EXCLUSIV| Victor Ponta, depre inaugurarea podului de la Brăila: ”Au fost mulți pomanagii, care au venit doar să taie panglica, în frunte cu Klaus Iohannis”

Victor Ponta, fost premier al României, a profitat de inaugurarea podului de la Brăila pentru a-l ironiza pe președintele Iohannis. Ponta a menționat că la inaugurarea podului au fost prezenți oameni care nu au făcut nimic concret pentru acest proiect, dar s-au îngrămădit la tăiatul panglicii, în frunte cu Klaus Iohannis.
Mircea Filipescu
06 iul. 2023, 20:36
EXCLUSIV| Victor Ponta, depre inaugurarea podului de la Brăila: ”Au fost mulți pomanagii, care au venit doar să taie panglica, în frunte cu Klaus Iohannis”

Prezența președintelui României, Klaus Iohannis, la inaugurarea podului de la Brăila a fost taxată de fostul premier Victor Ponta. Acesta a menționat că felicitările le merită românii, în general, și a reamintit că proiectul pentru finanțarea acestui pod a fost depus la Bruxelles în ultima zi de mandat a lui Mihai Tudose. De asemenea, a precizat că rolul Corinei Crețu a fost esențial pentru realizarea acestui pod.

Citește și Poliţiştii ameninţaţi de Daniel Horodniceanu în trafic, anchetaţi pentru abuz în serviciu. Marian Godină a luat foc: „Dacă nu luăm atitudine acum, ne vom întoarce la vechile metehne”

”Românii merită felicitati, nu altcineva.  Au fost câțiva pomanagii, care nu au făcut nimic, nu aveau ce căuta acolo , dar au fost să taie panglica, în frunte cu Iohannis. Nu cred că s-a gândit vreun român ca a facut Iohannis ceva la podul de la Brăila”, a declarat Ponta, la România TV.

Fostul premier crede că podul inaugurat la Brăila este unul care va rezista destul de mult,  construcția fiind una modernă. dar a pus punctul pe ”i” atunci când a atras atenția că întreținerea podului va fi adevărata provocare de acum înainte

”Ăsta este un pod care rezistă, o contructie nouă.  Infrastructura, la astfel de proiecte,  după ce o faci, trebuie sa fie întreținută”, a declarat Victor Ponta.

Citește și Care e cel mai bun moment să pleci în Grecia. Lunile în care prețurile sunt mult mai mici decât în restul timpului

Chiar dacă este un element de mândrie, podul de la Brăila nu poate fi comparat cu modul în care sunt realizate podurile în China sau în Turcia, țări în care astfel de poduri sunt construite foarte des, China și Turcia fiind renumite, din acest punct de vedere.

”Nu comparati Europa cu China, la construcții de poduri. Nici măcar cu Turcia nu are rost o compaație. Pentru noi, este un pod foarte bun. Sunt bani europeni care s-au dat mai departe tot la o firma europeană”, a mai punctat Victor Ponta.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Anunț important pentru toți românii care reciclează ambalaje SGR. Este obligatoriu începând cu luna iulie
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Jens Stoltenberg: Viktor Orban nu reprezintă NATO la Moscova, ci propria țară
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!