Horoscop Alina Bădic. Cruce cardinală de mare forță, o singură zodie are karma pozitivă

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămână 16 – 22 iulie 2023.
Irina Dumitrescu
18 iul. 2023, 21:29
Horoscop Alina Bădic. Cruce cardinală de mare forță, o singură zodie are karma pozitivă

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 18 – 22 iulie 2023. „Unde ai rămas fără echilibru? Cum să scapi de energia densă care te scoate din acest echilibru? Ce anume trebuie să moară pentru a renaște cu adevărat? Evenimente astrale semnificative săptămâna următoare. Ultimele zile cu nodurile lunare pe axa Taur-Scorpion. Urmează marea schimbare a axei nodurilor lunare pentru 18 luni și jumătate. Luna Nouă și ea în semnul compasiunii. Timp accelerat de a intra în armonie cu partea noastră luminoasă. Ce structuri sunt mai atașate de umbră decât de partea noastră luminoasă. Vom vedea ce apune și ce răsare în viața noastră. Ce polaritate trebuie reglată și care este programul nostru karmic în momentul de față”, a spus Alina Bădic.

Berbec
Trecerea nodului nord în semn aduce o tensiune. Este vorba despe lucruri care urmează să se transforme, lucruri care urmează să se schimbe. A venit timpul transformării. Această tensiune pe care o aduce schimbarea axei nodurilor lunare funcționează precum un recul. Ceva se transformă, ceva plesnește, acea vulnerabilitate pe care nodul sud în semnul Scorpionului a tot adus-o la suprafață în ultima perioadă. Faptul că nodul sud intră în semnul balanței este foarte important, noi trebuie să înțelegem care sunt acele relații care funcționează și care sunt acele relații care ne trag în jos.

Horoscop Alina Bădic Taur
A venit momentul să luați hotărâri semnificative și chiar nu mai este de glumit în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți. În primul și primul rând trebuie să fim conștienți de greutatea pe care o aduce Venus, chiar dacă este vorba de o planetă mică, dar totuși este o planetă care simbolizează ceva pentru dumneavoastră, pentru că se află acum într-o poziție ușot conflictuală cu Uranus. Vorbește despre rupturi care mai mult sau mai puțin vin impuse de destin sau impuse de propria conștiință sau impuse de misiunea dumneavoastră karmică.

Gemeni
Unul dintre cele mai relevante aspecte pentru dumneavoastră este legat tot de schimbarea axei nodurilor lunare. Această cuadratură pe care Pluto o face până la sfârșitul anului cu nodurile lunare este un proces care ne ajută să ne angajăm într-un angajament, acela de a renaște. Este foarte important să vedeți ce este mai semnificativ, ce este mai importnat pentru dumneavoastră, luna nouă care va avea loc în semnul Racului, vorbește despre această simbolistică deosebită de a fi compasionali chiar cu cei care ne agresează cel mai mult.

Horoscop Alina Bădic Rac
Este evident ce are cea mai mare relevanță zilele acestea. Această cruce cardinală, care are loc cu soarele îns emnul dumneavoastră și nu doar atât, și cu luna. Această lună nouă concomitent cu schimbarea axei nodurilor lunare și în egală măsură opoziția conjuncției lună-soare cu pluto atrage o schimbare majoră în viața nativilor rac în ceea ce privește modul în care priviți o anumită problemă. Acum trebuie identificată problema, trebuie să urmărim în harta natală să vedem ce casă îl găzduiește pe Pluto, ce casă găzduiește zilele acestea Luna Nouă, conjuncția Lună-Soare, acelea sunt domeniile în care ni se cere această transformare radicală.

Leu
Pentru lei aș începe cu Venus, pentru că Venus această planetă guvernatoare a parteneriatelor zilele acestea face o echilibristică pe undeva cu nodul sud care intră în semnul lui Venus. Venus este găzduit de semnul dumneavoastră într-o poziție ușor agresată, este pe ultimele grade în semn. Oricum Vensus nu este atât de confortabil în Leu. Într-un aspect și de cuadratură cu Uranus, aflat în semn venusian și de asemenea un Venus care retrogradează din 22 iulie. Din multe puncte de vedere toate îl agresează pe Venus. Leii trebuie să fie atenți la orice formă de parteneriat.

Horoscop Alina Bădic Fecioară
Avem intrarea lui Marte în semnul dumneavoastră. Evident și Feciorele vor fi afectate de acest Venus care vine cu conflictele lui și mai ales de această cuadratură pe care o face Pluto pe grad anaretic în Capricorn cu nodurile lunare. Acest echilibru pe care îl doresc nativii Fecioară este un echilibru în care ni se permite să vindecăm anumite răni, trebuie să vedem acea zonă unde am rămas fără echilibru în viață pentru că Saturn și Neptun se găsesc în însuși semnul echilibrului emoțional, sufletesc și afilierii la divinitate, scrie b1.ro.

