Băutura-minune care te ajută să previi infecțiile de stomac. Lidia Fecioru: „Se realizează din trei plante și se bea de trei ori pe zi”

Lidia Fecioru vine cu un remediu pentru perioada de vară pentru toți cei care vor să prevină infecțiile la stomac.
Alina Costache
15 iul. 2023, 19:52
Băutura-minune care te ajută să previi infecțiile de stomac. Lidia Fecioru:

E vorba despre o băutură care previne apariția helicobacterului, o infecție a stomacului. Lidia Buble spune că „se întâlneşte foarte des vara, bem foarte multe sucuri acidulate”.

Iată cum se poate prepara

„Băutura se realizează din trei plante: sunătoare, coada şoricelului şi flori de gălbenele. Se face acest cocktail de câte două linguri de fiecare plantă în parte. Se pun 6 linguri de plante, la un litru de apă şi se lasă la infuzat”, a explicat bioenergoterapeutul la Antena 3.

Lidia Fecioru specifică cum se administrează acest ceai de plante: „Se beau 100 de grame, de trei ori pe zi, înainte de masă, timp de 45 de zile”.

Cum scapi de infecții și îți crești imunitatea. Lidia Fecioru: „Se bea câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă”

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul de a scăpa de infecții, anemie și de a ne crește imunitatea într-un mod foarte simplu.

Există un fruct de sezon care, amestecat cu miere și lăsat la măcerat, poate să crească imunitatea și care e folositor și în cazul unor infecții, anemie sau eczeme. Această tinctură pe care o poate face oricine acasă are mai multe substanțe benefice pentru organism, a spus Lidia Fecioru.

Citește și Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

„Că tot este perioada nucilor verzi, din care tot vrem noi să facem dulceaţă, vedeți că nucile sunt foarte bune pentru sănătate. Ele cresc imunitatea organismului pentru tot ce înseamnă tuberculoză, infecții în organism, eczeme de care nu putem trece. Avem de nevoie de un kilogram de nuci, pe care le spălăm, le uscăm, le ștergem şi le dăm prin mașina de tocat.

Luăm şi aceeași cantitate de miere, respectiv un kilogram, amestecăm bine soluția, nucile cu mierea, și o punem într-un borcan uscat, acoperim și lăsăm la frigider pentru două luni de zile.

Peste două luni de zile, scoatem borcanul și trecem amestecul prin strecurătoare, pentru că nucile cu mierea lasă o zeamă ca un fel de tinctură. Se bea din acel amestec câte o lingură de trei ori pe zi, înainte de masă.

Ne ajută la infecții în organism, la tot ce ține de imunitatea organismului, când avem anemie, când avem ciclu menstrual abundent, când avem dereglări imunitare pe bolile autoimune.

În plus, această tinctură este foarte bogată în tot felul de aminoacizi și substanțe care ne ajută organismul şi pe care noi din altă parte nu avem de unde să le luăm”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Citește și Ceaiul-minune care linişteşte sistemul nervos! Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru le recomandă consumul acestei licori celor care muncesc foarte mult

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proiectil exploziv de calibrul 105 mm descoperit în Beregsău Mare, județul Timiș
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!