EVENIMENT special: Chiron retrograd în Berbec 23 iulie – 27 decembrie 2023. Micuțul Vindecătorul rănit ne dă PUTERNIC de lucru. Ce adevăruri ies la lumină?

Chiron petrece aproximativ 8 ani într-un semn zodiacal, iar în prezent tranzitează Berbecul. Chiron a venit aici în 18 februarie 2019 si va rămâne până în 14 aprilie 2027.
Alina Costache
19 iul. 2023, 16:31
EVENIMENT special: Chiron retrograd în Berbec 23 iulie – 27 decembrie 2023. Micuțul Vindecătorul rănit ne dă PUTERNIC de lucru. Ce adevăruri ies la lumină?

Chiron este un mic corp ceresc din sistemul nostru solar, care orbitează în jurul Soarelui între Saturn și Uranus. Deși inițial a fost considerat asteroid, mai târziu a fost catalogat drept o planetă minoră. Astrul poartă numele centaurului Chiron din mitologia greacă.

Despre Chiron în Berbec
Chiron petrece aproximativ 8 ani într-un semn zodiacal, iar în prezent tranzitează Berbecul. Chiron a venit aici în 18 februarie 2019 si va rămâne până în 14 aprilie 2027. Cu Chiron în Berbec, suntem și mai susținuți să găsim puterea, încrederea și curajul care pot apărea atunci când ne confruntăm față în față cu rănile noastre și le privim nu ca puncte de durere, ci ca puncte de potențial. Suntem forțați să înfruntăm viața ca un berbec încăpăţânat. Chiron în Berbec ne îndrumă să credem că rănile din viața noastră sunt lecții  care ne inspiră și ne dau putere. Nicidecum obstacole care să ne încetinească.

Zodiile care se vor îmbogăți până la finalul lunii. Patru nativi sunt loviți de norocul absolut
Despre Chiron retorgrad în Berbec
Chiron retrograd ne invită să aruncăm o privire mai atentă asupra rănilor noastre. Cum îți modelează viața – rănile conștiente și inconștiente? Rănile noastre Chiron nu sunt întotdeauna evidente – dar ne sabotează viața în moduri subtile. Nici măcar nu știm cine am putea fi fără rănile noastre! Poate că nu începem o nouă relație din teama de abandon. Nu mergi după ceea ce îți dorești dintr-o frică inconștientă de penibil. Te simți rușinat, jenat fără să-ți poți explica de ce.

Citește și: Horoscop karmic. Zodiile care rămân în pană de bani. Atenţie la karma de superficialitate

Chiron retrograd este oportunitatea noastră de a arunca o privire în interior și de a ne împrieteni cu rănile noastre. Înainte de orice, vrea să ne fim mai puternici decât rănile noastre. Vindecarea va veni în cele din urmă, dar primul pas este să accepți că rana face parte din ceea ce ești. De multe ori, facem eforturi mari pentru a convinge lumea – și pe noi înșine – că rana nu există. Dacă avem sentimente de inferioritate – s-ar putea să ne lăudăm cu cât de încrezători suntem și să căutăm circumstanțe în care ne comportăm în moduri încrezători pentru a „demonstra” că avem dreptate cu punctul nostru de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
AGENT DE INFORMAȚII MILITARE NORD-COREEAN ACUZAT DE PIRATAJ ÎMPOTRIVA SUA ȘI ALTOR ENTITĂȚI INTERNAȚIONALE
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!