Preţ carburanţi 18 iulie 2023. Cât costă un plin de motorină, benzină sau GPL în plin sezon de concedii

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!
Filip Stan
18 iul. 2023, 09:09
Preţ carburanţi 18 iulie 2023. Cât costă un plin de motorină, benzină sau GPL în plin sezon de concedii

Preţ carburanţi 18 iulie 2023. Şoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Preţ carburanţi 18 iulie 2023. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

În această perioadă, Romania se afla pe locul al 3-lea în Uniunea Europeana în topul țărilor cu cea mai ieftină benzină, după Bulgaria și Malta.

În cazul motorinei, țara noastră este situată pe locul 4 între statele Uniunii Europene în ceea ce privește cel mai mic preț la acest tip de combustibil, după Bulgaria, Lituania și Malta.

Preţ carburanţi 18 iulie 2023. Prețurile la carburanți pentru marți, 18 iulie 2023 au fost afișate și și nu au înregistrat modificări semnificative față de ziua precedentă.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 6.49 lei și se găsește la acest preț în județul Olt, la stația Socar din Slatina.

Prețul carburanților. Benzina se scumpește uşor în plin sezon al concediilor
În ceea ce privește preț motorină marți, 18 iulie 2023 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 6.49

lei și o găsiți la acest preț la stația Socar din Mioveni, județul Argeș.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.27 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București.

Preţ carburanţi 18 iulie 2023 – București 

Cel mai mic preț benzină: 6.62 lei

Cel mai mic preț motorină: 6.64 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.27 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București este azi de 6.62 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București marți, 18 iulie 2023 este de 6.64 lei și se vinde la acest preț la aceeaști stație menționată.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este marți de 3.27 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV.

Citește și: Atenție șoferi! Amenzi imense dacă faceți această greșeală. Sancțiunile pot ajunge și la 725 de lei

Preţ carburanţi 18 iulie 2023 – Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.66

Cel mai mic preț motorină: 6.67

Cel mai pic preț GPL: 3.31

Preţ carburanţi 18 iulie 2023 Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.64

Cel mai mic preț motorină: 6.67

Cel mai pic preț GPL: 3.31

Preţ carburanţi 18 iulie 2023 – Iași

Cel mai mic preț benzină: 6.66

Cel mai mic preț motorină: 6.67

Cel mai pic preț GPL: 3.31

Preţ carburanţi 18 iulie 2023 – Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.66

Cel mai mic preț motorină: 6.64

Cel mai pic preț GPL: 3.29

 

Preţurile petrolului au scăzut luni cu peste 1% din cauza datelor dezamăgitoare privind creşterea economiei chineze

Preţurile petrolului au scăzut luni cu peste 1% din cauza datelor dezamăgitoare privind creşterea economiei chineze, care au provocat îndoieli cu privire la puterea cererii în al doilea mare consumator de petrol din lume, iar o reluare parţială a producţiei oprite din Libia a făcut, de asemenea, presiuni asupra preţurilor, transmite Reuters.  Preţul ţiţeiului Brent a scăzut cu 1,11 dolari sau cu 1,4%, până la 78,78 dolari pe baril.

Cotaţia petrolului U.S. West Texas Intermediate au scăzut cu 1,06 dolari, sau cu 1,4%, la 74,35 dolari, într-o a doua zi consecutivă de pierderi pentru ambele contracte.

Preţurile petrolului au scăzut luni cu peste 1% din cauza datelor dezamăgitoare privind creşterea economiei chineze, care au provocat îndoieli cu privire la puterea cererii în al doilea mare consumator de petrol din lume, iar o reluare parţială a producţiei oprite din Libia a făcut, de asemenea, presiuni asupra preţurilor, transmite Reuters.

Scenariul apocaliptic transmis Guvernului de către Banca Mondială. Prețul carburanților va crește și cu până la 62%, de la anul până în 2030

Produsul intern brut (PIB) al Chinei a crescut în al doilea trimestru cu 6,3%, în termeni anuali, în comparaţie cu previziunile analiştilor de 7,3%, deoarece recuperarea post-pandemie şi-a pierdut din avânt.

”PIB-ul a fost sub aşteptări, aşa că va face puţin pentru a atenua preocupările legate de economia chineză”, a declarat Warren Patterson, şeful de cercetare a mărfurilor la ING.

Preţul ţiţeiului Brent a scăzut cu 1,11 dolari sau cu 1,4%, până la 78,78 dolari pe baril. Cotaţia petrolului U.S. West Texas Intermediate au scăzut cu 1,06 dolari, sau cu 1,4%, la 74,35 dolari, într-o a doua zi consecutivă de pierderi pentru ambele contracte.

Achiziţiile de petrol ale fondurilor speculative au încetinit ca urmare a ideii că cererea ar fi putut fi supraevaluată, după cifrele slabe din China, a declarat Dennis Kissler, vicepreşedinte senior pentru tranzacţionare la BOK Financial.

Turcia a majorat duminică accizele pentru carburanţi, pentru a ajuta la finanţarea unei creşteri de 1.120 miliarde de lire (42,2 miliarde de dolari) a veniturilor bugetare în 2023, după cutremurele din februarie şi alegerile prezidenţiale din mai, care au dus la creşterea cheltuielilor, transmite Reuters.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, în vizită oficială la Beijing pentru prima dată de la începutul invaziei ruse
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!