Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat. Doar adevăratele genii găsesc șarpele în iarbă în mai puțin de 10 secunde

2023 este anul testelor de inteligență. În ultima perioadă, românii au devenit fani înfocați ai acestor teste, dar și a celor de iluzie optică care le demonstrează celor ce le deslușesc că au o intuiție puternică.
Alina Costache
10 iul. 2023, 14:47
Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat. Doar adevăratele genii găsesc șarpele în iarbă în mai puțin de 10 secunde
Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat. Doar adevăratele genii găsesc șarpele în iarbă în mai puțin de 10 secunde

Doar adevăratele genii găsesc șarpele în iarbă în mai puțin de 10 secunde. Pentru aceștia, dar și pentru cei care vor să își testeze perspicacitatea, noi avem un test pe care adevăratele genii reușesc să îl rezolve în mai puțin de 10 secunde.

Citește și Test de inteligență pentru copii care dă mari bătăi de cap adulților. În ce direcție merge autobuzul?!

Doar adevăratele genii găsesc șarpele în iarbă în mai puțin de 10 secunde

Deși la prima vedere pare un test relativ ușor, doar 3% dintre internauți au reușit să îl rezolve în mai puțin de 10 secunde, spun cei care l-au conceput.

Șarpele din imagine s-a camuflat destul de bine nu pentru a te enerva, ci pur și simplu pentru a-ți arăta cât de ageră este privirea ta. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi și să te uiți cu atenție la fotografie și așa vei descoperi unde se ascunde șarpele.

Cei care nu au reușit să găsească reptila, nu trebuie să își facă griji pentru că de această dată o să îi ajutăm noi. Tot ce trebuie să facă este să studieze cu atenție partea din stânga sus a imaginii.

Iluzia optică este o imagine atrăgătoare, care poate schimba forma unui obiect, a unui desen, dar și a unor oameni, provocând creierul să perceapă lucrurile în diferite moduri.

Ca să reușești să rezolvi din prima un test de iluzie optică trebuie să fi văzut de-a lungul vieții foarte multe tipuri de astfel de iluzii cum ar fi iluzii fizice, fiziologice și cognitive.

De-a lungul timpului, studiile au arătat că iluziile optice sunt o parte a domeniului psihanalizei, care aruncă lumină asupra modului în care oamenii percep lucrurile.

Specialiștii spun că un om poate privi lucrurile sau imaginile diferit, formând o percepție diferită din fiecare unghi, în funcție de creierul său.

Testele de inteligență sunt foarte utile, mai ales că ne pun mereu mintea la contribuție. Doar persoanele care au un coeficient mare de inteligență reușesc foarte repede să rezolve rapid astfel de teste.

Coeficient de inteligență sau IQ (în original, acronimul expresiei intelligence quotient,) reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Coeficientul mediu de inteligenta al unui om este 100. Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depaseste 240. Valorile dintre 121 sunt 130 sunt mult peste medie. Persoanele cu aceste valori sunt în general absolvenți ai unei universități, care pot obţine rezultate extraordinare în funcţii de conducere sau în activităţi de creație. Persoane cu nivelul IQ-ului 121 – 130 reprezintă 6% din populaţie.

Citește și Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat. Câte greșeli sunt în imagine. Geniile le găsesc în doar câteva secunde

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Reduceri la călătoriile cu trenul către alte țări! Oferta momentului de la CFR Călători
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
De ce a devenit turismul o mare problemă. Evitați aceste destinații în această vară
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Urșii de pe Transfăgărășan vor fi relocați în sanctuarul de la Zărnești
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!