Am aflat cine este primul cuplu eliminat de la America Express. Cum s-a dat de gol! Riscă o amendă uriașă din partea Antenei

S-a aflat deja care sunt cuplurile de vedete care se întrec în America de Sud, la America Express, însă acum s-a aflat și care este primul cuplu eliminat din competiție. Concurenții ar putea fi amendați de Antena 1.
Alina Costache
16 iul. 2023, 23:24
Am aflat cine este primul cuplu eliminat de la America Express. Cum s-a dat de gol! Riscă o amendă uriașă din partea Antenei
Am aflat cine este primul cuplu eliminat de la America Express. Cum s-a dat de gol! Riscă o amendă uriașă din partea Antenei

America Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV din România, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură noul sezon, care se filmează chiar acum. Nouă cupluri curajoase și cu dorință de aventură s-au avântat în această emisiune-concurs și se luptă pentru premiul cel mare. S-a aflat deja care sunt cuplurile de vedete care se întrec în America de Sud, însă acum s-a aflat și care este primul cuplu eliminat din competiție. Este vorba despre Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Aceștia s-au dat de gol pe Instagram, după ce buna lor prietenă Codruța a postat un story de șa petrecerea de ziua artistului.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu, amenințați cu arma la America Express: „Pe cât de frumos, pe atât de greu”

Edward Sanda și-a sărbătorit într-un mod spectaculos ziua de naștere, în compania Cleopatrei Stratan și a prietenilor săi apropiați. Pe diverse platforme de socializare, el a împărtășit mai multe fotografii de la această minunată ocazie, dând astfel de gol faptul că au fost eliminați de la America Express. O astfel de gafă îl poate costa o avere, deoarce Antena 1 ar putea să decidă să îl amendeze cu zeci de mii de euro.

Având în vedere vremea caldă de afară, evenimentul a fost organizat la o piscină situată în comuna Domnești, în apropierea Bucureștiului. La această mare petrecere au fost prezenți Codruța Sanfir-Filip, Silviu Păduraru și mulți alți prieteni apropiați ai cuplului. Toți s-au bucurat de momente minunate, au savurat mâncăruri răcoritoare, s-au relaxat în piscină și au dansat fără oprire. Ținutele alese pentru acest eveniment au fost vaporoase și adecvate temperaturilor exterioare. Cleopatra Stratan a strălucit într-o ținută sexy, purtând un costum de baie din două piese, de culoare gri, împreună cu o fustă în aceeași nuanță.

Imagini în premieră de la filmările pentru America Express 2024

Imagini în premieră cu Irina Fodor de la filmările pentru America Express 2024. Cele nouă echipe au pornit pe Drumul Soarelui, drum ce va fi presărat cu multe obstacole, dar și cu recompense pe măsura eforturilor.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, a făcut publice primele fotografii de la America Express 2024, din Columbia, acolo unde va avea loc prima etapă, urmând ca aventura să continue în Ecuador și Argentina.

Soția lui Răzvan Fodor a trăit și clipe mai puțin plăcute în Columbia. În prima noapte petrecută în Medellin, întreaga echipă a fost surprinsă de un cutremur cu magnitudinea de 6.6 grade, experiență resimțită în plin de către fiecare participant.

„După trei avioane schimbate și multe ore în zbor, am ajuns în Columbia. Prima noapte în  Medellin a venit la pachet cu senzații tari, un cutremur de 6,6 grade care mi-a cam zbârlit părul pe ceafă. A doua zi a adus o premieră pentru mine: primul zbor cu elicopterul deasupra unui peisaj de o frumusețe răpitoare. Asta mi-a cam plăcut. În concluzie, sezonul 6 se anunță unul plin de adrenalină! Vă mai țin la curent cu locuri frumoase și experiențe periculoase!  Vă pup, vă îmbrățișez și nu uitați să mai trimiteți, din când în când, câte un gând bun concurenților noștri!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și: S-a aflat! Câți bani va primi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la America Express

Spynews
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Cele 6 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei să te ocolească ghinionul în ziua de vineri, 13 septembrie. Mare atenție la al treilea
Capital.ro
Taxa pe care toți proprietarii de locuințe sunt obligați să o plătească. E obligatoriu în fiecare an
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Gata, avem BANCĂ DE ALIMENTE! E singura de acest tip din România
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa ceva, e șocant”
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a convins-o să îl ierte: "Nu pot trăi fără ea"
Evz.ro
Românii care ar putea ieși mai devreme la pensie. Există o singură condiție
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Fostă finalistă la Miss, ucisă ca în filmele de groază de soțul ei. Până și polițiștii s-au speriat
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri din România. Legea îi obligă să plătească
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă
substantial.ro
Casa Națională de Pensii clarifică discrepanțele din deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
Iau PENISIE MĂRITĂ abia în noiembrie. Cine sunt pensiorii care trebuie să aștepte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...