Venus retrograd se joacă cu mințile noastre. Cum vor fi afectate zodiile în unul dintre cele mai puternice momente astrologice din anul 2023

Balanță
O zodie care își dă teza de doctorat în această perioadă, pentru că Venus se găsește într-o poziție cum rar o să-l vedem, atât de puternic amprentat în intenția Universului de a sugera să se facă ultimele reglaje de natură karmică în această perioadă. Se găsește într-o poziție suficient de specială încât să ne atragă atenția că ceva este în neregulă, s-ar putea să revină în viața dumneavoastră relații, ne referim aici la prieteni care la un moment dat au dispărut, relații care au un potențial benefic și să dispară, relații care au ceva distructiv.

Horoscop Alina Bădic Scorpion
Este foarte important acest ghidaj prin care nodurile lunare ne arată ce avem de făcut, care sunt casele astrale care găzduiesc nodurile luanre în harta natală, unde este nodul nord, unde este nodul sud? Nodul sud acum intră în balanță pe 17 iulie, el ne va vorbi despre capacitatea de a intra în legătură cu ceilalți. Scorpionii au o modalitate atipică de a intra în legătură cu ceilalți, instinctuală, pasională, pătimașă, fără reguli raționale, pur și simplu îmi place versus nu îmi place. Nu prea există cale de mijloc.

Săgetător
Sunt chiar foarte puternic impactați de această schimbare a axei nodurilor lunare, de această cruce cardinală Pluto opus cu Luna și cu Soarele pe axa Capricorn Rac și în nodurile lunare care peste două zile se găsesc pe axa berbec-balanță. Un aspect care vorbește despr eun moment karmic de renaștere și care ne ghidează pentru a reintra în echilibru și pentru a ne da un nou sens în viață. Nativii săgetător pot reechilibra relații, care vor redeveni armonioase, care vor reintra pe un făgaș foarte pozitiv.

Horoscop Alina Bădic Capricorn
Cu adevărat este un marcaj, un moment puternic încărcat de semnificații karmice, această cruce cardinală care vă vizează în mod direct. Pluto este acum pe grad fatidic în semnul dumneavoastră opus cu Luna Nouă de peste două zile și în egală măsură vorbim despr efaptul că trebuie să descoperiți, grație intrării nodurilor lunare pe axa Berbec-Balanță trebuie să descoperiți cine sunt acele persoane cu care puteți face echipă șic are vă ajută să vindecați anumite situații. Capricornul vorbește despre responsabilitate, despre raportare și relaționare cu oamenii cu rang.

Horoscop special: Ziua de 22 iulie 2023 este de bun augur pentru aceste ZODII. Ce le aduce mutarea Soarelui în strălucitorul Leu?
Vărsător
Această cruce cardinală este de asemenea de mare forță. Nodurile lunare intră pe o axă care ne va permite să demarăm ceva, să începem ceva în forță. Ne ajută și această Lună Nouă de pe data de 17 iulie. Avem o semicuadratură Jupiter -Neptun care și ea reprezintă un aspect karmic. Neptun care se regăsește pe gradul 27, Pești-Jupiter care se regăsește pe gradul 11 Taur fac unghi de 45 de grade, o semicuadratură care vine și ea cu tensiunea ei pentru dumneavoastră. Vă obligă să faceți lucrurile puțin diferit față de cum le-ați fi gândit inițial. Trebuie să vă adaptați rapid într-un context în care inițial ați gândit ceva și ulterior v-ați dat seama că ar fi mult mai bine să faceți lucrurile diferit.

Horoscop Alina Bădic Pești
Nici nu se poate imagina o configurație astrală de mai mare forță din multe puncte de vedere. În primul rând, luna nouă în semnul de apă, un semn prieten, o lună nouă care vorbește despre ceva ce ar trebui să începem într-un mod în care să ne gândim cu oarece compasiune și la cei din jur. În egală măsură intrarea nodurilor lunare pe axa Berbec-Balanță pe o zonă în care trebuie să integrăm energiile venusiene și marțiene, trebuie să învățăm, oricum nativii pești au o karmă foarte pozitivă din punct de vedere spiritual, dar trebuie să lucrați foarte mult cu aceste energii venusiene până în 2025 și energii de tip yang pe tipicul lui Marte.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!