Generaţia Z schimbă tradiţia! McDonald’s lansează meniul de nuntă, costă 200 de euro. Cum arată tortul mirilor

Gigantul fast-food a început să ofere servicii de catering pentru nunți. Mirii au de acum varianta de a oferi la propria nuntă meniuile lor preferate de la McDonald's.
Filip Stan
05 iul. 2023, 11:47
Generaţia Z schimbă tradiţia! McDonald's lansează meniul de nuntă, costă 200 de euro. Cum arată tortul mirilor

McDonald’s face o schimbare istorică în meniu și lansează un pachet special pentru nunți. Meniul de nuntă McDonald’s a fost lansat în Jakarta, Indonezia, dar ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.

Gigantul fast-food a început să ofere servicii de catering pentru nunți. Mirii au de acum varianta de a oferi la propria nuntă meniuile lor preferate de la McDonald’s.

Lanțul de restaurante fast-food livrează mâncare la nunți la prețul de aproximativ 200 de euro. Un meniu include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.

Comanda minimă de 200 de bucăți este însoțită de sloganul: „Make wedding moments unforgettable”.

Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Cu ce preparate delicioase vor fi serviți cei 300 de invitați

Meniul de nuntă McDonald’s a fost lansat în Jakarta, Indonezia, dar ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare la un cost suplimentar”, a declarat Rizki Haryadi, de la McDonald’s Indonezia, conform TheSun.

Tortul McDonald’s, din plăcintă de mere, structurat pe etaje

„Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți într-un magazin McDonald’s, ci doar pentru mâncare, cum ar fi cateringul, cu prețuri începând de la 185 de lire sterline (216 euro), cu o achiziție minimă de 200 de produse”, a spus ea.

Restaurante McDonalds și KFC din Capitală, închise de ANPC: ”Furatul la cântar sau cu ocaua păreau lucruri apuse de pe vremea lui Cuza”

În Hong Kong, cuplurile se pot căsători chiar în restaurantele McDonald’s. Pachetele de nuntă au fost lansate în 2011 și includ totul, de la invitații la baloane și un „tort” cu plăcintă de mere, structurat pe etaje.

McDonald's

Pachetul de bază „Happiness Party” costă doar 350 de euro și include închirierea locației pentru două ore, echipament audio, mâncare care costă cel mult 116 euro, precum și câteva decorațiuni.

Cât costă un meniu la nuntă în 2023. Prețuri mai mari în restaurante

Inflaţia şi-a spus cuvântul şi aici, cât este darul de nuntă și cât costă un meniu la nuntă în 2023. Acceptarea unei invitații la nuntă este aproape o obligație de a face un cadou cuplului proaspăt căsătorit și nimeni nu vrea să arate ca un sărac atunci când plicurile sunt deschise. În timp ce eticheta de nuntă tradițională a evoluat de-a lungul anilor, oferirea unui cadou este încă o practică comună în rândul invitaților. Nu numai că un cadou este o modalitate plăcută de a felicita cuplul, ci servește și drept mulțumire pentru că ai fost inclus în ziua lor specială.

Statutul de a fi invitat la nuntă poate fi costisitor, mai ales dacă te afli într-o etapă a vieții în care majoritatea prietenilor și membrilor familiei tale se căsătoresc.

Suma exactă pe care o dai drept dar de nuntă depinde de bugetul personal și de relația cu cuplul, printre alți factori. Nu există un răspuns corect sau greșit, iar ceea ce alegi să dai va depinde de bugetul tău și de relația cu mirii.

Nu există o fixă, o sumă standard pe care oamenii o oferă ca dar de nuntă unui cuplu aflat la început de drum, unii oameni ajung să cheltuiască mai mult decât alții.

Cât costă un meniu la nuntă în 2023

Cheltuielile care țin de organizarea unei nunți sunt tot mai mari de la an la an. Prețul unui meniu la un restaurant care se respectă începe de la 100 de euro și poate urca până la 200 de euro. Mirii mai au și alte cheltuieli pe lângă asta, printre care se numără următoarele:

  • rochia de mireasă
    costumul de mire
    formație
    photo boot
    candy bar
    foto
    video
    pantofi
    decorațiunile din interiorul și exteriorul locației.

Cât este darul la nuntă în 2023

Dacă organizezi în acest an o nuntă la care vor participa 100 invitați, cheltuielile pot să depășească suma de 25.000 de euro. Din acest motiv și nuntașii trebuie să fie atenți la cât lasă pe masă la finalul serii.

Acestea fiind spuse, se pare că darul de nuntă trebuie să plece de la suma de 1.500 de lei, pentru simplele cunoștințe. Sume de minim 2.000 de lei trebuie să lase în plic prietenii apropiați celor doi proaspăt căsătoriți.

Raportat la toate cheltuielile, nașii trebuie să scoată din buzunare, undeva între 3.500 și 4.500 de lei. Nici socrii nu trebuie să se lase mai prejos. Darul din partea acestora este între 2.800 și 3.500 de lei.

Deși nu există o regulă strictă cu privire la ce să dăruiești și cât să cheltuiești, există un adevăr nespus: cadoul de nuntă ar trebui să fie la fel de semnificativ ca și momentele pe care le-ai împărtășit cu cuplul.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Mirosul stresului influențează comportamentul câinilor, arată un studiu
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!