Horoscop special 17 IULIE 2023: Începe un NOU CICLU de ECLIPSE. Ce zone sunt PUTERNIC impactate la fiecare zodie

Horoscop special. Pe 17 iulie, Nodurile Nord și Sud vor intra în Berbec și, respectiv, în Balanță, subliniind modul în care îți pasă de mintea, trupul și sufletul tău.
Alina Costache
17 iul. 2023, 06:00
Horoscop special 17 IULIE 2023: Începe un NOU CICLU de ECLIPSE. Ce zone sunt PUTERNIC impactate la fiecare zodie

Horoscop special 17 IULIE 2023. Din fericire, astrologia oferă mai multe răspunsuri decât întrebări. În timp ce astrologia din 17 iulie 2023 poate părea descurajantă, fiecare zodie este aliniată cu o nouă călătorie personală. Într-adevăr, din cauza schimbării semnelor Nodurilor Nord și Sud pentru prima dată din ianuarie 2022 încoace, fiecare zodie va fi chemata să se incline spre activități esențiale care acordă prioritate independenței personale în această zi transformatoare.

Deoarece nu sunt corpuri planetare, Nodurile Nord și Sud sunt adesea înțelese greșit în astrologie.
Când sunt privite printr-un telescop, simbolurile asemănătoare potcoavei nu se găsesc nicăieri în univers. Acest lucru se datorează faptului că aceste puncte cosmice reprezintă locul în care soarele și luna se intersectează pe cer. Aceste două puncte, cunoscute sub numele de noduri lunare, indică, de asemenea, unde vor avea loc eclipsele și au fost așezate pe axa Taur și Scorpion în ultimul an și jumătate.

Horoscop Minerva, urzeala astrelor. Zodia urmărită de karma grea, vin cheltuieli pe bandă rulantă şi conflicte majore în relaţie
Horoscop special 17 IULIE 2023 Casele guvernate de Taur și Scorpion din harta ta natală s-au schimbat dramatic în ultimele 18 luni.
Deoarece Nodul Nord reprezintă casa hărții tale natale, unde au loc creșteri drastice, a existat o concentrare colectivă asupra dorinței de confort, plăcere și stabilitate sporite. Drept urmare, ai fost chemat să cureti orice frici, dezavantaje sau nevoi excesive de control în casa ta condusă de Scorpion, care ar fi putut să te împiedice să obții securitatea în casa condusă de Taur. Cu toate acestea, pe măsură ce nodurile se pregătesc să intre în Berbec și Balanță luna aceasta, te vei concentra pe dorința ta de independență, autoafirmare și nevoia de a găsi echilibrul.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Nodul Nord intră în prima ta casă de autoexprimare și identitate pe 17 iulie, aducând schimbări majore pentru tine, Berbec. În următoarele 18 luni, vei fi chemat să-ți afirmi independența în moduri foarte diferite, conducându-te pe o cale a conștientizării nou descoperite. Te vei confrunta cu decizii care pot schimba viața, care te afectează nu numai pe tine, ci și pe alți oameni din viața ta, forțându-te să iei niște decizii critice care implică atât autonomia, cât și nevoia de interdependență. Acum nu este momentul să-ți abandonezi complet relațiile, Berbec. În schimb, gândeste-te la modul în care oamenii din viața ta fie te încurajează, fie iti împiedică individualitatea.

Horoscop special Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pe 17 iulie, Nodurile Nord și Sud vor intra în Berbec și, respectiv, în Balanță, subliniind modul în care îți pasă de mintea, trupul și sufletul tău. Vei fi încurajat să îmbrățișezi introspecția și singurătatea în viața ta personală în următoarele 18 luni. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a urmări un interes sau un efort care iti permite să te concentrezi numai asupra ta, menținând în același timp o viață socială echilibrată în viața de zi cu zi, Taur. În general, chiar dacă pentru unii pare egoist, acest ciclu de eclipsă te învață cum să acorzi prioritate sănătății mintale.

Previziuni rune 17-23 iulie 2023. Thurisaz, runa haosului, aduce probleme, Fehu ne umple conturile. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscop special Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pe măsură ce nodurile nord și sud își schimbă semnele luna aceasta, vei observa o schimbare semnificativă în prieteniile tale, comunitatea, precum și pasiunile tale solo și eforturile creative. Acest nou capitol îți oferă ocazia să iei frâiele vieții tale sociale, Gemeni, subliniind totodată dorința de împlinire personală și bucuria pe care o cultivi singur. Pregătește-te să fii rezervat și ocupat în următoarele 18 luni, în timp ce formați relații noi, interesante și descoperi noi pasiuni care iti vor permite să te conectați cu cei din jur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!