Nuntă mare în showbiz. Alin şi Mălina dau chef cu 400 de invitaţi la Snagov VIDEO

Mălina Avasiloaie, una dintre artistele momentului, și Alin Gabor, își unesc destinele. Cei mai frumoși îndrăgostiți din România ajung, în acest weekend, în fața altarului.
Alina Costache
06 iul. 2023, 14:22
Nuntă mare în showbiz. Alin şi Mălina dau chef cu 400 de invitaţi la Snagov VIDEO

Se spune despre ei că sunt cei mai frumoși îndrăgostiți din România. Mălina Avasiloaie, una dintre artistele momentului, și Alin Gabor, stomatolog extrem de respectat și căutat, își unesc destinele și în fața lui Dumnezeu, după ce iubirea le-a fost binecuvântată cu venirea pe lume a micuțului Zian.

Nunta va avea loc în acest weekend, într-un cadru de vis, iar mirii se așteaptă ca petrecerea să rupă pingele și să țină pulsul invitaților la ritm de cardio absolut. Cel mai probabil va fi așa pentru că amfitrionii evenimentului vor fi artiștii de la Prestige Orchestra. Evenimentul va fi organizat în Snagov, într-un loc superb, cumva în mijlocul naturii, iar mirii se așteaptă să le fie alături în jur de 400 de invitați.

VIDEO O mireasă și-a șocat invitații de la nuntă. Și-a surprins soțul cu un dans lasciv, interzis minorilor: „M-am simțit jenat”

„Important este să fie oameni apropiați alături de noi pentru că am dat invitațiile celor dragi și ne dorim să le onoreze cât mai multă lume ca să iasă o petrecere pe cinste. Pe listă sunt în jur de 600, dar pentru că Alin este din Hunedoara, iar eu din Bacău, și mai avem prieteni și prin străinătate nu știm câți o să reușească să ajungă la București. Oricum, eu zic că undeva în jur de 400-450 de persoane, cam asta este și capacitatea sălii, deci cumva trebuie să ne încadrăm în numărul ăsta. Rochia de mireasă are un model conceput fix pentru mine. Am ales modelul sirenă pentru că se pliază mai mult pe firea mea, pe personalitatea mea. Prințesele sunt în povești, eu îmi doresc să fie o rochie cât decât comodă, dar spectaculoasă și cred că modelul ăsta de sirenă este pentru mine.”, declară viitoarea mireasă.

„Am pregătit dansul mirilor, am pregătit totul până la ultimul detaliu și, da, recunosc, am mari emoții, dar nu emoții care să țină de evenimentul în sine pentru că este totul pregătit la punct și virgulă, am emoții date de situație, de faptul că, iată-ne, după 3 ani devenim o familie în adevăratul sens al cuvântului, o familie binecuvântată cu un puști absolut fabulos.”, a declarat Alin Gabor, cel despre care se spune că este cel mai frumos medic stomatolog din România.

Despre look-ul domnului ei vorbește și artista care recunoaște că, în primul rând, la el a atras-o felul în care arată.

Chiar dacă sună superficial, aspectul lui fizic m-a atras. Îl știam de pe rețelele de socializare, îl aveam în listă, știam că este doctor și imediat știu că le-am zis prietenelor mele: „Uite-l pe domnul doctor de pe Instagram”, eram singura care îl știam. Am avut noroc, pentru că sora mea, dar și Nicole Cherry, care erau cu mine în seara aia, au pus foarte mare presiune și m-au îndemnat să las frâu liber sentimentelor și să nu mai fiu orgolioasă, pentru că în perioada respectivă eram foarte ghidată de partea rațională și nu mi-aș mai fi dorit să sufăr și să fiu dezamăgită.„, a declarat ea.

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor s-au cunoscut în urmă cu 3 ani, la mare, a fost dragoste la prima vedere și de atunci nu s-au mai despărțit.

Nunta cu ștaif în muzica populară! Iulia Merca și Iosif Ciunterei, o relație începută de la inimioare împărțite pe Facebook și desăvârșită la altar: „Șocul a fost foarte mare. Port pe deget cel mai frumos inel pe care l-aș fi putut avea”

Ne-am cunoscut la malul mării, în luna august, anul trecut. A fost totul foarte spontan. Întâmplarea face că nici eu, nici Alin nu ar fi trebuit să ajungem în seara aia acolo, pentru că prietenii lui s-au organizat înainte cu o seară de a merge la eveniment și și-au făcut rost de bilete, iar eu abia ce fusesem cu o săptămână înainte tot la o petrecere la mare. A fost dragoste la prima vedere din partea amândurora. Am așteptat să facă el primul pas, bineînțeles, iar după tot felul de schimburi de priviri, și-a făcut curaj Alin și a venit la mine, am dansat și din clipa aia nu ne-am mai despărțit toată seara.„, povestea Mălina Avasiloaie, în urmă cu ceva timp.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'