Tatăl Denisei Manelista este sfâșiat de durere. Cum a reacționat când a aflat despre sosia de pe Tik Tok a fiicei sale moarte: „Vreau să trăiesc doar cu memoria ei”

Luna aceasta se împlinesc șase ani de la moartea Denisei Manelista, dar timpul nu a putut alunga durerea din sufletele părinților vedetei plecată prea devreme dintre noi.
Irina Dumitrescu
18 iul. 2023, 14:54
Tatăl Denisei Manelista este sfâșiat de durere. Cum a reacționat când a aflat despre sosia de pe Tik Tok a fiicei sale moarte: „Vreau să trăiesc doar cu memoria ei”
Tatăl Denisei refuză să o cunoască pe sosia fiicei sale

Pe 23 iulie, se împlinesc șase ani de la moartea Denisei. Pe Tik Tok, a apărut o anume Mariana care seamănă izbitor cu regretata artistă, însă tatăl acesteia refuză să o cunoască personal pe sosia fiicei sale.

„E altcineva, nu fiica mea, chiar dacă seamănă foarte bine cu Denisa”, a declarat tatăl Denisei, Emilian Răducu, pentru impact.ro.

Denisa Răducu a murit în ziua de 23 iulie 2017 , la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, la doar 27 de ani.

Citește și: Denisa Manelista ar fi împlinit astăzi 33 de ani. Sora cântăreței este distrusă de durere: ”Sufletul îmi e bucăți”

Chiar dacă îi este foarte dor de ea, tatăl Denisei refuză să o vadă pe Mariana, care a șocat internauții prin asemănarea izbitoare cu artista.

„Nu mă ocup cu Internetul, poate că acea fată seamănă cu Denisa, am mai auzit. Credeți-mă însă că sunt lucruri legate de fiica mea care îmi creează o stare dureroasă, vreau să trăiesc doar cu memoria ei, așa cum o știu eu, în amintirea mea. Nu sunt tentat să o văd pe fata aceasta, să o cunosc personal sau să o îmbrățișez. E altcineva, nu fiica mea, chiar dacă seamănă foarte bine cu Denisa”, a declarat tatăl artistei, pentru sursa citată.

Mariana, sosia Denisei Manelista, seamănă foarte bine cu aceasta și postează zilnic pe contul ei de Tik Tok filmulețe, bucurându-se de popularitate.

Citește și: Cum îi apare în vis Denisa Manelista tatălui ei. Dezvăluiri cutremurătoare la cinci ani de la moartea artistei: „Am rămas cu necazul și cu suferința!”

Urmăritorii de pe platforma online i-au transmis mai multe mesaje în care o încurajează să se întâlnească cu familia Denisei.

„De ce nu treci pe la familia Denisei? Cu siguranță le-ai alina dorul de Denisa”/ „Semeni teribil cu Denisa, cântă manele și tu, poate faci carieră! Mult succes!”/„Doamne, cât de mult semeni cu Denisa!!! Sunteți rude?”/Denisa a murit sau am avut halucinații în trecut? Totuși, seamănă foarte bine cu ea”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău, de fapt. Contre cu Claudia Pătrășcanu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!