Soacra Danei Roba dezvăluie ce s-a întâmplat imediat după atacul cu ciocanul: „Mi-e martor Dumnezeu…”

„Am fost doar o menajeră, i-am primit la mine în casă 5 ani, nu le-am cerut niciun ban. Niciodată nu m-am gândit, s-au înțeles, s-au iubit.” Soacra Danei Roba face noi dezvăluiri despre căsnicia fiului său.
Filip Stan
06 iul. 2023, 12:15
Soacra Danei Roba dezvăluie ce s-a întâmplat imediat după atacul cu ciocanul:

Dana Roba a fost la un pas să-și piardă viața în data de 5 iunie, atunci când a fost lovită cu bestialitate de soțul său, Daniel Baciu.

A urmat o perioadă de coșmar pentru makeup artistă, care printr-o minune a supraviețuit, datorită medicilor care au reușit să-i salveze viața. După operația pe creier care a durat nouă ore, Dana Roba a putut să se întoarcă în casa unde era la un pas să își piardă viața.

Ajunsă acolo, bruneta a făcut o serie de dezvăluiri legate de căsnicia dintre ea și bărbatul care a agresat-o.

Potrivit spuselor sale, Daniel Balaciu a atacat-o în timpul somnului cu un ciocan după ce a amenințat-o în repetate rânduri că o să-i ia viața.

Filmul tragediei care a șocat o țară întreagă. Dana Roba a povestit cu lux de amănunte calvarul trăit: „El nu m-a bătut, el a vrut să îmi ia viața!”

Ulterior, după declarațiile făcute de Dana Roba, părinții lui Daniel Balaciu au făcut la rândul lor o serie de dezvăluiri legate de căsnicia fiului lor cu makeup artista.

Soacra Danei Roba a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia fiului lor cu makeup artista.

Dana Roba și soacra ei, schimb dur de replici în direct

Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii: ”M-am trezit cu opt ciocane în cap. Toți doctorii și toate asistentele plângeau”

Mama lui Daniel Balaciu a declarat că nu știe nimic despre lucrurile care se întâmplau în căsnicia fiului ei cu makeup artista. Mai mult decât atât, femeia susține că cei doi se iubeau foarte mult și nu au dat de înțeles că ar exista probleme între ei.

Soacra Danei Roba a mărturisit că în ziua în care fiul său aproape că și-a omorât soția în bătaie, le-a dus pe fiicele lor la domiciliul ei, însă nu au discutat nimic.

Ulterior, Daniel Balaciu și-ar fi sunat mama pentru a-i povesti ceea ce s-a întâmplat. „Eu eram pregătită să mă duc la biserică, când fiul meu m-a sunat să zică că pleacă cu fetițele la sat. Între timp, a venit cu fetițele.(…) Fetițele fericite, ele tot timpul mă iubesc, numai a băgat fetele pe hol și a plecat, nici n-am reușit să-l văd. Câtă distanță, un sfert de oră pe jos. Mi-e martor Dumnezeu că nu pot să precizez (n. red. ce s-a întâmplat între ei cu exactitate), el nu m-a sunat decât pe la unu și ceva să-mi spună ce s-a întâmplat. Nu știu eu de niciun ban, ei știu ce au avut, eu am fost doar o menajeră, i-am primit la mine în casă 5 ani, nu le-am cerut niciun ban.(…) Niciodată nu m-am gândit, s-au înțeles, s-au iubit .”, a spus soacra Danei Roba la „Acces direct”.

Tatăl lui Daniel Balaciu, acuzații grave la adresa Danei Roba

În ciuda faptului că mama nepoatelor sale era la un pas să-și piardă viața din cauza soțului său, tatăl lui Daniel Balaciu are numai cuvinte dure la adresa Danei Roba. Bărbatul susține că nora sa este o femeie foarte irascibilă. Mai mult decât atât, o acuză pe Dana Roba că nu și-ar fi îndeplinit rolul de gospodină în casă.

A spart două televizoare la mine la bloc, această femeie este foarte nervoasă. El a suportat destul, zicea „Tati, mami, hai la Timișoara”. Ea nu știe cum se spală o haină. Nu știe să facă o mâncare, nimic,   a adăugat și tatăl lui Daniel Balaciu, conform sursei menționate anterior.

Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii: ”M-am trezit cu opt ciocane în cap. Toți doctorii și toate asistentele plângeau”

Dana Roba, mărturii cutremurătoare din noaptea în care și-a văzut moartea cu ochii. Make-up artistul a dezvăluit că în momentul în care polițiștii și echipa de la Serviciul de Ambulanță au sosit în apartamentul său, unde au avut loc scenele desprinse parcă din filmele de groază, era conștientă.

Citește și Dana Roba i-a declarat război soțului său! Fosta iubită a lui Nicolae Guță a depus actele de divorț. ”Vreau să ajungă la închisoare”

Vedeta își amintește că atunci când autoritățile au intrat în încăperea în care ea zăcea într-o baltă de sânge, acestea au izbucnit în lacrimi.

