Fecioara Maria: Fă-ţi timp pentru muncă, iubire, joacă. Mesaj de suflet pentru zodii

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.
Alina Costache
06 iul. 2023, 00:25
Fecioara Maria: Fă-ţi timp pentru muncă, iubire, joacă. Mesaj de suflet pentru zodii

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, joi 6 iulie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 6 iulie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Previziuni RUNE mistice joi 6 iulie 2023. Ce zodie are WUNJO, runa bucuriei şi a belşugului. Mesaje din magia supranaturalului
Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Citeste si Mihai Voropchievici, care sunt cei mai norocoși nativi binecuvântaţi din zodiac și cine are ghinion cu carul

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
ROSTESTE VORBE DE IUBIRE

Fii atent la cuvintele pe care le rostesti. Adevarul, suflet drag, este ca vorbele tale fie te ajuta fie te saboteaza in planurile tale si in scopul vietii tale. Ele fie te impiedica, fie te duc mai departe cu viteza. Cuvintele fie vindeca fie ranesc, fie fac fie desfac. Dumnezeu a spus cuvintele „Sa se faca Lumina” si lumina s-a manifestat din nimic. In acelasi fel, in loc sa vorbesti despre problemele tale, esecuri, frici, vorbeste despre ce ti-a promis Dumnezeu in aceasta viata, iubire, lumina, implinire, prosperitate. Sigur, poti avea plangeri si probleme. Poti sa simti nevoia sa le impartasesti cu altii, dar alege cuvintele cu atentie, sa fie cuvinte iubitoare si care dau putere si speranta, stiind ca Dumnezeu are intotdeauna raspuns la orice provocare pamanteasca. Iti poti scutura umerii, privi direct spre visul tau si sa declari victorie in numele lui Iisus. Permite puterii lui Dumnezeu sa conduca in tine si prin tine. Evita vorbaria negativa si incepe sa rostesti o noua poveste despre tine, spunand cuvinte afirmative si exersand increderea in Creator.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
ONOREAZA CA ESTI UNIC

In intelepciunea divina, Dumnezeu a creat o multitudine de fiinte – plante, copaci, animale si oameni. Toti sunt diferiti, toti sunt frumosi. Este nevoie de multe flori pentru ca sa existe o gradina. Fiecare floare e diferita si fiecare e frumoasa in felul sau. Toate culorile curcubeului sunt frumoase si egale ca valoare. Tot la fel, Dumnezeu ne-a creat si pe noi oamenii unici si minunati. Te-ai simtit diferit cand erai copil ? Te-ai izolat, te-ai simtit singur pentru ca nu puteai sa relationezi cu alti copii sau adulti cum o faceau ei cu tine ? Onoreaza-ti calitatile individuale ca sa iti vindeci trecutul si prezentul si sa stii ca Dumnezeu te-a creat fix asa cum esti cu un scop anume. Nu te compara cu nimeni. Roaga-te pentru acceptare de sine pentru ca Dumnezeu te iubesti exact asa cum esti.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
FA-TI TIMP PENTRU MUNCA, ODIHNA SI JOACA

Copiii sunt fiinte pline de bucurie ce adora sa se joace, ca expresie a fericirii lor. Ce iti placea sa te joci cel mai mult cand erai copil ? Care iti erau modurile favorite de joaca si distractie ? Inca poti sa te distrezi si acum chiar daca ai si responsabilitati suficiente. Daca urmezi calauzirea lui Dumnezeu, munca ta poate deveni joaca ta. Rasul si inima usoara vin natural la copii, iar tu poti sa simti la fel daca ai grija de copilul tau interior. Poate ca tu sau cineva apropiat tie munceste prea mult acum si mesajul este sa te usurezi de povara, sa faci ceva lipsit de griji si care sa iti aduca bucurie, pentru a obtine echilibrul. Ce aduce acum bucurie inimii tale ? Cum poti aduce distractie in agenda zilei tale ? Rasul poate fi molipsitor. Cand in

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: Joi 6 iulie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru joi 6 iulie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
FII CU OCHII PE PROGRES, NU PE PERFECTIUNE

„Nu te compara cu altii si nici nu te judeca. In schimb, focuseaza-te la cat de departe ai ajuns si la cat de multe lucruri ai invatat!”

Ai primit acest mesaj ca semn ca intretii judecati perfectioniste despre tine care nu fac altceva decat sa te blocheze. Poate ca ai o frica cum ca, daca munca ta sau tu nu sunteti perfecti, nu vei primi ceea ce ai nevoie. Arhanghelul Mihail si ingerii pazitori te reasigura ca esti perfect din punct de vedere spiritual pentru ca esti facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Nu mai incerca sa fii si perfect din punct de vedere uman. Nimeni nu este perfect in sens uman, absolut toata lumea este un proiect in curs de devenire.

