Lumea interlopă fierbe! Fratele lui Sandu Geamănu îi ameninţă pe fraţii Iordan: „Dacă îi execut, mă întorc la viaţa mea de altădată”

Două clanuri de interlopi din Capitală sunt în plin război. Fratele mai mare al lui Sandu Geamănu a anunţat că este gata să-i „execute” pe fraţii Alexandru şi Liviu Iordan.
Mircea Filipescu
17 iul. 2023, 10:48
Lumea interlopă fierbe! Fratele lui Sandu Geamănu îi ameninţă pe fraţii Iordan:

Gigi Geamănu acuză faptul că un angajat de-al său ar fi fost sechestrat, pus în lanţuri şi obligat să lucreze, ca sclav, la ferma pe care cei doi o au la ieşirea din Titu.

Ciobanului Vasile Tiu ar fi fost vandut de un alt cioban, cu 4.000 de lei, interlopului Alexandru Iordan, din Chiajna.

Ademenit cu un salariu de 1.500 de lei, Tiu s-a trezit pus in lanturi si aruncat intr-o groapa din care nu era scos decat atunci cand era pus la munca. El a reusit sa fuga si sa se ascunda in tufisuri. De foame, a mancat cartofi cruzi, scosi din gradinile care i-au iesit in cale in lungul sau drum catre casa.

Gigi Geamanu, cel care ii oferise bani, hrana si adapost in ultimii 15 ani, l-a primit inapoi si l-a trimis sa depuna plangere. Totodata, Gigi Geamanu, a anuntat ca este dispus sa se bata cu amandoi fratii Iordan in acelasi timp, ca sa-i „execute”.

„Acest om muncitor, un om simplu din comuna Marsa, judetul Teleorman, lucreaza la mine de mai bine de 15 ani. Are mutatia la mine. Nu are familie, eu sunt familia lui. Cum traiesc eu, asa traieste si el. Ciobanu Florea, un informator al Politiei, un satanist, a venit si l-a luat pe Tiu Vasile, l-a imbatat, i-a pus ceva in bautura si cu Alex Iordan l-au bagat in masina”, a declarat Gheorghe Ilie, zis Gigi Geamanu, potrivit Gândul.

„Acest Alex Iordan este baiatul unuia, Aurel, un om foarte influent, prieten cu primarul de la Chiajna. Alex Iordan si Liviu Iordan nu sunt masculini, ei mai mult feminini din nastere. Alex Iordan daca poate sa bata pe cineva, bate sau omoara femei, cum si-a omorat iubita. S-a dus si a aruncat-o pe scarile Spitalului Universitar, fata a decedat. A fost batuta o zi si o noapte. Ficatul rupt, coaste rupte infipte in plaman”, a mai spus Gigi Geamanu.

Citeşte şi: Cum sunt înșelați turiștii la unele taverne grecești: „O înșelătorie făcută cu zâmbetul pe buze. Atenție la ‘ospitalitatea’ grecească!”

El il acuza pe Mircea Minea, primarul din Chiajna, ca ar fi intervenit in asa fel incat interlopul sa scape basma curata.

„Aici nu e vorba lovituri cauzatoare de moarte. Cum de o doamna judecatoare, dupa opt luni il pune liber si schimba incadrarea in lovituri cauzatoare de moarte? Adica 5 – 15 ani pedeapsa. Fapta lui se incadreaza de la 15 la 25 de ani. Dar Mircea Minea, primarul comunei Chiajna si nasul lor de cununie a intervenit la o anume judecatoare care acum este in CSM si l-a pus liber dupa opt luni. Si se judeca cu crima in stare de libertate. Nu control judiciar, nu arest la domiciliu…”, a mai afirmat Gigi Geamanu.

Surse judiciare au precizat pentru aktual24.ro ca judecatoarea la care ar face referire Geamanu este Lia Savonea, ea avand casa in Chiajna si fiind apropiata de primarul Minea.

Gigi Geamanu le-a transmis fratilor Iordan ca este oricand pregatit pentru o disputa cu ei, promitandu-le ca nu va alerta autoritatile in cazul in care ar fi invins.

„Ii pot invinge pe amandoi la orice ora doresc, sa se confrunte cu mine barbateste. Daca imi pot face ceva, nu-i reclam niciodata. Am cazut, m-am lovit, m-am taiat, m-am impuscat singur. Dar daca eu ii execut, pentru ca pot oricand sa ma intorc la viata mea de altadata, sar direct in usa la militie pentru ca sunt reclamagii de meserie”, a incheiat Gigi Geamanu.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu, decizie de ultimă oră în dosarul de șantaj. Ce se întâmplă cu soarta interlopului

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Atenție! Apare un nou CNP
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Incident la Satu Mare: O mașină electrică a luat foc în timp ce era la încărcat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!