Val de critici la adresa Deei Maxer, după ce a fugit cu iubitul la mare și a lăsat copiii acasă: „Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta. Rușine să-i fie”

Deea Maxer a fugit la mare în Grecia cu noul iubit și a lăsat copiii acasă. Micuții au stat cu tatăl lor, iar internauții au reacționat imediat. Vedeta a fost pusă la zid de fanii lui Dinu, care au criticat-o pentru faptul și-a „părăsit copiii”.
Alina Costache
11 iul. 2023, 10:17
Val de critici la adresa Deei Maxer, după ce a fugit cu iubitul la mare și a lăsat copiii acasă: „Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta. Rușine să-i fie”
Val de critici la adresa Deei Maxer, după ce a fugit cu iubitul la mare și a lăsat copiii acasă: „Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta. Rușine să-i fie”

Deea Maxer a dat uitării divorțul de Dinu Maxer, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Drilea. Cei doi porumbei deja bifează momente tipice de cuplu. Până acum au avut parte de o vacanță de vis în Grecia. În tot acest acest, Dinu Maxer a rămas acasă cu copiii. Bărbatul a postat o fotografie alături de micuți, iar internauții au reacționat imediat. Cu toate că Deea nu era prezentă în poză, cei mai mulți au lăsat comentarii în care o criticau dur.

Citește și: Cu ce a plecat Deea Maxer din fostul cămin conjugal. Ce decizie a luat artista, după divorțul de Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au decis să se despartă după o relație care a durat nu mai puțin de 18 ani. Din iubirea lor s-au născut doi copii, o fetiță și un băiețel. Vestea că aceștia divorțează a picat ca un trăznet în showbiz-ul românesc. Deși au existat foarte multe comentarii pe acest subiect, cei doi au început deja să își caute iubirea în brațele altor persoane. Se pare că Deea Maxer s-a mișcat destul de repede, dat fiind că a început deja o relție cu un bărbat de 30 de ani pe nume Robert Drilea. Cei doi au plecat într-o escapadă în Grecia, de unde au tot postat imagini pe rețelele de socializare. În paralel, Dinu Maxer a rămas acasă să aibă grijă de copii.

În timp ce Deea și iubitul ei, Robert, se simt bine pe plajă, la soare, Dinu are grijă de Andreas și Maysa. Artistul în vârstă de 49 de ani a ales să îi ducă pe cei mici pe litoralul românesc, ocupându-se, în același timp, și de planul artistic. Unii dintre fani, însă, nu s-au arătat extrem de încântați de decizia luată de Dinu Maxer, având reacții acide la adresa fostei soții.

„La mare cu copiii, așa cum i-am obișnuit. Ziua distracție, seara pe scenă!”, este mesajul scris de Dinu Maxer, pe rețelele de socializare.

Mulți dintre fanii artistului au avut reacții acide la adresa fostei partenere a lui Dinu Maxer. De exemplu, o persoană a criticat-o pentru că s-a despărțit de cântăreț, spunând că gestul ei nu ar avea „scuze”. Pe de altă parte, alți utilizatori l-au lăudat pe Dinu, spunând că este „un exemplu de tată”.

„Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta”, „Un tată excepțional. Mama, care spunea că-i iubește, unde este??? Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii?”, „Mama are treabă cu noul iubit, este îndrăgostită”, „Felicitări! Sunteți minunați! Ești un exemplu de tată! Din păcate, ea a ales să salveze viața individului, să-l facă mai bun, cum spune sărăcuțul, cu prețul distrugerii sufletelor nevinovate. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe tine și puii tăi!”, „Felicitări, să ai grijă de copii, că sunt micuți și Domnul te va răsplăti… că ea e cu iubitul. Rușine să-i fie”, au scris câțiva dintre utilizatori, pe internet.

Citește și: Dinu Maxer, detalii intime din căsnicia cu Deea. Ce dezvăluiri a făcut bărbatul: „Mi-a depășit orice imaginație”

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Câți pasageri ai voie să transporți, de fapt, cu permis categoria B. Pedeapsa pe care o riști dacă încalci legea
Capital.ro
Ordin venit de la UE. E obligatoriu în România. A intrat în vigoare la 1 august
Playtech.ro
AVEM decizia TAS pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu! Total neaşteptat ce măsură s-a luat
DailyBusiness
Alertă în România! ADIO murături în 2024
Adevarul
Prezență bizară în zona centurii localității Florești din Cluj. A fost apelat 112, polițiștii fac căutări
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Condițiile în care poți face ITP-ul în altă țară. Atenție la întoarcerea în România
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Primele detalii despre Ștefan Bănică Jr, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital, în urma unui accident de proporții
Cancan.ro
TAS a decis: vești CRUNTE pentru Sabrina Voinea. E sau nu corect verdictul lor final?! Tu ce părere ai?
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicat Ștefan Bănică: „Nu știam. Am aflat odată cu voi”. Mesajul transmis de artist în mediul online
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Mașinile care NU mai trec Inspecția. Obligatoriu în 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Președintele Zelenski confirmă acțiuni militare pe teritoriul Rusiei
MediaFlux
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!