Bebelușa Oana Ioniță, umilită în aeroport: „Am stat îngrădiți ca refugiații. Nici la toaletă nu puteam merge pentru că făcusem deja check-in-ul”

Bebelușa Oana a avut parte de o experiență horror la întoarcerea din vacanța petrecută la Lisabona. Avionul cu care ar fi trebuit să se întoarcă în România nu a mai decolat din cauza unor probleme tehnice și a fost nevoită să plece, în miez de noapte, cu trei copii, să-și caute cazare în așteptarea zborului de a doua zi. Care nici acela nu a avut loc la ora anunțată inițial.
Irina Dumitrescu
07 iul. 2023, 12:10
Bebelușa Oana Ioniță, umilită în aeroport:

Bebelușa Oana Ioniță și-a imaginat că va avea o vacanță de vis alături de cei trei copii, mai ales după experiența traumatizantă a divorțului care a avut loc cu nici două luni în urmă. Și lucrurile ar fi mers ca unse dacă n-ar fi trebuit să se mai întoarcă din Lisabona. Și asta întrucât a avut parte de o experiență extrem de neplăcută la întoarcere, în aeroport.

Bebelușa Oana Ioniță, umilită în aeroport: „Am stat îngrădiți ca refugiații”

Avionul cu care ar fi trebuit să ajungă în România nu a mai decolat din cauza unor probleme tehnie, dar acest lucru avea să-l afle la o oră jumate distanță de ora la care ar fi trebuit să decoleze aeronava. Până atunci, absolut nicio informație.

Aseară trebuia să zburăm spre casă la 20:30, ora locală din Lisabona. După ce am făcut check-in-ul și am trecut de controlul de securitate, au început întrebările: De ce nu s-a afișat zborul deși decolăm în 10 minute? Ni s-a comunicat să mergem la poartă 212 și, după controlul documentelor, am stat ca refugiații îngrădiți. Spațiul era restrâns pentru cei aproape 200 de români care trebuiau să se îmbarce în avion”, povestește Oana Ioniță, potrivit fanatik.ro.

Din păcate, pasagerii nici măcar nu au putut merge să-și cumpere mâncare, apă sau să meargă la toaletă, odată făcut check-in-ul și odată trecuți de controlul de securitate.

Am așteptat așa o oră, timp în care nu ni s-a comunica nimic. Femei cu copii mici, oameni în vârstă stand în picioare sau pe jos. Din păcate nu puteam să ne întoarcem să cumpărăm apă sau ceva de mâncare. Nici măcar la toaletă nu puteam merge pentru că toți făcusem deja check-în-ul.  Trebuia doar să ne preia autobuzul pentru a face îmbarcarea în avion.La 9:42 (n.r. 21.42 ) ni s-a spus că avionul nu mai poate decola din motive tehnice. De atunci a început nebunia! Trebuia să ne luăm bagajele de cală și apoi să ajungem în Terminalul 1 pentru mai multe detalii”, continuă povestea Oana.

Pentru că nu era la prima experiență de acest fel, bebelușa Oana a fost prevăzătoare și și-a rezervat o cazare în apropierea aeroportului, pentru orice eventualitate.

Am intrat pe Booking să ne rezervăm o cazare în apropierea aeroportului. Când am ajuns la Terminalul 1, deja primele cazări de pe Booking s-au luat. Știam că sunt șanse să rămânem fără cazare și să dormim în aeroport. Astfel, am luat primul apartament pe care l-am găsit”, dezvăluie Oana.

Și nici drumul de la aeroport până la cazare nu a fost lipsit de peripeții.

Fără baterie la telefon cu trei copii după mine și pentru prima oară în Lisabona am reușit într-un final cu ajutorul șoferului de Uber, pe care l-am plătit suplimentar, să găsim cazarea. Am fost nevoiți să plătim suplimentar prin aplicație taxele de oraș și să îi trimitem proprietarului documentele noastre. Într-un final, în miez de noapte, am intrat în apartament. Fetele au adormit îmbrăcate din cauza oboselii. Erau pregătite ca la ora 8.00  să plecăm din nou spre aeroport”, continuă povestea Oana Ioniță.

Ziua cârtiței: o nouă zi, o nouă problemă

După o noapte care a fost oricum numai liniștită nu, Oana și fetițele erau pregătite să plece la aeroport la ora 8 dimineața, știind că rezervase un zbor de ora 12.00. Numai că, după un prim mesaj pe telefon potrivit căruia zborul urma să aibă loc la 12.00, a venit un altul în care era anunțată că zborul este, de fapt, la 15.00.

Dimineață când să ieșim pe ușa, am primit un mesaj că avionul va decola la 12:00. Apoi a urmat un alt mesaj că decolăm la 15:00. Am zis să mai facem un drum până la ocean măcar să vedem podul ce traversează râul Tagus. Pregătite să luăm un Uber, m-am uitat încă o dată pe aplicația de la WizzAir. Am remarcat că avionul era, totuși, la 12:00.

Pentru că nimeni la telefon nu ne putea da informații de la WizzAir, ne-am grăbit să plecăm la aeroport cu riscul să pierdem zborul. Aici ne-am întâlnit cu aceiași români care așteptau de aseară zborul. Acum suntem din nou la aceeași coadă care nu se mișcă. Stăm în același loc de aproape o ora, la check-în în drum posibil spre Roma unde vom face escală, probabil, spre București” , a povestit revoltată Oana Ioniță.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'