Ștefan Godei, patronul „azilelor groazei”, și Gabriela Firea, surprinși împreună la numeroase petreceri. Cum petreceau la aniversările consilierei Ligia Gheorghe

Ștefan Godei, patronul "azilelor groazei", era nelipsit de la petrecerile unde era invitată și Gabriela Firea. Cei doi mergeau la petrecerile organizate de Ligia Gheorghe cu ocazia zilei ei de naștere.
Filip Stan
14 iul. 2023, 10:36
Ștefan Godei, patronul

Ștefan Godei, președintele Asociației Sfântul Gabriel cel Viteaz, deține căminele pentru persoane vulnerabile „Sfântul Gabriel cel Viteaz” din Voluntari și „Armonia” din Afumați. Zilele trecute au fost făcute percheziții la acele cămine, iar în urma lor au fost descoperite condițiile revoltătoare în care erau ținuți pacienții. Ștefan Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator. Anterior fusese și șofer la Primăria București. Ministrul Familiei: ”A fost șoferul unor colegi”

Patru persoane au fost arestate preventiv, iar alte 11 sunt în arest la domiciliu. Șase persoane sunt cercetate sub control judiciar, iar pentru trei a fost respinsă propunerea de arestare preventivă.

Ligia Gheorghe, consiliera Gabrielei Firea când a fost senator (2012-2016 și din 2020), dar și când a fost primar al Capitalei (2016-2020), a fost vicepreședinte al Asociației Sfântul Gabriel cel Viteaz în perioada 2020 – martie 2023, conform FANATIK.

Ligia Gheorghe a început să fie consilier personal al Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, din februarie 2022. În timpul derulării anchetei DIICOT în dosarul „azilelor groazei”, Ligia Gheorghe a cerut să fie suspendată din funcție pentru „a nu afecta percepția publică privind activitatea ministrului Gabriela Firea și a ministerului”.

Cum s-au cunoscut Ligia Gheorghe și Ștefan Godei

Cei doi s-au cunoscut în 2014, după cum le-a spus Ligia Gheorghe procurorilor. „L-am cunoscut pe Godei Ștefan în anul 2014, cu ocazia unei campanii electorale. Din acel moment am rămas în relații de amiciție cu acesta, am mai fost colegă cu el și în cadrul Primăriei Capitalei în perioada 2016-2020, acesta ocupând funcția de șofer, iar eu pe funcția de consilier”.

Citește și Cum ascundea Ştefan Godei activităţile ilegale din „azilul groazei”. Femeia care l-a reclamat timp de doi ani face dezvăluiri: „Ne-a spus că se mută cu familia, ne-a minţit tot timpul. Noi am banuit”

Godei a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei după ce Firea și-a început mandatul de primar general al Capitalei. Apoi, Ligia Gheorghe a înființat PIU- PIU & Casa Buna SRL, cu obiect de activitate ”comerț cu amănuntul al cărnii și al produselor din carne, în magazine specializate” și l-a luat pe Godei ca asociat.

Cei doi au avut și o relație de prietenie, nu doar de colegialitate și afaceri. Ligia Gheorghe i-a invitat la zilele ei de naștere pe Ștefan Godei și Gabriela Firea. În mai 2019, ea s-a serbat într-un birou al Primăriei Capitalei. Un an mai târziu nu și-a mai făcut ziua de naștere din cauza pandemiei, dar în mai 2021 a organizat petrecere la un restaurant cu terasă în aer liber. A invitat doar persoane apropiate, în jur de 30, printre care s-au numărat și Firea și Godei. Ligia Gheorghe și fostul primar al Capitalei s-au pozat împreună pe un ponton.

Ștefan Godei a fost invitat inclusiv la botezul fiului Gabrilei Firea, unde s-a și pozat. „La botezul lui Zian Mihail Pandele, împreună cu prietenii și colegii, cântec, joc și voie bună!”,  spus el. Nici de la această petrecere nu a lipsit Ligia Gheorghe.

Ministrul Familiei și Godei au apărut în prima fotografie împreună în 2014. Firea acorda interviuri presei de 1 decembrie, iar el apărea undeva în spate.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!