Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”

Georgiana Lobonț a anunțat că este însărcinată, iar vestea a adus o bucurie uriașă atât în sânul familiei ei, cât și în rândul fanilor. Aceasta a vorbit pentru prima oară despre posibilul sex al copilului.
Alina Costache
11 iul. 2023, 10:52
Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”
Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”Georgiana Lobonț aruncă prima bombă de când a rămas gravidă: „Gemeni, sănătoși să fie”

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt în al nouălea cer, după ce au aflat că interpreta este din nou însărcinată. Vedeta nu a mai avut răbdare și a făcut testul de sarcină chiar pe marginea drumului. Cele două liniuțe apărute pe test i-a bucurat enorm. Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu încercau să facă acest copil, dar el a venit ca un dar de la Dumnezeu. Vedeta a povestit pentru Antena Stars mai multe detalii despre acest subiect, dar a și dezvăluit cum a reacționat soțul ei la aflarea acestei vești.

Citește și: FOTO: Georgiana Lobonț a dat nas în nas cu Bianca Drăgușanu și Bănel Nicoliță. Cântăreața i-a pus eticheta starletei

Interpreta a mărturisit că amandoi au fost extrem de emoționați, ba mai mult, Rares Ciciovan a plâns mai bine de o oră. Emoțiile și bucuria au fost atât de puternice, încât bărbatul a plâns tot drumul. Georgiana Lobonț are deja doi copii, o fetiță și un băiețel, și chiar și ei au primit vestea noului bebeluș cu mare bucurie.

„Deci nu îmi vine să cred. Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Eu acum am făcut testul, acum am aflat, de o oră. Mâine mă duc sigură la Constanța, avem spectacole pe litoral marți și miercuri. Dacă o să găsesc o clinică, un medic bun, fac un sondaj pe Instagram. Toată lumea e bucuroasă pentru noi, ne trimite mesaje. Sunt convinsă că o să îmi recomande mămicile de acolo din Constanța o clinică bună și merg să văd că abia aștept”, a mărturisit Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a mai explicat că pentru ea nu contează ce sex va avea copilașul, atâta timp cât este sănătos. Aceasta a mai spus că nu ar deranja-o nici să fie gemeni.

„Atât sunt de bucuroasă că nici nu mai am cuvinte, nu îmi vine să cred. Ziceam Doamne ajută să se întâmple cumva să rămân însărcinată. (…) Nu am programat nimic, la întâmplare, exact cum a venit cu Irinuca, la întâmplare. Ne dorim un copil sănătos, că e fetiță, că e băiat, nu contează. Că sunt gemeni… sănătoși să fie”, a adăugat artista.

Multe femei sunt superstițioase în primele luni de sarcină și refuză să facă pulic acest lucru, însă Georgiana Lobonț nu face parte din aceasta categorie. Cele mai multe femei dau vestea cea mare după ce trec cu bine de primele trei luni de sarcină, totuși artista a împărtășit vestea din prima clipă.

„Acum am aflat. Știu că sunt și alte femei care sunt superstițioase și e normal, pentru că sunt unele care poate au trecut prin probleme și nu vor să zică când sunt însărcinate, dar pentru că eu am trecut prin momente foarte plăcute, de fiecare dată, la fiecare sarcină, am zis în nenumărate interviuri că atunci când voi face testul și voi afla că sunt însărcinată, eu pe loc o să dau vestea și m-am ținut de cuvânt. A fost o bucurie prea mare. Nu îmi vine să cred. Au venit natural ambii copii, doar că pentru primul am ținut o lună ceva tratament mai ușor pentru că aveam probleme cu prolactina. Am luat pastile recomandate de ginecolog. Și Edi și Irinuca au venit natural, i-am născut natural”, a spus ea.

Citește și: Georgiana Lobonț, și fără apartament, și cu banii luați. Victimă a escrocilor, artista a rămas cu o gaură de 50.000 de euro în buget

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Frații Tate au scăpat de interdicția de a părăsi România
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!