Cum trece Cătălin Bordea peste divorțul de Livia. Actorul a făcut deja primul pas spre uitare: „Ceva care sa simbolizeze sfârșitul”

Cătălin Bordea și Livia au divorțat după mai mult de zece ani în care au format un cuplu. Actorul este profund afectat de acest lucru, însă încearcă să treacă peste, așa că este dispus să apeleze la orice metode pentru a se simți mai bine.
Mircea Filipescu
16 iul. 2023, 22:53
Cum trece Cătălin Bordea peste divorțul de Livia. Actorul a făcut deja primul pas spre uitare: „Ceva care sa simbolizeze sfârșitul”
Cum trece Cătălin Bordea peste divorțul de Livia. Actorul a făcut deja primul pas spre uitare: „Ceva care sa simbolizeze sfârșitul”

După mai mult de zece ani în care a fost angajat într-o singură relație cu Livia, Cătălin Bordea a recăpătat burălcia. Recent, cei doi au divorțat, iar acum artistul nu se simte complet pregătit să înceapă o altă relație. Cu toate acestea, a început deja procesul uitării și a făcut primii pași în această direcție.

Citește și: Nelu Cortea rupe tăcerea despre divorțul lui Cătălin Bordea. Ce spune despre Livia: „Nu știu ce își imaginează”

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai talentați actori de stand-up comedy din România, se confruntă cu o perioadă dificilă. Recent, el a confirmat informațiile că el și soția sa s-au separat și au finalizat procesul de divorț prin intermediul unui notar.

“Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. Probleme personale mari.Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, ne-a mărturisit juratul de la iUmor.

Potrivit informațiilor apărute în presa, se sugerează că Livia, conform surselor Cancan, ar putea fi implicată într-o altă relație, pe care o ține ascunsă atât de Cătălin Bordea, cât și de ceilalți.

Actorul se confruntă cu provocări considerabile în procesul de asimilare a schimbărilor din viața sa romantică, după ce s-a dedicat soției sale timp de peste zece ani. Cu toate acestea, în ciuda greutăților, Cătălin a fost totuși de acord să semneze actele de divorț la notar, explicându-i Liviei că o iubește profund și își dorește ca ea să fie fericită, chiar dacă nu alături de el. În prezent, actorul încearcă să-și ocupe timpul cu diverse activități și să petreacă mai puțin timp acasă. Aleargă în pădurea Băneasa, merge la sală, înoată la piscină, iese în oraș, participă la repetiții sau la filmări. Își dedică timpul pentru a uita și a ierta. Deși nu se simte încă pregătit să înceapă o relație cu o altă femeie, a făcut deja o primă decizie ca bărbat singur.

“Își va face un tatuaj, ceva care sa simbolizeze sfârșitul. Toată viața lui este în acele tatuaje. Tot sufletul lui este desenat pe piele. Mai are doua tatuaje care semnifică povestea de dragoste cu Livia. Un semn al infinitului, pe care îl are și ea. Dar si Nebunul de alb, ceva intim al lor”, ne-au mărturisit apropiați ai acestuia.

Relația dintre Cătălin Bordea și soția sa a început să se deterioreze cu câteva luni înainte de participarea actorului la America Express. Cu toate că actorul a insistat ca ea să fie partenera sa în competiție, Livia a refuzat, exprimându-și dorința de a evita conflictele televizate. Cu toate acestea, au convenit să folosească timpul petrecut separat pentru a reflecta și decide dacă merită să încerce să salveze căsnicia lor. După întoarcerea din competiție, Cătălin a depus toate eforturile pentru a-și reconquista soția, dar niciunul dintre acestea nu a avut succes. Momentul final a devenit inevitabil, iar Livia a fost cea care a decis să părăsească apartamentul conjugal.

Citește și: Cătălin Bordea, primele declarații despre divorț. Comediantul rupe tăcerea despre Livia: „O poveste s-a încheiat”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Incident la Satu Mare: O mașină electrică a luat foc în timp ce era la încărcat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!