi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu e că mi-a fost frică pentru viața mea. Dana era o fire foarte violentă, mai înaltă decât mine și foarte puternică. În cei 7 ani de relație, eu nu am lovit-o pe soția mea niciodată, în schimb ea m-a agresat de mai multe ori”, a fost declarația lui Daniel Balaciu, făcută publică în cadrul emisiunii Acces Direct.

Citește și: Dana Roba face noi dezvăluiri șocante despre divorț. De șase luni dormea cu ușa încuiată de teamă că soțul ei se va răzbuna: „Mereu spunea că vrea să mă omoare. S-a ținut de promisiune”

Ce spune Dana Roba despre dimineața de coșmar

Dana Roba susține că fetițele se aflau în casă în acel moment, informație care contrazice detaliile știute până acum. Zvonurile arătau că Daniel Balaciu le-ar fi dus pe fete la mama lui înainte de a săvârși fapta. Totodată, make-up artista mai spune și că vecinii le-au auzit pe micuțe cum țipau în acea dimineață.

„Fetele erau în camera lor. S-au trezit și au început să plângă și, după ce el a terminat cu bătaia cu mine, eu fiind într-o stare de ușoară inconștiență, și le auzeam cum ziceau „Vreau la mama”, că-mi spuneau și vecinele ieri când am urcat pe scară că le auzeau pe fetițele mele la cinci-șase dimineața cum strigau „Vreau la mama, ce i-ai făcut mamei? Vrem s-o vedem”, iar le-a zis „ E închisă mă-ta, las-o acolo”.

Mă mir că nu le-a omorât și pe fete. Nu le-a dus pe fete la mama lui, ele erau în casă, el a premeditat că nu aveam acel ciocan în casă. El a adus ciocanul în casă că nu aveam un astfel de ciocan. Îmi doresc foarte mult să fie decăzut din drepturi (părintești) pentru că, dacă el face vreo 10-15 ani de închisoare, va ieși când fetele vor avea 20 de ani.

Bineînțeles că ele atunci vor avea un prieten, că e normal, iar el, din gelozie, le va omorî. El întotdeauna spunea „Ce crezi mă, ele vor umbla cu cine vor ele? Băi, păi eu îi fac capătul ăluia mă”.

Îmi mai aduc aminte din acea noapte că mă ridica și mă dădea cu capul de perete și spunea „ Ai să vezi că vei muri. Eu îți garantez sută la sută că o să mori”. El nu era beat, nici drogat, nu făcea așa ceva. M-a luat în somn ca să nu ripostez, dacă eram trează țipam, alertam vecinii, fugeam pe ușă. Îmi mai spunea că „ Te rog, poți umbla cu oricine, poți face ce vrei tu, dar te rog, să nu divorțezi de mine”, asta înainte de bătaie. Alte dăți o mai dădea pe șantaj, pe amenințare. El a pozat cinci ani de zile în cel mai bun om, după care și-a dat arama pe față”, a declarat Dana Roba.

Make-up artista susține că ea ținea casa din munca ei și că bărbatul nu muncea, doar ocazional când arbitra un meci câștiga o sumă infimă.

„Îmi mai aduc aminte că după ce mă bătuse, fiind într-o stare de inconștiență, le luase pe fetițe și s-a întors după nu știu cât timp. Nu pot preciza timpul ăla. Apoi s-a întors și vorbea la telefon cu cineva, țipa, iar apoi se uită la mine și mă întreabă „Vrei să chemăm ambulanța?”, iar eu i-am zis „Da, te rog, cheamă ambulanța, nu mai pot, mi-e rău”.

Țin minte că i-am spus sută la sută acest lucru: „ E mai ușor să faci 15 ani de  închisoare decât 20”, iar el a zis „Bine, chem ambulanța”. Toată lumea plângea care intra să mă vadă, și polițiștii și cei de la ambulanță. Nu a muncit niciodată de când era cu mine. Chipurile mergea și arbitra pe 100 de lei toată ziua.

De când ne-am căsătorit am ținut toată casa din munca mea. Eu mă ocupam și de fetițe, el doar se ducea la 12 să le ia de la școală. După care nu făcea absolut nimic. Dacă divorțam de el pierdea singura sursă de venit. El m-a amenințat de foarte multe ori că-mi face capătul”, a mai spus Dana Roba.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 25 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Costă sub 5 lei și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Adio, tenis! Fostul lider WTA se retrage definitiv: Episod final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul aprobă proiect de lege pentru continuarea activității ELCEN ca serviciu public în Capitală
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!