Acum ti se cere sa te focusezi pe tot progresul pe care l-ai facut si sa devii constient de succesul tau. Te rugam sa nu fii dur cu tine insuti si sa incetezi sa te mai judeci. Esti o persoana demna de a fi iubita, atat in interior cat si in afara ta. Daca cineva te critica, in special abuziv, tine distanta de aceasta persoana. Meriti sa fii cu oameni care te sustin, care vad tot ce faci bun, care iti vad evolutia, sunt constructivi, blanzi si incurajatori.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru puterea pe care mi-o dai sa imi vad valoarea si sa ma inconjor de oameni care ma apreciaza neconditionat.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
VORBESTE DESPRE TRAIRILE TALE

„Spune unui prieten de incredere ceea ce simti.”

Acest mesaj inseamna pentu tine un semnal ca ai tinut in tine prea mult unele sentimente si trebuie sa le lasi sa iasa. Cand vorbesti sau scrii despre trairile tale, tu le intelegi mai bine. Uneori nu stii ceea ce simti pana cand nu incepi sa vorbesti. Nu este sanatos sa tii in tine emotii negative, in special furia sau tristetea. Gaseste o persoana de nadejde pentru tine care te va asculta, un membru de familie, un terapeut. Spune persoanei ca vrei sa ii vorbesti despre ceva profund pentru tine si cere permisiunea sa faci asta, fara sa dai buzna sa povestesti pana cand nu ti se da acordul pentru timpul investit de persoana si pentru disponibilitatea sa de a intra in povestile tale. Este un mod sanatos si ecologic de a relationa cu oamenii. Ai nevoie de ei dar ii si respecti totodata. Daca ai nevoie de sustinerea sa emotionala, este sanatos sa ii spui ca ai aceasta nevoie, ca sa nu ai dezamagire cu privire la reactia sa. Daca ai nevoie doar sa fii ascultat fara sa primesti sfaturi, opinii, cuvinte in plus, spune acest lucru.

Daca nu ai cu cine sa vorbesti sau sentimentele tale sunt prea private ca sa le rostesti, atunci scrie despre ele. Poti vorbi si in liniste cu ingerii tai. Ei te asculta cu iubire si te ajuta sa te simti mai bine si sa gasesti raspunsuri.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma calauzesti sa elimin emotiile negative si sa inlocuiesc spatiul eliberat cu emotii pozitive de bucurie, speranta, multumire, optimism, entuziasm, pasiune si iubire.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
MESAJ TRANSGENERATIONAL

„Afla mai multe despre povestile si istoria familiei din care provii.”

Istoria familiei tale te afecteaza in multe forme. Acest mesaj iti cere sa inveti si afli despre trecutul, povestile, traumele, experientele spuse si nespuse din trecutul familiei tale. Afla cat poti de mult despre locurile de unde vin parintii si bunicii tai, despre ce povesti au ramas nespuse. Ce au muncit, ce limbi au vorbit? Exista secrete? Exista membri de familie exclusi, asa zise oi negre? Exista pierderi de sarcina, avorturi, copii dati spre adoptie, pierderi de bani, drame de razboi? Oamenii mostenesc de la generatiile anterioare nu doar trasaturi fizice ci si moduri de gandire, experiente de viata ce se pot repeta pana cand nu se opreste lantul transgenerational prin constientizare si vorbit despre ce s-a intamplat. Pe masura ce inveti mai multe despre neamul tau, vei identifica si toate lucrurile bune pe care le ai de la ei. Nu te poti desprinde de neam asa cum o creanga si frunzele sale nu ar fi existat fara copacul din care provine si fara radacinile sale. Simte-te aproape de familia ta afland povestile si mai ales emotiile lor de atunci.

Acest mesaj iti poate transmite totodata ca propriul tau trecut te poate afecta cumva acum. Aminteste-ti orice care te-a facut sa simti multa durere, frica sau furie. Trebuie sa clarifici aceasta energie veche si poti face asta vorbind cu cineva despre ce a fost si ce ai simtit si cum ai putea vedea diferit acum acea experienta. Stai cu mana pe inima si intreaba-ti sinele interior care este amintirea ce are nevoie sa iasa la lumina pentru a fi procesata. Iti vei reaminti orice e nevoie sa stii acum.

Cel mai important moment din viata ta este acum si aici, deci nu pierde prea mult timp focusat pe trecutul familiei tale totusi. Insa acest invataturi despre ce a fost te ajuta enorm sa stii mai multe despre tine. Deci fa-ti timp sa pui intrebari familiei apoi pune-ti energia sa se bucuri de momentul prezent.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru calauzirea de a fi in contact cu toata istoria familiei mele si pentru ca ma ajuti sa dau la o parte cu iubire, acceptare si vindecare tot ceea ce a fost si care ma poate afecta in prezent.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!