”Toată lumea care intra la mine în cameră, țin minte că eu nu puteam să le răspund la întrebările pe care ei mi le puneau pentru că erau foarte mulți oameni și foarte mulți voiau să mă întrebe dacă mă doare, dacă am ceva, dacă nu știu ce. Doar că îi vedeam pe toți cum le curg lacrimile din ochi și toți intrau, alții nici nu puteau să stea foarte multe secunde că se întorceau și plângeau foarte tare și plecau. A venit toată Secția 3 la noi acasă, după care nu îmi mai amintesc pentru că m-au dus în ambulanță. Atunci când m-au coborât din apartament și m-au dus în ambulanță, unde mi-au băgat adrenalină și ce mi-au mai pus ei pe față, aia nu îmi mai amintesc. Când am ajuns la spital și m-au dezbrăcat complet și hainele sunt la Secția 3 pentru că le-au dus ca probe la dosar, aia nu îmi mai amintesc”, a spus Dana Roba, la Acces Direct.

Make-up artistul își amintește că în noaptea fatidică s-a trezit cu opt ciocane în cap și îl acuză pe soțul său că a premeditat totul.

”I-au fost puse cătușele pe mâini instant când a intrat în casă. El a zis la ambulanță că ne-am bătut. Ce să bată când m-am trezit cu opt ciocane în cap. Vă dați seama ce am putut eu să mă ridic de acolo. El a premeditat totul(…)Totul este premeditat pentru că eu nu am avut ciocanul ăla în casă. Când am fost în audieri mi-a arătat procurorul nu știu ce riglă mare de construcții pe care mi-a ținut-o la gât”, a mărturisit vedeta.

Dana Roba a dezvăluit că ea și soțul său vor ajunge pentru prima dată în fața instanței cel mai probabil în luna septembrie. Cu această ocazie, vedeta ținut să îi adreseze judecătorului de caz un mesaj.

”Aș dori ca doamna judecător sau domul judecător, care va avea cazul nostru în instanță, când ne vom prezenta, nu știu în septembrie cred că vom avea prima înfățișare, aș vrea să fie empatic cu mine și să se gândească dacă aș fi fata lui, cam care ar fi pedeapsa pe care i-ar da-o ginerelui lui dacă ar păți fata lui aceiași problemă pe care eu am pățit-o. Medicii nu mi-au mai dat nicio șansă la viață, plângeau medicii. Când am ajuns la spital și mi-am revenit, îi vedeam pe toți doctorii și pe toate asistentele cum își ștergeau lacrimile când se uitau la mine”, a mai spus Dana Roba.

Citește și Dana Roba și-a revăzut fiicele și a reușit să le ia acasă, după ce socrii s-au împotrivit. A fost nevoie de intervenția polițiștilor: „Bunicii au acceptat realitatea”

Dana Roba a fost externată după aproape o lună de spitalizare, iar primul gând a fost să își recupereze cele două fetițe. Make-up artistul a suferit enorm pentru că nu și-a putut vedea copii, iar acum a avut parte de o altă problemă.

Părinții soțului ei s-au împorivit când aceasta a vrut să le ia pe fete înapoi acasă, așa că s-a văzut nevoită să apeleze la un avocat, dar și la autorități.

Citește și: „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”! Dana Roba şi-a cunoscut soţul la biserică: „Era un om foarte calm, cu chestia asta m-a atras foarte tare”

„Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția poliției. Doar după sosirea unui echipaj de poliție, bunicii au acceptat realitatea și au permis fetițelor să plece cu mama lor”, a declarat avocata Laura Brehar, pentru impactexpress.ro.

Totul s-a petrecut la numai o zi după ce sora vedetei, Lidia Roba, a declarat că nu se pune problema reîntâlnirii dintre Dana Roba și cele dpuă micuțe, Chantal și Celine.

Citește și: Dana Roba, despre calvarul trăit lângă cel care a adus-o la pragul dintre viață și moarte. A muncit 7 ani fără încetare pentru a-și întreține familia: „Am lucrat până în momentul în care am născut”

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părintii lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă, pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete. Fetele încă nu au venit la mama lor. Ea este la apartament, este supravegheată în totalitate.

Momentan, nu poate să se ocupe de fete. Abia după ce ii vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”, a declarat sora acesteia, potrivit wowbiz.ro.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul uriaș prezent într-o singură zonă din România. Poate ajunge până la 2.5 metri înălțime, iar un singur exemplar se vinde și cu 38.000 de lei
Capital.ro
Apare un nou tip de permis. S-a dat lege: Cine nu are ajunge în fața procurorilor
Playtech.ro
Se verifică OBLIGATORIU buletinele de identitate. Legea este oficială acum în România și...
DailyBusiness
România vizează aderarea la OCDE în 2026. Secretarul general al Guvernului: „Este cel mai important obiectiv de țară”
Adevarul
Locul din București în care o friptură de porc costă 14 lei, iar supa sub 8 lei. „E fragedă, gustoasă și sățioasă” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Cel mai bun mic dejun de vară. Rețetă de french toast cu piersici glazurate și vanilie
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Iulia Vântur, amanta lui Bogdan Vlădău?! Gina Chirilă a spus TOT 😲 'Am zis să fiu total sinceră'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii
Capital.ro
Obligație pentru proprietarii de terenuri. Au nevoie de certificat. Sunt în afara legii fără el
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Donald Trump propune dezbatere cu Kamala Harris pe Fox News, dar echipa lui Harris contestă schimbarea
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ la ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?