FOTO: Mark Zuckerberg se pregătește pentru bătaia cu Elon Musk, din cușca MMA. Ei sunt campionii cu care se antrenează tocilarul de la Facebook

Au început pregătirile pentru lupta dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg. Creatorul Facebook vrea să scape de eticheta de geek (tocilar). Miliardarul a început antrenamentele alături de bătăușii din UFC. 
Filip Stan
12 iul. 2023, 12:47
FOTO: Mark Zuckerberg se pregătește pentru bătaia cu Elon Musk, din cușca MMA. Ei sunt campionii cu care se antrenează tocilarul de la Facebook

Mark Zuckerberg, într-o formă fizică mai bună ca niciodată, se antrenează alături de Israel Adesanya, campionul de la categoria mijlocie și alături de Alexander Volkanovki, campionul de la categoria ușoară.

Imaginea a fost publicată de către Israel Adesanya, pe pagina sa de Instagram. Celebrul luptător în vârstă de 33 de ani are în MMA 24 de victorii, dintre care 16 prin KO, respectiv două înfrângeri.

În kickboxing, Adesanya are 75 de victorii, dintre care 29 prin KO, respectiv 5 înfrângeri. De asemenea, el are meciuri și în box, 5 victorii, dintre care una prin KO și o înfrângere.

Pentru că MMA-ul presupune și luptă la sol, respectiv proiectări, nigerianul urmează și antrenamente de wrestling, disciplină la care este pregătit de către un român, Andrei Păuleț. Numele complet al lupătorului este Israel Mobolaji Temitayo Odunayo Oluwafemi Owolabi Adesanya.

Australianul Volkanovki are 26 de victorii, dintre care 13 prin KO și două înfrângeri în MMA. El are un singur meci în box, o victorie.

Elon Musk se pregătește alături de celebrul Georges St. Pierre. „GSP” este retras din activitate, cu 26 de victorii și două înfrângeri, retras campion, în 2017.

Suma colosală care va fi generată de meciul Elon Musk – Mark Zuckerberg, din cușca MMA

Dana White, șeful UFC, a declarat că se află deja „în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul.

„Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare”, a comentat Dana White.

În timp ce un pay-per-view standard a UFC costă 80 de dolari, White a dezvăluit că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

În opinia lui Dana White, confruntarea dintre Musk, fondatorul Tesla, patron la Twitter vs. Zuckerberg, șeful Meta, fondatorul Facebook, proprietar al Instagram, va genera o sumă astronomică.

„Cred că (suma) se triplează [n.r. – faţă de meciul Mayweather-McGregor]”, a declarat el.

Cel mai bănos show pay-per-view din lume a fost meciul dintre Conor McGregor și Floyd Mayweather, din 2017, a anunțat Dana White. Spectacolul a generat încasări de 600 de milioane de dolari. Americanul

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Bursele pentru elevi se modifică din nou. Ce condiții sunt introduse în anul școlar 2024-2025
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Profesoară condamnată la închisoare pentru relații sexuale cu elevi, după un proces cutremurător
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!