EXCLUSIV| Florentin Pandele își anunță o nouă candidatură: ”Au fost dosare pe mine ca puricii pe câine! Știu prea multe ca să pot să vă spun. Credeți că eu mai suport lăturile aruncate asupra copiilor mei?”

Florentin Pandele a anunțat joi seară, în exclusivitate, la România TV, că își va depune candidatura pentru un nou mandat pentru funcția de primar al orașului Voluntari. Edilul a declarat că nu se va lăsa intimidat de atacurile venite din partea celor de la USR și că va lupta în continuare.
Alina Costache
06 iul. 2023, 20:49
EXCLUSIV| Florentin Pandele își anunță o nouă candidatură: ”Au fost dosare pe mine ca puricii pe câine! Știu prea multe ca să pot să vă spun. Credeți că eu mai suport lăturile aruncate asupra copiilor mei?”
Florentin Pandele își anunță o nouă candidatură

Florentin Pandele își anunță o nouă candidatură. Soțul Gabrielei Firea a subliniat că nu își mai dorea încă un mandat în fruntea primăriei orașului Voluntari, însă campania de denigrare lansată de useriști l-a ambiționat să candideze din nou la alegerile din 2024.

Citește și EXCLUSIV| Florentin Pandele îi ia apărarea Gabrielei Firea și lansează un atac fără precedent la adresa BOR. ”Patriarhul Daniel să ia atitudine”

Florentin Pandele își anunță o nouă candidatură

”Le transmit celor de la USR, nu mai voiam să candidez, sunt primar de 6 mandate, merg pe 63 de ani și voiam să îmi trăiesc finalul în liniște, îi anunț că voi candida din nou și voi face tot ce îmi va sta în putință. În urmă cu câteva zile am făcut o declarație cum că nu vreau să mai candideze Gabriela. Ei nu știu cu cine se pun, nu avem pe absolut nimeni în spate, numai bunul Dumnezeu este cu noi și voi face tot ce îmi stă în putință ca să o sprijin pe Gabriela pentru că știm foarte bine de ce au apărut aceste scandaluri acum, pentru ceea ce se întâmplă la Primăria Capitalei. Au spus atât de multe minciuni despre noi în campanie, atât de multe atacuri , caracatița Firea-Pandele, iar ceea ce face primarul general Nicușor dacă ar fi făcut Gabriela sau eu măcar 10%, am fi fost demult închiși”, a declarat Florentin Pandele, în exclusivitate, la România TV.

Întrebat dacă îi este frică de userști care au ieșit la atac și încearcă să o denigreze pe Gabriela Firea, Florentin Pandele a răspuns: ”Nu îmi este teamă absolut deloc, am stat 13 ani pe mare, sunt căpitan de cursă lungă, am trecut prin furtuni, incendii, credeți că mă sperii eu, după 23 de ani de primărie. Cei care au stat lângă mine și care stau lângă mine știu foarte bine prin câte am trecut în acești 23 de ani.

De cine să mă sperii? De niște nenorociți care vor distrugerea României? De cine să mă sperii de niște vânduți care au vândut România? de cine să îmi fie teamă? Celor care le este teamă să stea în casă. Celor care le este teamă să nu candideze pentru că vor veni acești indivizi, care nu fac altceva decât distrugerea, răul României. Nu îmi este absolut deloc teamă de ei. Am cinci băieți și credeți-mă că am ce să las în urma mea. Nu vreau ca ai mei copii să stea cu capul în pământ pentru că tată lor nu a avut curajul să se lupte. Mă voi lupta până la ultima picătură de sânge. Au fost dosare pe mine ca puricii pe câine. De ce să îmi fie frică de dosare, dacă sunt vinovat mă duc la pușcărie, dacă nu bunul Dumnezeu ne salvează. Credeți că eu mai suport lăturile aruncate asupra copiilor mei?(…) Voi candida fie că sunt pe perfuzii”

Citește și Gigi Becali şi Florentin Pandele, din nou la tribunal. Ce a cerut judecătorilor latifundiarul din Pipera

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Medicul care a stârnit mistere și controverse. De ce îl iubeau pacienții, iar colegii îl disprețuiau
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce angajați primesc prime în concediu. Domeniile în care se fac mari cadouri
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!