MESAJE INGERI pentru zodii, luna iulie 2023. „Deschide usa experientelor bune si oportunitatilor”

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna iulie 2023. Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor.
Alina Costache
13 iul. 2023, 15:34
MESAJE INGERI pentru zodii, luna iulie 2023.

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna iulie 2023. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna iulie 2023.

Mesaje ingeri luna iulie 2023 BERBEC

Daruieste cu bucurie oamenilor sau organizatiilor care te inspira si sustin spiritual si sa stii ca vei fi recompensat generos in moduri miraculoase de care nu stii inca. Timpul, resursele, banii sau alte resurse pe care le donezi iti vor asigura o multiplicare a energiei tale pozitive si a tot ceea ce vine spre tine bun.

Acest mesaj iti reaminteste ca a da si a primi sunt doua parti ale aceleiasi energii. Daca te-ai simtit blocat in ultimul timp ca si cum eforturile tale nu au fost recompensate, inseamna ca este timpul sa inversezi fluxul de energie. Deseori ne blocam cand focusul nostru este doar pe a primi si pe „Ce pot avea eu de aici?”. Ca sa rasucesti asta, focuseaza-te pe intrebarea „Cum pot servi?”. Un mod de a deschide fluxul abundentei este sa dai tu ceea ce doresti sa primesti. Asadar, ca sa ai mai mult timp, volunariaza pentru o cauza care merita. Daca vrei mai multa iubire, ofera tu mai multa iubire altora. Ca sa manifesti produse materiale dorite, doneaza tu obiecte ce nu iti mai folosesc. Ca sa primesti bani, fa un cadou financiar spre destinatia ghidata divin.

Zeciuirea este practica de a da 10% din veniturile tale spre o directie spirituala sau spre un scop caritabil benefic planetei. Zeciuirea este o recunoastere ca toate formele de abundenta vin de la Dumnezeu. Returnand un procent din bani inapoi de unde au venit prin sustinerea unor cauze, tu declari in Univers ca sursa ta de prosperitate nu e jobul, guvernul, patronul ci Creatorul tau. Cand recunosti acest adevar spiritual, tu descui barierele abundentei si permiti fluxului infinit destinat tuturor sa vina la tine.

Cheia este sa daruiesti cu inima deschisa si bucuroasa, fara sa te astepti la nimic in schimb. Universul se asgitua ca totul se echilibreaza in cel mai bun mod posibil, deci nu te preocupa tu despre reciprocitate. Cu cat te deschizi mai mult spre a da si a primi, cu atat mai usor vin spre tine toate formele de abundenta.

Mesaje ingeri pentru zodii luna iulie 2023 TAUR

Tu deschizi usa experientelor pozitive si oportunitatilor prin asteptarile tale pozitive si energia ta. Nu permite energiei negative sau blocajelor temporare sa interfereze cu drumul pe care te afli. Mentine-ti credinta si mergi tot inainte !

Acest mesaj vine spre tine ca o reamintire ca Dumnezeu si Universul sunt de partea ta. Singurul sabotor ti-a fost ingrijorarea. Asadar, o simpla schimbare de perspectiva spre credinta va duce si la o schimbare a abundentei tale spre mai bine. Daca ai nevoie, roaga-te pentru ajutor sa ti se ridice ingrijorarile si sa iti fie inlocuite cu optimism.

Tine minte ca Dumnezeu este sursa ta pentru tot si ca El are mereu grija de tine si de cei dragi tie ca un parinte iubitor ce este. Dumnezeu insa iti respecta si alegerile facute cu liberul tau arbitru. Asadar, daca ai facut afirmatii negative despre banii tai sau despre orice alt domeniu, divinitatea nu se amesteca intrucat se considera ca asta doresti sa experimentezi in calatoria ta.

Ai incredere in intelepciunea infinita a lui Dumnezeu ca deja exista solutiile cele mai bune pentru tine. Vei primi aceste solutii ca idei si intuitie atunci cand te vei relaxa, ca sa poti auzi mai bine vocea divina.

Horoscop karmic 2023. Ce să faci în această perioadă ca să trăiești viața pe care ți-o dorești

Pozitivitatea este in mod special de mare folos cand incerci sa manifesti mai multa abundenta. Banii sunt doar o energie si vrei sa atragi cat mai multa asemenea energie spre tine. Asa cum si tu esti reticent sa petreci mult timp in preajma oamenilor negativi, la fel si banii sunt reticenti sa vina spre oamenii care au o energie negativa. Este valabil pentru orice forma de abundenta. Spre exemplu, daca incerci sa manifesti abundenta sanatatii in viata ta, vorbeste si gandeste pozitiv despre ea si vei avea un efect mult mai mare decat varianta negativa si plina de indoieli si frici. Energia din spatele oricaror cuvinte si ganduri pozitive poate schimba orice situatie spre mai bine.

Mesaje ingeri luna iulie 2023 GEMENI

Timpul petrecut in natura te ajuta sa te muti pe o vibratie mai inalta si iti reaminteste de abundenta infinita a lui Dumnezeu. Iesi afara si bucura-te de o plimbare cu animalul de companie, mediteaza sub un copac, gradinareste, stai sub stele sau fa orice activitate ce te conecteaza cu vastitatea nesfarsita.

Acest mesaj vine spre tine ca sa iti reaminteasca cat e de important sa petreci timp in natura. Suntem fiinte naturale si provenim din natura si ne schimbam instinctiv in acord cu ritmurile mediului in care traim. Cand petrecem timp in natura, ne reincarcam corpul fizic si ne reconectam cu toate celelalte creatii ale naturii cu care impartim acest spatiu si aceasta viata. Aceasta conexiune cu natura ajuta la calmarea mintii agitate si neclare, ca sa ne putem focusa mai mult pe abundenta pe care ne dorim sa o aducem in viata noastra.

Incearca sa faci un picnic intr-o zi insorita de weekend. Vezi cum un gest simplu de a manca in exterior te face sa te simti parte din lumea naturii.

Horoscop special. Fiecare zodie are doi îngeri protectori. Ce semn are un înger si un arhanghel, dar şi un demon

Mult din lumea moderna implica traiul in preajma ecranelor si masinariilor de orice fel – pana la punctul de a ne pierde conexiunile cu alti oameni si cu natura. Petrecand mai mult timp in exterior, intram in contact cu vecinii si devenim mai constienti de imprejurimi.

Noteaza daca incepi sa te simti mai centrat si mai impamantat cand petreci mai mult timp in natura. Vezi cum ti se schimba prioritatile. Te poti chiar surprinde cum cureti dupa altii si aduni gunoaie, asa cum o fac des oamenii ce sunt conectati cu natura.

Natura are lectii valoroase sa ne predea despre abundenta. Cand esti afara, observa cat de incredibil de variata este lumea, cata splendoare si profunzime exista in natura. Observa cum nu exista lipsuri in natura, asa cum nici pentru tine nu exista, daca crezi asta !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!